04 / 05 / 2024

Kocaelide yeni garaj

Kocaelide yeni garaj

Büyükşehir’in hizmete aldığı yeni nesil otobüsleri için Körfez’de yapılan garaj ve CNG dolum tesisi tamamlandı.

KİPTAŞ Maslak Koru resmen başlıyor! KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın yeni projesi Maslak Koru resmen başlıyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde hayata geçirilecek.

Maslak Koru ön talep topluyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için ön talep topluyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Maslak Koru geliyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için düğmeye bastı. Söz konusu proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut 334 ofislik yeni proje!

İBB iştiraki KİPTAŞ yeni projesi için düğmeye bastı. İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek olan projede 704 konut 334 ofis yer alacak.

Topkapı İETT Garajı afet toplanma alanı oluyor!

İBB Başkanı İmamoğlu yeni belirlenen 800’ün üzerindeki deprem toplanma alanlarından ilkini açıkladı. Topkapı’daki 17 bin 567 metrekarelik İETT Garajı deprem toplanma alanı oluyor

Yılmaz Gençoğlu'ndan Eski Garaj Yeni Proje açıklaması!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Eski Garaj Yeni Proje” ile ilgili açıklama yaptı.

Manisa'daki Eski Garaj Yeni Proje’nin sözleşmesi imzalandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Manisa’ya kazandıracağı büyük projeler arasında yer alan ‘Eski Garaj Yeni Proje’nin sözleşmesi imzalandı.

Ordu Kamyon Garajı'nın yüzde 95'i tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Eskipazar Mahallesi’nde 5 dönümlük alan üzerinde hayata geçirdiği yeni kamyon garajıyla ilgili çalışmalar devam ediyor.

Malatya'da yeni ilçe ve köy garajı 2030'a kadar kiraya verildi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı olağan toplantısı gerçekleşti. Toplantıda köy garajının 2030 yılına kadar kira karşılığı Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetlerine (MOTAŞ) verilmesi kabul edildi.

Malatya'daki yeni ilçe ve köy garajı MOTAŞ’a devredildi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı, 8 Şubat Çarşamba günü başladı. Toplantıda Malatya'daki yeni ilçe ve köy garajı MOTAŞ’a devredildi

Ordu Kamyon Garajı'nın yüzde 85'i tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin yeni kamyon garajıyla ilgili başlattığı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çevre yoluna yakın bir noktada inşası sürdürülen yeni garaj ve sosyal tesisin yapımında yüzde 85 seviyesine gelindi.

Manisa Eski Garaj Yeni Proje'si tanıtıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından eski garajın yerine yapılacak olan 'Manisa Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası Kültür ve Yaşam Merkezi Projesi', 'Eski Garaj Yeni Proje' adlı toplantıyla tanıtıldı.

Malatya'nın trafik sorunu yeni garajlarla çözülecek!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır beraberinde Genel Sekreter Ercan Turan ve bazı daire başkanları ile birlikte yapımı devam eden yeni ilçe ve köy garajında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kocaelide yeni garaj Haberi

Kocaelide yeni garaj

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sokulan yeni nesil doğalgazlı, çevreci, kütüphaneli ve bisiklet aparatlı otobüsler için Körfez ilçesinde modern bir garaj alanı ve sıkıştırılmış doğalgaz(CNG) dolum tesisi yapıldı. 15 bin metrekare alana sahip garaj, 110 araç kapasitesine sahip ve bünyesinde doğalgazlı otobüslerin yakıt ihtiyacını karşılayacak CNG dolum tesisi bulunuyor.



Körfez garajında araçların periyodik temizliğinin yapıldığı 2 adet yıkama makinesi, 2 adet CNG kompresörü ve 2 adet idari bina yer alıyor. Yangın anında müdahale için muhtelif yerlere yangın hidrantlarının konulduğu garajda güvenlik yüksek seviyede tutuluyor. 4 aracın aynı anda 15 dakika içerisinde dolum işlemini tamamlayacağı tesiste, gaz, duman ve alev detektörleri herhangi tehlike anında sistemi otomatik olarak devreye sokabilecek.



Garajda bulunan 2 adet CNG kompresörü saatte 4 bin metreküp sıkıştırılmış doğalgazı toplu...