26 / 05 / 2024

Kocapıynar

Kocapıynar

1990 yılından bu yana içme suyu hattı bulunmayan Kocapıynar ve Mendos caddeleri, Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar sonucunda iki caddeye içme suyu şebeke hattı döşendi.

Halil Kamil Kocapınar, Çevre ve Şehircilik Müşaviri oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Müsteşar Yardımcısı Halil Kamil Kocapınar'ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşavirliği'ne atanmasına karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Halil Kamil Kocapınar, açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşavirliğine atandı. Peki, Halil Kamil Kocapınar kimdir?

Antalya Elmalı'da asfalt çalışması başlatıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı ilçesine bağlı Kocapınar, Geçmen, Büyüksöğle ve Küçüksöğle mahalleleri grup yolunda sıcak asfalt çalışması başlattı. Mahalle Muhtarları, yıllar içinde deforme olan yollarının ilk kez sıcak asfaltla tanıştığını söyledi

Denizli Kocapınar meydanına kavuştu!

Kent merkezinin yanında ilçe yatırımlarına da aralıksız devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Serinhisar İlçesi'nin Kocapınar Mahallesi'nde bir süre önce başlattığı meydan yenileme ve düzenleme çalışmalarını tamamladı.

Kütahya'da yeni bir arıtma tesisi kurulacak!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, kente dev bir arıtma tesisi kurulacağını kaydetti. Başkan Saraçoğlu, tesisle ilgili olarak Çevre Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Halil Kamil Kocapınar ile bir araya geldi.

Ölüdeniz’de iki caddeye içme suyu şebeke hattı döşendi!

1990 yılından bu yana içme suyu hattı bulunmayan Kocapıynar ve Mendos caddeleri, Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar sonucunda iki caddeye içme suyu şebeke hattı döşendi.

Mersin Kocapınar Mahallesi 1.derece arkeolojik sit alanı ilan edildi!

Mersin ili, Silifke ilçesi, Kocapınar Mahallesi içinde Silifke Müze Müdürlüğü uzmanlarınca tespit edilen arkeolojik alanın Adana Kltür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından 1.dereceden sit alanı ilan edilmesine karar verildi.

Halil Kamil Kocapınar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na atandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı atama kararı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce imzalı kararla Halil Kamil Koıcapınar, Müsteşar Yardımcısı oldu.

Kocapıynar Haberi

Kocapıynar

Fethiye’nin Ölüdeniz Mahallesi Kocapıynar ve Mendos caddeleri içme suyuna kavuştu.


1990 yılından bu yana içme suyu hattı bulunmayan Kocapıynar ve Mendos caddeleri, Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanlığı (MUSKİ) tarafından yapılan çalışmalar sonucunda iki caddeye içme suyu şebeke hattı döşendi.


Toplam bin 100 metre uzunluğunda olan içme suyu şebeke hattı, pompa ve hidrofor hattı ile güçlendirilerek sistem aktif hale getirildi.


Konuyla ilgili açıklama yapan MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, bölge halkının sıkıntılarını çözmeye devam edeceklerini söyledi.


Çalışmaların devam ettiğini belirten Ülgen, “Bölgede 1990 yılından bu yana içme suyu hattı, imar uygulaması nedeniyle sağlıklı olarak verilememişti. Vatandaşlarımızın kanayan yarası olan bu sıkıntı artık giderildi. İlerleyen günlerde şebeke hattı bulunmayan diğer caddelerimiz ve mahallelerimizde bu tür sorunların ortadan kaldırılması için çalışmalarımız devam...