27 / 04 / 2024

İhlas Gayrimenkul'den devredilen maden sahalarına ilişkin açıklama!

İhlas Gayrimenkul'den devredilen maden sahalarına ilişkin açıklama!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret, rödovans sözleşmesi ile devredilen maden sahalarına ilişkin açıklama yaptı..



İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) rödovans sözleşmesi ile devredilen maden sahalarına ilişkin açıklama yaptı.

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme'nin daha önce 10 Kasım 2017 tarihinde yapmış olduğu özel durum açıklamasında CVK Maden İşletmeleri San. ve Tic. A.Ş.'ye rödovans karşılığı devir edildiği bildirilen maden ruhsatıyla ilgili olarak CVK Maden İşletmelerinden gelen yazıda,  İzmir  Bayındır ilçesi 76857 nolu ruhsat sahası için 10 Kasım 2017 tarihli sözleşmenin imza tarihinden bu yana, ilgili resmi kurumlardan gerekli izinlerin alındığı, yapılan ön saha çalışmaları ışığında, yer üstü ileri araştırma geliştirme faaliyetleri ve yer altı araştırma geliştirmeye yönelik galeri açma ve ilerlemeleri başladığı bildirildi.

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme'nin KAP açıklaması: 
Daha önce 10.11.2017 tarihinde yapmış olduğumuz özel durum açıklamasında CVK Maden İşletmeleri San. ve Tic. A.Ş.'ye rödovans karşılığı devir edildiği bildirilen maden ruhsatımızla ilgili olarak CVK Maden İşletmelerinden gelen yazıda, İzmir Bayındır ilçesi 76857 nolu ruhsat sahası için 10.11.2017 tarihli sözleşmemizin imza tarihinden bu yana, ilgili resmi kurumlardan gerekli izinlerin alındığı, yapılan ön saha çalışmaları ışığında, yer üstü ileri araştırma geliştirme faaliyetleri ve yer altı araştırma geliştirmeye yönelik galeri açma ve ilerlemeleri başladığı bildirilmiştir. 

 


Geri Dön