06 / 05 / 2024

Kocasinan aile parkı

Kocasinan aile parkı

Kayseri Kocasinan ilçesine bağlı Yıldızevler Mahallesi sakinleri, mahallede bir parkın olmadığından dert yanarak ,Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'dan, park talebinde bulundu. Belediye Başkanı'na seslenen mahalle sakinleri, "Başkan bize park yapsana" derken çevrede yeşile hasret kaldı

Son dakika! Park alanlarına aile sağlığı merkezi yapılabilecek!

Park alanlarına "aile sağlığı merkezi" yapılmasına ilişkin düzenleme bugünkü 32060 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Depremzede aile Rıza Bey Apartmanı'nın yerine park yapılmasını istiyor!

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanında 2 çocuğu, 2 yeğeni ve annelerini yitiren Emine ve Hüseyin Bilgin Yücel çifti, alanın çocuk parkı olması için başvuru yaptı.

Kayseri Kocasinan'a aile sağlığı merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yunus Emre Mahallesi’ne sosyal donatılar hayata geçirecek.

Kayseri Kocasinan'a yeni aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yenimahalle’ye yeni aile sağlığı merkezi inşa ediyor.

Kayseri Kocasinan'a gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi Ahievran Mahallesi'nde yaptırılan sosyal tesis ve Aile Sağlık Merkezi’nin yanına Gençlik Merkezi de inşa ediyor.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşümle birlikte Uğurevler Mahallesi’ne Aile Sağlık Merkezi kazandırıyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar mahalledeki çalışmaları inceledi. 

Kocasinan'a 2 dev sağlık yatırımı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Beşparmak ve Turgutreis Mahallerinde inşaatı süren Aile Sağlık Merkezi’nde incelemeler yaptı. 

Kayseri Kocasinan'a aile sağlık merkezi ve sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, ilçeye Aile Sağlık Merkezi ve sosyal tesis inşa ediyor.

Üsküdar Cengiz Hasbal Parkı açıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçirdiği Cengiz Hasbal Parkı açıldı. Açılışa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da katıldı.

Tekirdağ Aile ve Yaşam Merkezi'nin ihalesi 5 Mayıs'ta!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Zülfikar Ağa Parkı'nın yer aldığı alana inşa edilecek Aile ve Yaşam Merkezi'nin ihalesi yapılacak. İhale, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek.

Kocasinan Yıldızevler'e yeni park!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ‘Daha Yeşil Kocasinan’ için yapılan çalışmalar çerçevesinde, Yıldızevler Mahallesi’nde devam eden park yapım çalışmalarını inceledi

Onur Park Life Evleri 399 bin TL'ye!

718 konutun yer aldığı Onur Park Life, konumuyla öne çıkıyor. Aile konseptiyle yatırımcıların gözdesi hâline gelen projede 2+1 dairelerin satış fiyatı 399 bin liradan başlıyor.

Kayseri Kocasinan'a 3 yeni park!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Mahallesi’nde yapımı devam eden 3 adet park alanında incelemede bulundu.

Kocasinan aile parkı Haberi

Kocasinan aile parkı

Kocasinan ilçesine bağlı Yıldızevler Mahallesi sakinleri, mahallede ailece gidecekleri bir parkın olmadığından yana dert yanarak,Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'dan, park talebinde bulundu. Konuyla ilgili olarak belediyeden yapılan açıklamada, "İmar planı içerisindeki park alanları özel mülkiyet içerisinde kaldığı ancak İmar uygulaması gören parseller için bu yöndeki çalışmaların devam edeceği belirtildi. Yıldızevler Mahallesi sakinleri, aşırı sıcaklarda çevrede yeşil alanı olan park aradıklarını ancak bulamadıklarını belirterek, bu konuda Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'a çağrıda bulundu. Diğer mahallelerde uygun park yerlerinin olduğunu ve vatandaşın ailesi ile birlikte gidip, oralarda vakit geçirdiğini, çocukların da eğlendiğini kaydeden mahalle sakinleri, bu durumdan yana der yanarak, "Bizim parkımız nerede?" diye sordu. 



Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'a, seslenen mahalle sakinleri, "Başkan bize park yapsana" derken çevrede yeşile hasret kaldıklarını...