18 / 05 / 2024

Kocasinan ibrahim özbek

Kocasinan ibrahim özbek

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocasinan Belediye Başkan Adayı İbrahim Özbek, Kocasinan için şık ve güzel projeler düşündüklerini ifade ederek, bu projeler ile nefes alan, modern bir Kocasinan ortaya çıkacağını kaydetti...

Kayseri Kocasinan'a yeni park yapılıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kocasinan'da park, bahçe ve yeşil alan çalışmalarına hızla devam ediyoruz. Mahallelerimize çocuk ve yetişkinlerin vakit geçirebilecekleri renkli alanlar yapıyoruz.'' dedi.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Kentsel dönüşüm noktasında işin prosedür kısmı tamamlanmış durumdadır. Allah nasip ederse bayramdan sonra bir temel atma programımız olacak.'' dedi.

Kocasinan Örnekevler'de yol çalışmaları devam ediyor!

Kocasinan’ı daha modern ve daha yaşanılabilir şehir haline getirmeye gayret gösteren Kocasinan Belediyesi’nin, Örnekevler Mahallesi’nde yaptığı yol ve kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kayseri Kocasinan'da yollar yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ''Yollarda konfora uygun özel asfalt kullanılmakla birlikte şu ana kadar toplam 7 sokak ve caddenin kaldırımları yenilendi. Söz konusu çalışmada, 8 metre genişliğinde bin 522 metre uzunluğunda yol çalışması yapıldı.'' dedi.

Kayseri Kocasinan'daki Yıldızevler Mahallesi sakinleri park istiyor!

Kayseri Kocasinan ilçesine bağlı Yıldızevler Mahallesi sakinleri, mahallede bir parkın olmadığından dert yanarak ,Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'dan, park talebinde bulundu. Belediye Başkanı'na seslenen mahalle sakinleri, "Başkan bize park yapsana" derken çevrede yeşile hasret kaldı

Dursun Özbek: Riva için düğmeye bastık!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek,"Galatasaray'ın gayrimenkullerini değerlendirme yönünde birçok çalışmamız var. Riva için düğmeye bastık." açıklamasında bulundu.

Kayseri Kocasinan Belediyesi Haziran toplantısı gerçekleşti!

Kayseri Kocasinan Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 24 madde görüşülerek karar bağlandı.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümde örnek olacak!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar, “Konutlarıyla, sosyal donatı ve yeşil alanlarıyla örnek projeler ortaya koyacağız. Projelerin hayata geçmesine, Kocasinan’ın yeni çehresine kavuşmasına az kaldı” dedi.

Kayseri Kocasinan'da dönüşüm başlıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Konutlarıyla, sosyal donatı ve yeşil alanlarıyla örnek projeler ortaya koyacağız. Projelerin hayata geçmesine, Kocasinan’ın yeni çehresine kavuşmasına az kaldı” dedi.

Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Kocasinan projelerini anlattı!

Kentsel dönüşüm ve sosyal belediyecilik çalışmalarıyla örnek gösterilen Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar,Türkiye’nin en büyük parkı ve diğer projelerini SABAH Kayseri’ye anlattı

TOKİ'den Kayseri Kocasinan’a yerel mimaride 357 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde yerel mimaride inşa edilecek 357 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Kayseri Kocasinan 357 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kayseri İli Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi 2. Etap 357 adet konut,1 adet cami ve 1 adet ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

Kocasinan Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

‘Daha temiz, daha yeşil, daha yaşanabilir, daha modern Kocasinan’ sloganıyla yola çıkan Kocasinan Belediyesi, vergi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Kocasinan ibrahim özbek Haberi

Kocasinan ibrahim özbek

BBP Kocasinan nefes aldıracak ı BBP Kocasinan Belediye Başkan Adayı Özbek ile gerçekleştirdiğimiz görüşmede, Melikgazi ilçesinden büyük olduğu halde Kocasinan'm daha az gelişmiş olduğunu, park ve yaşam alanları ile modern, lüks mahallelerinin daha az olduğunu ifade ederek, Kocasinan ilçesi için güzel projelerinin bulunduğunu dile getirdi.


BENİM DE BİR SÖZÜM OLSUN DİYE PLANLAMADIK 


Yaptığımız görüşmede başkanlık koltuğuna geldiği taktirde hayata geçireceği projeleri hakkında bilgiler veren Başkan Adayı Özbek, tasarladıkları projeleri "Bizim de halka vereceğimiz bir sözümüz olsun diyerek hazırlamadık. Bu projelerin üzerinde durarak, zaman harcayarak, araştırmalar yaparak hazırlanmasını sağladık. Tasarladığımız projelerin her birisi Kocasinan ilçesinin daha yaşanabilir, daha modern olmasını gerçekleştirecek ve burada bulunan vatandaşların rahat nefes alabilir olacağı bir ilçe haline gelmesi içindir" ifadesinde bulunarak projelerini sıraladı. 


KOCASİNAN TAMAMEN LÜKS İLÇE OLACAK 


Tasarladıkları...