11 / 05 / 2024

kocaeli yazlık

kocaeli yazlık

Kolaylı İnşaat tarafından hayata geçirilen Kocaeli Kolaylı Villaları projesinde toplam 11 müstakil villa bulunuyor. Proje Kocaeli İl'i Başikele İlçe' sinde yer alıyor. Kocaeli Kolaylı Villaları' nda fiyatlar 550 bin TL' den başlıyor.

Gölcük Yazlık Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi!

Kocaeli'nin Yazlık bölgesinde ikamet eden ve binaya yakın bölgede bulunan vatandaşların kullanacağı Yazlık Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi.

Gölcük Yeni Yazlık'a yürüyüş yolu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yapılan yürüyüş yolu tamamlandı.

Gölcük Yeni Yazlık’a yürüyüş yolu yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yürüyüş yolu oluşturuluyor.

Gölcük Yeni Yazlık'a yürüyüş yolu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yapılan yürüyüş ve bisiklet yolunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Gölcük Yeni Yazlık’a yürüyüş ve bisiklet yolu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yürüyüş ve bisiklet yolu yapılıyor.

Yazlık eve emlak vergisi ödenir mi?

Emlak vergisi, Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm taşınmaz mallar için ödeniyor. Vergide meskenler için bazı muafiyetlikler bulunuyor. Peki, yazlık eve muafiyet uygulanır mı? Yazlık eve emlak vergisi ödenir mi?

Brad Pitt ve Angelina Jolie çifti İzmir'den yazlık ev aldı!

Ünlü oyuncu Brad Pitt ve Angelina Jolie çiftinin İzmir’in Urla ilçesinden yazlık ev aldığı öne sürüldü. Dünyaca tanınan ünlü isimlerin emlak danışmanlığını yürüten bir İtalyan emlak şirketinin Türkiye temsilcisi Oya Paktaş açıkladı.

Brad Pitt ve Angelina Jolie İzmir Urla'dan yazlık aldı!

Ünlü oyuncu Brad Pitt ve Angelina Jolie çiftinin İzmir'in Urla ilçesinden yazlık ev aldığı öne sürüldü. İtalyan emlak şirketinin Türkiye temsilcisi Oya Paktaş, çiftin villa için 2.6 milyon dolar ödediğini kaydetti.

Kocaeli Sevindikli Kültür Merkezi'nin temeli bugün atılıyor!

Kocaeli’nin Körfez ilçesi Sevindikli Köyü’nde inşa edilecek kültür merkezinin temeli atılıyor. ültür merkezi, toplam bin 212 metrekare kullanım alanına sahip olacak. Tek katlı olarak inşa edilecek yapının 16 araçlık otoparkı da bulunacak.

Ege Bölgesi'nde yazlık ev satışları artış gösterdi!

Konut satışlarına da yansıyan artış ile Türkiye genelinde Temmuz ayında % bin 589 konut satıldı. Özellikle Ege Bölgesi'nde yazlık ev satışlarındaki artış sektöre hareketlilik getirdi.

1945 yılında Çırağan Sarayı yazlık otel yapılacak!

1945 yılında İstanbul Belediyesi, mülkiyeti Maliye Bakanlığı'nda olan harap haldeki Çırağan Sarayı'nı devralmak için harekete geçmiş. Belediye, sarayı yazı Boğaziçi'nde geçirmek isteyen turistler için yazlık otel haline getirecekmiş.

Nehir Erdoğan İzmir Mordoğan'dan yazlık alacak!

Eşi Ahmet Sesigürgil’le evlendikten sonra Paris’e yerleşen Nehir Erdoğan, tatil için geldiği İzmir’in keyfini çıkartmaya devam ediyor. İkilinin, çok beğendikleri Mordoğan'dan yazlık alacakları konuşuldu.

Muğla'da yazlık konut piyasası yükselişte!

EVA Gayrimenkul Değerleme, Muğla'da yazlık konutların çevre verileri ve gelişimlerini inceleyerek yazlık konut değerlerini ve beldelerdeki fırsatları ortaya koyuyor.

kocaeli yazlık Haberi

kocaeli yazlık

Kocaeli Kolaylı Villaları projesinde toplam 11 adet müstakil villa bulunuyor. Proje Kocaeli İl'i Başikele İlçe' si Başiskele bölgesinde yer alıyor.


Kocaeli Kolaylı Villaları projesi ulaşıma kolay yerde konumlanıyor. Projede peyzaj düzenleme ve otopark alanı bulunuyor. 


Kocaeli Kolaylı Villaları projesi Kolaylı İnşaat imzasıyla yükseliyor. Yüzde 80' inin yeşil alandan oluştuğu projede villalar dubleks şekilde yükseliyor.


Kocaeli Kolaylı Villaları' nda fiyatlar 550 bin TL' den başlıyor ve 650 bin TL' ye kadar yükseliyor. Projedeki villalar 2016 yılında teslim edilecek.


Kocaeli Kolaylı Villaları iletişim

Adres: Kemal Paşa Mh. Eski Hamam Sk. Emek İş Hanı No:4 Kat:1 İzmit - Kocaeli

Tel: +90 262 323 88 08

Web: http://www.kolayliinsaat.com/

Tülay...