18 / 05 / 2024

kocali hilton açılış

kocali hilton açılış

Hilton Worldwide ile anlaşma imzalayan Kocaeli'nin sanayisini turizmle bütünleştirmenin gururunu yaşadıklarını söyleyen Ever Group Başkanı Selen Ersü Hampton by Hilton'un dünya kalitesindeki hizmet anlayışını bölgeye taşıyacaklarını belirtti.

Double Tree by Hilton Çanakkale bu yıl sonu açılıyor!

‘Double Tree by Hilton Çanakkale’ oteli, Çanakkale'nin merkezinde yükseliyor. İnşaat süreci devam eden otelin bu sene sonunda açılışının yapılacağı öngörülüyor.

LXR Hotels-Resorts açılıyor!

Susona Bodrum, LXR Hotels-Resorts, Hilton'un lüks koleksiyon markasının çatısı altında Türkiye sınırları içerisindeki ilk tatil destinasyonunun açılışını yapıyor...

Elazığ Hilton 6 Aralık'ta açılıyor!

Elazığ'ın marka yatırımlarından biri olan Elazığ Hilton Otelin açılışı 06 Aralık 2016 tarihinde yapılıyor. Otel Müdürü Şeyda Ahlatoğlu Elazığ TSO Başkanı Alan'ı ziyaret ederek açılışla ilgili bililer verdi.

Sultanahmet’teki Curio A Collection by Hilton'un açılışı 2018'de!

Türkiye’ye bundan 61 yıl önce ilk 5 yıldızlı oteli getiren Hilton Worldwide Grubu, Sultanahmet’te restorasyonu süren Curio A Collection by Hilton açılışını 2018 yılına erteledi.

DoubleTree by Hilton Çanakkale ve Eskişehir'de açılıyor!

DoubleTree by Hilton Çanakkale ve Eskişehir'de açılıyor. Hilton Worldwide, üst sınıf segmentindeki DoubleTree by Hilton markasının Türkiye'deki portföyünü genişletme kararı aldı. Çanakkale ve Eskişehir’de iki DoubleTree by Hilton oteli açılacak.

Fikri Işık, İzmir'de 107 fabrikanın toplu açılışına katılacak!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık İzmir'de açılış törenlerine katılacak. İzmir Hilton Oteli'nde yine İTO'nun ev sahipliğinde düzenlenecek olan "İzmir İş Dünyası ile Buluşma" yemeğinde birçok iş adamı bir araya gelecek.

Double Tree by Hilton Malatya'nın açılışını Başbakan Ahmet Davutoğlu yaptı!

Double Tree by Hilton ve Hilton VVorldvvide'ın açılışını duyurduğu Double Tree by Hilton Malatya, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Eşi Sare Davutoğlu'nun katıldığı törenle hizmete girdi...

DoubleTree by Hilton Malatya’nın açılışını Başbakan Davutoğlu yaptı!

DoubleTree by Hilton Malatya açıldı. Üst Sınıf Otel Markası DoubleTree by Hilton’un Türkiye’deki seçkin otellerinden DoubleTree by Hilton Malatya, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açılışını yaptığı törenle hizmete girdi.

Hilton İstanbul Bomonti Otel 21 Ocak'ta açılıyor!

Hilton ile Türkiye arasındaki 60 yıla yaklaşan işbirliğinin son halkası olan Hilton Istanbul Bomonti, 21 Ocak'ta açılıyor. Otelin açılışu Hilton İstanbul Bomonti Otel & Konferans Merkezi'nde gerçekleştirilecek...

Türkiye'nin en büyük golf merkezi açılıyor!

Hilton Dalaman Sarıgerme bünyesinde Türkiye'nin en büyük golf sahası açılıyor...

DoubleTree by Hilton İstanbul 14 Aralık'ta açılıyor!

Avcılar DoubleTree by Hilton 14 Aralık Cuma günü düzenlecek olan tanıtım kokteyliyle açılıyor

Hilton Kozyatağı Konferans Merkezi açılış sözleşmesi imzalandı!

Hilton Worldwide, Hilton İstanbul Kozyatağı Konferans Merkezi ve Spa açılışı için sözleşme imzaladı

MV Holding Çubukçu Han'daki 2. otelin işletmesini Hilton'a verdi!

Taksim Gümüşsuyu'ndaki Çubukçu Han'ı alarak 2013 yılında ikinci otelini açmayı planlayan MV Holding, binanın işletmesini Hilton'a verdi...

kocali hilton açılış Haberi

kocali hilton açılış


Hilton Worldwide ile anlaşma imzalayan Kocaeli'nin sanayisini turizmle bütünleştirmenin gururunu yaşadıklarını söyleyen Ever Group Başkanı Selen Ersü Hampton by Hilton'un dünya kalitesindeki hizmet anlayışını bölgeye taşıyacaklarını belirtti.

Ever Group, dünyanın en büyük otel zincirlerinden Hilton VVorldvvide ile Türkiye'deki 50. Hilton otelini Kocaeli'nde açmaya hazırlanıyor. Şehrin ilk ve tek karma projesi Symbol 262 bünyesinde Hampton by Hilton markasıyla hizmet verecek otel 2015'te açılacak. 

Kocaeli'nin sanayisini turizmle bütünleştirmenin gururunu yaşadıklarını söyleyen Ever Group Yönetim Kurulu Başkanı Selen Ersü Hampton by Hilton'un dünya kalitesindeki hizmet anlayışını bölgeye taşıyacaklarını belirtti. 

Artan nüfusu ve ekonomik gelişimine paralel Kocaeli'nde yapımına başlanan proje yer almaktan son derece mudu olduklarını kaydeden Ersü "Kavanlar inşaat tarafından Körfez bölgesinde alışveriş merkezi, hastane ile birlikte karma hizmet olarak projelendirilen otelimiz Hampton by Hilton...