17 / 05 / 2024

Koçaroğlu Yapı adres

Koçaroğlu Yapı adres

Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Koçar tarafından kuruldu. 

Grup Taahhüt Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Grup Taahhüt Yapı Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Grup İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Nakliye Pla., Esalko Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limit, Özbek Grup Yapı İnşaat ve Trion Yapı İnşaat Mimarlık ortaklığında kuruldu.

Avşaroğlu Mimari Yapı İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avşaroğlu Mimari Yapı İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Uyar tarafından kuruldu.

Er-Sa Sadıkoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Er-Sa Sadıkoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Zeytinburnu'nda 11 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Sadıkoğlu tarafından açıldı.

Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Koçar tarafından kuruldu. 

Özkoçoğlu Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkoçoğlu Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cafer Koçoğlu tarafından 200 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Esenler, Birlik Mahallesi, 849.Sokak'ta kuruldu.

Kilcioğlu Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kilcioğlu Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Gülen, Erdoğan Gül, Bayram Gül, Tayfun Gül ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 24 Şubat'ta Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Celaloğlu Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Celaloğlu Yapı Anonim Şirketi, Burak Sulu Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 200 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Küçükçekmece, Yeni Mahallesi, İnönü Caddesi' nde kuruldu.

Azizoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Enerji ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Enerji ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Eyüp Altın tarafından 200 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Kenanoğlu Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Kenanoğlu Yapı Anonim Şirketi, Mustekim Kenan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 26 Ocak'ta İstanbul İl'i, Ataşehir, Kayışdağı Mahallesi, Uslu Caddesi' nde kuruldu.

Kendaloğlu Yapı ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kendaloğlu Yapı ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Ömer Cıftcı tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Kartal, Yalı Mahallesi, Hareket Sokak Yılmaz Apartmanı'nda kuruldu.

Dumanoğlu Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Dumanoğlu Yapı Limited Şirketi, Eşref Dumanoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak' ta İstanbul İl'i, Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi, Hamam Sokak' ta kuruldu.

Koşuyolu Sur Yapı projesi nereye yapılacak?

Koşuyolu Sur Yapı projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin dolardan başlıyor. 100 kadar konutun yer aldığı Sur Yapı Koşuyolu projesinde teslimler 24 ay sonra yapılıyor...

Cemiloğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemiloğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burak Yeşiltaş tarafından 200 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Sultanbeyli, Adil Mahallesi, Bosna Bulvarı' nda kuruldu.

Koçaroğlu Yapı adres Haberi

Koçaroğlu Yapı adres

Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Koçar tarafından kuruldu. 

Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Hisse ve kat karşılığı inşaatlar yapılması yaptırılması , her türlü bayındırlık ve bilcümle işyerleri spor tesisleri inşaatlarının yapılması ve yaptırılması,projelendirilmesi kooperatiflerin inşaat taahhütlerini alıp yerine getirmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Sapan Bağları Mah.Yeniyol Cd. B Blok Apt.No.5 B/3...