15 / 05 / 2024

Kocaerler Harfiyat kalker ocağı projesi

Kocaerler Harfiyat kalker ocağı projesi

Kocaerler Harf. Nak. Mad. ve İnş. Ltd. Şti. tarafından Konya İli, Selçuklu ilçesinde Kalker Ocağı ve Kırma-Eleme tesisi kapasite artırımı için 5 Eylül 2013 tarihinde toplantı düzenlenecek...

İka Harfiyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İka Harfiyat İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de İskender Karaaslan tarafından kuruldu.

Mfg Harfiyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mfg Harfiyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Fidan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Kartal 71 İnşaat Emlak Harfiyat Nakliye Turizm Taahhüt İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Kartal 71 İnşaat Emlak Harfiyat Nakliye Turizm Taahhüt İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Karataş tarafından kuruldu.

Tokat'ta yapılaması planlanan tesis için ÇED raporu TBMM'de!

Tokat ilinde yapılması planlanan bir kalker ocağı ve kırma eleme tesisi için ÇED gerekli değildir kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Durmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya Selçuk'ta 10.6 milyon TL'ye icradan satılık kalker ocağı!

Konya 9. İcra Dairesi Müdürlüğü, Konya ili, Selçuklu ilçesi, 8718 parsel, Sille Mahallesi'nde yer alan 108 bin 43 metrekare alanlı kalker ocağını 10 milyon 612 bin 70 TL'ye icradan satıyor...

Erşah Palet Harfiyat Nakliye İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Erşah Palet Harfiyat Nakliye İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İmdat Ceylan tarafından kuruldu.

Güzeller Harfiyat Otomotiv Süper Market Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzeller Harfiyat Otomotiv Süper Market Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Güzel ve İbrahim Güzel ortaklığında kuruldu. 

Harpet Harfiyat İnşaat Taahhüt Petrol Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Harpet Harfiyat İnşaat Taahhüt Petrol Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sabır Güneş tarafından kuruldu.

Ema Gürün İnşaat Taahhüt Harfiyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Gürün İnşaat Taahhüt Harfiyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ulaş Alakuş, Ahmet Tahir Öz, Ahmet Oğuz ve Erkan Kop ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kadıköy İskele Caddesi'nde 6 inşaat aynı anda başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları Kadıköy'de hızla artıyor. İskele Caddesi'nde aynı anda 6 inşaatın birden başlaması bölgede isyana neden oldu. Harfiyat kamyonları ve beton mikserler bölgeyi rahatsız etti.

Adana Yumurtalık'ta 4 milyon TL'ye kiralık arsa!

Yumurtalık Kaymakamlığı Malmüdürlüğü, Yumurtalık Sugözü'nde bulunan harfiyat döküm sahası ihale edilecek. İhalesi 31 Mart'ta yapılacak arsanın toplam bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi.

Çetsemler İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Nakliye Harfiyat San.Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Çetsemler İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Nakliye Harfiyat San.Ve Tic.A.Ş. bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Enes Çetin tarafından kuruldu.

Ankara Kalker Ocağı Projesi'nin ÇED toplantısı 17 Mart'ta!

Ankara Mamak'ta yapılması planlanan Kalker Ocağı Kapasite artırımı projesinin ÇED toplantısı 16 Mart'ta gerçekleşecek.

Kocaerler Harfiyat kalker ocağı projesi Haberi

Kocaerler Harfiyat kalker ocağı projesi


Kocaerler Harf. Nak. Mad. ve İnş. Ltd. Şti. tarafından Konya İli, Selçuklu ilçesinde Kalker Ocağı ve Kırma-Eleme tesisi kapasite artırımı projesi için halkın öneri ve görüşlerini almak üzere 5 Eylül 2013 tarihinde halkın katılım toplantısı gerçekleştirilecek.


İlanın detayları için