04 / 05 / 2024

kocaelide satılık ünite

kocaelide satılık ünite

Kocaeli 1. İcra Dairesi, ilçemizde kurulu bulunan asfalt üretim tesisini satışa çıkardı. Arslanbey Sanayi bölgesinde bulunan tesisin toplam satış bedeli 6 milyon 686 bin 676 TL olarak belirlendi.

Tual Bahçekent satılık daire fiyatları!

Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilen Tual Bahçekent satılık daire fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Projede 1.730 daire ve 186 ticari ünite yer alıyor.

Bizimtepe Aydos satılık daire fiyatları 2017!

13 katlı 17 blok halinde yükselen Bizimtepe Aydos projesi 1.037 bağımsız ünite yer alıyor. Proje 1.037 bağımsız ünite yer alıyor. İşte Bizimtepe Aydos satılık daire fiyatları 2017...

Kartal IQ satılık ev fiyatları!

Optimum Yatırım tarafından 3 dönüm arsa üzerinde inşa edilen Kartal IQ projesinde 110 konut ve ticari ünite bulunuyor. İşte, Kartal IQ satılık ev fiyatları...

Güneşli Mirage Rezidans satılık daire!

Güneşli Mirage Rezidans satılık daire fiyatları 679 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı tarafından inşa edilen projede 342 adet konut ve 60 adet ticari ünite bulunuyor.

Real Merter Güngören satılık!

Konum bilgisine göre E-5 Karayolu’na 5 dakika uzaklıkta bulunan projede 248 adet daire ve 157 adet ticari ünite bulunuyor. Real Merter Güngören satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Real Merter satılık daire fiyatları!

Real Merter satılık daire fiyatları kat ve cephelerine göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Güngören'de inşa edilen projede 248 konut ve 157 ticari ünite bulunuyor.

Kadıköy The Mandarins Acıbadem satılık!

Ön talep toplamaya devam eden projenin 1. etabında 525 adet bağımsız ünite yer alıyor. Kadıköy The Mandarins Acıbadem satılık daireler 24 ay sonra teslim edilecek.

Tomtom Gardens satılık!

Beyoğlu'nda inşa edilen Tomtom Gardens satılık daire seçenekleri arasında, stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon, penthouse ve bahçeli ünite bulunuyor.

Artaş Avrupa Konutları Atakent 4 satılık!

Yaklaşık 30 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek olan projede 600 daire ve ticari ünite bulunuyor. Artaş Avrupa Konutları Atakent 4 satılık daireler Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilecek.

Dumankaya Horizon Kartal satılık ev!

Dumankaya Horizon Kartal satılık ev teslimleri hemen yapılıyor. 2 blok halinde inşa edilen projede 109 adet konut ve 22 adet ticari ünite yer alıyor.

Eston Mahallem Bahçeşehir satılık daire!

Eston Mahallem Bahçeşehir satılık dairelerin metrekare birim fiyatı ortalama 4 bin 300 lira olarak belirlendi. Eston Mahallem Evleri projesinde 315 bağımsız ünite yer alıyor...

Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık!

7 blok şeklinde yükselecek olan proje toplam 620 bağımsız ünite yer alıyor. Artaş Avrupa Konutları Başakşehir satılık daireler 140 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek.

Beylikdüzü Huzurlu Marmara satılık!

Toplam 90 bin metrekarelik inşaat alanı üzerine yayılan projede 500 tane daire ve ticari ünite yer alıyor. Beylikdüzü Huzurlu Marmara satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

kocaelide satılık ünite Haberi

kocaelide satılık ünite

Söz konusu tesis ROTA İnşaat'tan Belfa Yapı'ya geçmiş oradan da Kayyum'a kalmıştı. Tesisi son olarak Özarslan İnşaat işletmesini yapıyordu. 


Kocaeli 1. İcra Dairesi tarafından yapılan resmi duyuru şöyle: T.C. Kocaeli 1. İcra Dairesi 2016/206 Tlmt. Taşınmazın Açık Artırma İlanı Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : Kocaeli ili. Kartepe ilçesi, Arslanbey mah, Kuruçayır mevkii, 2754 parsel,13,509 metrekare alanlı plent tesis trafo binası kantar tesisi kumanda binası silo idare binası yemekhane binası depo binası yatakhane binası ve arsası nitelikli taşınmazdır. Taşınmaz; Kocaeli Kartepe ilçesi, Arslanbey köyü, sanayi bölgesi içerisinde bulunmaktadır. Taşınmaz Kartepe Belediyesi imar sınırları içerisindedir. Belediye hizmetlerinden faydalanmaktadır. Etrafında sanayi türü yapılar mevcuttur. Alım satım kaabiliyeti iyidir. Ulaşım imkanı iyidir. Düz bir alandadır, jeolojik açıdan inşaat...