06 / 05 / 2024

Kocaman Sayım Turizm adres

Kocaman Sayım Turizm adres

Kocaman Sayım Turizm ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Adem Kocaman, Yunus Sayım tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim 2014 tarihinde Fatih'te kuruldu.

Çukurova Bölgesel Havalimanı için geri sayım başladı!

Temeli Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik tarafından atılan Çukurova Bölgesel Havalimanı için geri sayım başladı.

UNICERA için geri sayım başladı!

İstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarı (UNICERA) için hazırlıklar tamamlanıyor. 5-9 Şubat’ta CNR EXPO Yeşilköy’de kapılarını açacak fuar için geri sayım başladı.

AKM için geri sayım! İnşaatı Şubat'ta başlıyor!

Dünyanın sayılı opera binaları arasında yer alacak İstanbul Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Projesi için geri sayım başladı. AKM'nin inşatının Şubat ayında başlaması planlanıyor.

Vardar Ulaşım Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Şubesi açıldı!

Vardar Ulaşım Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Şubesi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Alp Grup Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Tarım Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alp Grup Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Tarım Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Tacettin Taylan Alp tarafından kuruldu. 

Bilkent Şehir Hastanesi için geri sayım!

Hizmete girmek için gün sayan Bilkent Ankara Şehir Hastanesi, 13 bin çalışanı ile günde 100 bin hastaya hizmet verecek. Bilkent Şehir Hastanesi'nin açılışı için geri sayım başladı. 

Yıldırım Sular Vadisi projesi için geri sayım başladı!

Açılışı için geri sayımın başladığı Sular Vadisi Doğa Parkı, insanları yeşil ve mavinin birbirinden güzel tonlarıyla buluşturacak.

Next Level Çayyolu’nda geri sayım başladı!

Pasifik İnşaat tarafından Ankara Çayyolu’nda hayata geçirilen Next Level Çayyolu projesinde geri sayım başladı.

Roomorhome Bilgi Teknolojileri Yazılım Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roomorhome Bilgi Teknolojileri Yazılım Turizm Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Afgan Hasanov tarafından kuruldu. 

Gümüşhane Çamlıca kura çekilişi için geri sayım başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen Gümüşhane Çamlıca  orta gelir grubu kura çekilişi için geri sayım başladı.

Sign of the City Awards için geri sayım başladı!

Türkiye’nin heyecanla beklediği Sign of the City Awards geri sayım başladı. Sektörün önde gelen profesyonellerinden ve konusunda uzman akademisyenlerden oluşan jüri, 2 tam gün boyunca gerçekleşen toplantılarla finale kalan Premium projeleri belirledi. 

Büyükyalı projesinde geri sayım başladı!

Emlak Konut güvencesiyle, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat tarafından hayata geçirilen Büyükyalı projesi için geri sayım başladı. Kazlıçeşme'de inşa edilen projede teslimler Haziran 2019'da gerçekleşecek.

Mp Group Gayrimenkul Alım Satım Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mp Group Gayrimenkul Alım Satım Turizm Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mır Jamal Pashayev tarafından kuruldu. 

Kocaman Sayım Turizm adres Haberi

Kocaman Sayım Turizm adres

Kocaman Sayım Turizm ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Adem Kocaman, Yunus Sayım tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de kuruldu. 


Kocaman Sayım Turizm ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri...