29 / 04 / 2024

kocaelideki basketbol sahaları

kocaelideki basketbol sahaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yapı İşleri Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Potasız Okul Kalmasın projesi kapsamında basketbol ve voleybol sahaları yapımı için ihale yapıldı.

Kemer Country’deki golf sahaları için yeni imar planı geldi: İnşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü!

Demirören Grubu’nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devredilen ve villa inşaatlarına başlanan Kemer Country’nin golf sahaları için yapılan imar planlarının yürütmesi durdurulmuştu. Bakanlık'tan yeni plan hazırlandı. Bu kapsamda, inşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü.

Emlak Konut GYO'nun Kemer Country’nin golf sahalarındaki projesine yargıdan dur kararı! 

Demirören’in kredi borçlarına karşılık Ziraat Bankası’na devrettiği Kemer Country’nin golf sahalarında inşa edilmek istenen konut projesine yargıdan bir kez daha dur kararı geldi. İşte ayrıntılar...

Erden Timur, Galatasaray'ın kurduğu Basketbol A.Ş.'yi yönetecek!

Galatasaray tarafından "Basketbol AŞ" kuruldu ve yönetimi sponsor inşaat firması olan Nef’in Galatasaraylı Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur’a verildi.

LeBron James efsanelerin yaşadığı malikaneyi satın aldı!

Basketbol sahalarının yıldızları arasında yer alan LeBron James, Hollywood'un "altın çağında" ardı ardına efsanelerin yaşadığı evi aldı.

Çanakkale'de 12 Dev Adam Basketbol Okulu açıldı!

Çanakkale 12 Dev Adam Basketbol Okulu açıldı. Açılış töreni İstek 1915 Çanakkale Koleji Spor Salonu'nda yapılan basketbol okuluna, 9-12 yaş grubunda yaklaşık 200 kız ve erkek sporcu katılıyor.

İhlas Gayrimenkul'den devredilen maden sahalarına ilişkin açıklama!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret, rödovans sözleşmesi ile devredilen maden sahalarına ilişkin açıklama yaptı..

İzmir Özdere Gençlik Kampı'nın inşaatı başladı!

Menderes'in Özdere bölgesinde inşaatına başlanan Gençlik Kampı’yla önemli bir ihtiyaç daha karşılanacak. Futbol, voleybol, basketbol ve tenis sahaları ile konaklamak için 55 konteyner binanın hayata geçirileceği 40 dönümlük tesis, kültür-sanat etkinlikleri  için de ideal bir merkez olacak.

Ücretsiz tahsis edilecek sahaların başvurusu için son gün!

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından 12 ilde 35 saha için başvuru dönemi bugün sona eriyor. Türkiye genelinde ilana çıkarılan sahalar 49 yıllığına ücretsiz tahsis edilecek.

Ücretsiz tahsis edilecek sahalar için son başvuru 23 Kasım!

Orman Genel Müdürlüğü (OGM), 12 ilde özel ağaçlandırma yapılacak 35 saha için ilana çıktı.Türkiye genelinde ilana çıkarılan sahalar için son başvuru tarihi 23 Kasım 2018 olarak açıklandı.

Yeni maden sahaları ihale ile satılacak!

Bursa 4. Uluslararası Blok Mermer Fuarı'na katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yeni maden sahalarının ihaleyle satılabileceğini açıkladı. 

Tekfen, Darüşşafaka Basketbol takımına sponsor oldu!

62 yıldan beri Türkiye'deki faaliyetlerini sürdüren Tekfen Holding, eğitim ve sanata destek vermek için Basketbol A takımına ana sponsor oldu. 

Maden sahaları fabrikaların kurulması için ihaleye çıkarılacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bilecik Belediyesi ek hizmet binasının açılışında konuştu. Dönmez, maden sahalarının fabrika kurulması şartıyla ihaleye çıkarılacağını söyledi.

Muğla'da bazı sahalar jeotermal kaynak için ihaleye çıkıyor!

Muğla’nın ünlü turizm cennetleri Bodrum, Datça, Fethiye, Köyceğiz’deki sahalar ihaleye çıkarıldı. İhaleyi kazanan, jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arayacak. Bulması halinde 30 yıl işletecek..

kocaelideki basketbol sahaları Haberi

kocaelideki basketbol sahaları


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yapı İşleri Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Potasız Okul Kalmasın projesi kapsamında basketbol ve voleybol sahaları yapımı için ihale yapıldı. İhale kapsamında Kocaeli genelinde okul bahçelerine 39 adet basketbol ve voleybol sahası yapılacak. 6 firmanın teklif verdiği ihalede en düşük teklifi 1 milyon 319 bin 793 TL ile Emay Yapı verirken, en yüksek teklif 1 milyon 783 bin 520 TL teklifle Aher İnşaat firmasından geldi.



Kocaeli Büyükşehir...