22 / 05 / 2024

kocaeli Yığılca Sanayi Çarşısı

kocaeli Yığılca Sanayi Çarşısı

Yığılca belediye başkanı Muzaffer Yiğit, İlçede hizmet veren küçük sanayi esnafının rüyası olan sanayi çarşısı girişini esnafın istediği doğrultuda düzenleyeceğini söyledi.

TOKİ Düzce Yığılca’da 608 bin liraya 2+1 konut!

TOKİ'nin Düzce’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları tamamen netleşti. TOKİ’nin Yığılca projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurabilirim? İşte detaylarıyla TOKİ Düzce Yığılca’da 2022 sosyal konut projesi...

Düzce için acele kamulaştırma kararı!

Düzce ili Yığılca ve Merkez ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Kocaeli Yıldız Konutları’ndaki iş yerleri dönüşüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yuvam Akarca Mahallesi’nde yer alan Yıldız Konutları’nın işyerleri dönüştürecek, yaşam ve spor merkezi haline getirecek.

Düzce Yığılca'daki çimento fabrikası inşaatına ilişkin 7 sorun mecliste!

Düzce Yığılca'da inşaatı süren çimento fabrikasının çevreye ve üreticilere etkileri meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Düzce Bal Köy 500 dönüm alana kurulacak!

Düzce'nin Yığılca ilçesinde bin 500 dönümlük arazi üzerine kurulacak Bal Köy'de organik bal üretimi yapılacak.

Symbol Kocaeli yılbaşında açık mı?

Symbol Kocaeli, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Symbol Kocaeli yılbaşında açık mı? Symbol Kocaeli yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Symbol Kocaeli 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

İlyas Şeker: İstanbul depreminde Kocaeli yıkılır!

‘Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı’nda konuşan AKP milletvekili İlyas Şeker, “İstanbul depreminde Kocaeli'de bugün sağlam olarak görülen çok sayıda binanın yıkılacağını düşünüyorum” dedi

Bakan Özlü'den Düzceli şehit ailelerine ev desteği!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, PKK'nın Hakkari ve Diyarbakır'da düzenlediği saldırılarda şehit olan Jandarma Er Erkan Özdemir ile Jandarma Astsubay Metin Uysal'ın Düzce'nin Yığılca ilçesinde yaşayan ailelerinin evlerinin yenilenmesi talimatı verdi

Düzce Yığılca'da İmam Hatip Ortaokulu yapılacak!

Yığılca İmam Hatip Ortaokulu yapımı için çalışmaların başladığı bildirildi. Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, yaptığı açıklamada, projenin bugüne gelmesi noktasında iki yıla yakın bir zamandır mücadele verdiklerini söyledi.

Düzce'de Turizm Vadisi çalışmaları başlıyor!

Düzce’nin ve Yığılca’nın kaderini değiştirecek bir proje olan Turizm Vadisi çalışmalarına başlanıyor. Yığılca’nın içinden tarihi Melenderesi üzerine ve çevresine kurulacak olan bu vadi Porsuk Çayı projesinden çok daha farklı olacak.

Yığılca Orman İşletme Müdürlüğü'nün binaları yenilendi!

Yığılca Orman İşletme Müdürlüğü 2015 yılı programında yer alan 1 adet işletme Müdürlüğü idare binası, 1 adet Sosyal Tesis ve 9 adet Lojman olmak üzere toplam 11 adet binanın onarım işleri tamamlandı.

Düzce Yığılca Gökçeağaç köprüsünde çalışmalar incelendi!

Yığılca’nın kaderini değiştirecek, hem ona yakın gurup köyünün hem de devam eden Yığılca ilçesi güney çevre yolunun bağlantısını sağlayacak Güneyaltı mevkiinde kurulacak Gökçeağaç köprüsünde ciddi ilerleme sağlandı.

Düzce Yığılca'da tarihi cami restorasyonu için imzalar atıldı!

Yığılca’yı sil baştan yeniden yapılandıran Yiğit İlçede bulunan 300 yıllık Gaziler Köyündeki tarihi caminin yeniden restorasyonu ile ilgili Vakıflar Bölge Müdürü ile 2016 yılında yapımı bitmek üzere olan projede karşılıklı imzalar atıldı.

kocaeli Yığılca Sanayi Çarşısı Haberi

kocaeli Yığılca Sanayi Çarşısı

Yığılca belediye başkanı Muzaffer Yiğit, İlçede hizmet veren küçük sanayi esnafının rüyası olan sanayi çarşısı girişini esnafın istediği doğrultuda düzenleyeceğini söyledi.

Göreve geldiği günden beri her kesimden insanın sevgisini kazanan hiç bir siyasi ayrım yapmadan insanına hizmet eden gece geç saatlere kadar halkın içinde olan ve birçok mega projeye imza atan Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit İlçede hizmet veren küçük sanayi esnafının rüyası olan sanayi çarşısı girişini esnafın istediği doğrultuda düzenleyerek yüzlerce esnafın gönlünü fethetti.

Başkan Muzaffer Yiğit, “Bugün bildiğiniz gibi Ülkemizde her alanda tatil yapılıyor. Yığılca Belediyesi olarak bütün kurumlarımızla halkımızın hizmetindeyiz. Onların memnuniyeti için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Üzerinde çalıştığımız konunun özü ise, sanayi çarşısı esnafımızın çok üzerinde durdukları bir talepti. İki üç günden beri yoğun çalışma yapıyoruz. Nasip...