10 / 05 / 2024

Kocaoğlu Yapı adres

Kocaoğlu Yapı adres

Kocaoğlu Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Koca tarafından kuruldu. 

Kocaoğlu Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocaoğlu Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Koca tarafından kuruldu. 

Aziz Kocaoğlu'ndan Otogar-Halkapınar metrosu açıklaması!

Menemen Türkelli Atıksu Arıtma Tesisi'nin açılışında konuşan Başkan Aziz Kocaoğlu, 10 yıldır Bakanlık tarafından yapımı beklenen Otogar- Halkapınar metrosuyla ilgili açıklamalar yaptı.

Aziz Kocaoğlu'ndan evinizi satmayın uyarısı!

28 Aralık’ta Örnekköy 1. Etap yapım ihalesine çıkacaklarını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu “Eğer çok naçar kalmazsanız, hayati bir ihtiyacınız yoksa, yerinizi satmayın." dedi.

Kocaoğlu Kurumsal Danışmanlık İnşaat Tasarım Dekorasyon Yapı ve Reklam Hizmetleri İth. İhr. Ltd. Şti kuruldu!

Kocaoğlu Kurumsal Danışmanlık İnşaat Tasarım Dekorasyon Yapı ve Reklam Hizmetleri İth. İhr. Ltd. Şti 100 bin TL sermaye ile bugün Tarık Kwgah tarafından kuruldu.

Aziz Kocaoğlu Uzundere'deki dönüşüm çalışmalarını inceledi!

İZMİR'de, yerinde kentsel dönüşüm yapılan Uzundere projesinde binalar 8. kata kadar yükseldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, çalışmaları yerinde inceledi.

Aziz Kocaoğlu İzmir'deki imar sorununu eleştirdi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, tüm itirazlarına rağmen imarda yapılan yanlış uygulamaları eleştirdi.

Aziz Kocaoğlu'na Karşıyaka Stadı davası için çağrı!

Kocaoğlu’nu Karşıyaka stadı konusunda İzmirlileri yanılttığını ifade eden Doğan, “TOKİ ile yapılan protokol davasından değil, imarla ilgili Danıştay temyiz safhasında bulunan davanızdan feragat edin” dedi

Aziz Kocaoğlu'ndan 19 ilçeye yakın markaj!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, merkez dışındaki ilçelere daha hızlı hizmet götürülmesi amacıyla oluşturdukları Yerel Hizmet birimlerini ziyaret edip sorumlularıyla toplantılar yapıyor.

Aziz Kocaoğlu'ndan Uzundere dönüşüm ihalesi çağrısı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Uzundere kentsel dönüşümü için yapılan ihalelere katılım olmamasının ardından “Müteahhitlere yeni çağrımız var. 450 gün olarak belirlenen projenin bitirilmesi süresini 600 güne çıkardık” dedi.

Aziz Kocaoğlu: Sanki iki stat izmir'i kurtaracak!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı'nda konuşan Başkan Aziz Kocaoğlu, AK Partili Çağlar Haspolat'ın Karşıyaka ve Göztepe stat sorununu gündeme getirmesi üzerine, "Sanki İzmir'e çok önemli bir şey yapılıyor" dedi.

Aziz Kocaoğlu'ndan İzmir'e tünel ve akvaryum müjdesi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, Doğal Yaşam Parkı'na akvaryum, Gültepe'ye 2.5 kilometrelik tünel, Kadifekale ile Agora arasına yürüyen yol yapılacağını, kazılara da 3.5 milyon liralık kaynak ayrılacağını açıkladı .

Aziz Kocaoğlu: Tüp geçide karşı duruşumuz yok!

Katip Çelebi Üniversitesi’ni ziyaretinde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, körfeze yapılması planlanan tüp geçit projesiyle ilgili düşüncelerini açıkladı. Başkan Kocaoğlu, “Karşı bir duruşumuz söz konusu değil" dedi

Aziz Kocaoğlu’ndan stat için Hazine arazisi önerisi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, stat yapımı için Örnekköy ve Çiğli önerilerinin reddedilmesinden sonra sürpriz bir çıkış yaptı: "Stat için Hazine’den arazi almaya hazırız"

Kocaoğlu Yapı adres Haberi

Kocaoğlu Yapı adres

Kocaoğlu Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Koca tarafından kuruldu. 

Kocaoğlu Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İnşaat malzemeleri demir bakır kum çakıl mıcır çimento kireçtuğla kiremit seramik çini fayans karo mozaik mamulleri tuğlataş mermer yer döşemeleri boya nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı satımı ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak bayikiler ve mümessillikler almak kendine bağlı bayilikler kurmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Kocaoğlu Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Eyüp Sultan Mah.Akpınar Sok. No.12 A...