17 / 06 / 2024

Kocasinan imar

Kocasinan imar

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik. Ankara'ya giderek Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Ahi Evran projesini görüştü. Belediye Başkanı Mustafa Çelik konuyu değerlendirdi.

Bahçelievler Kocasinan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Bahçelievler ilçesi, Kocasinan Mahallesi, 182 ve 190 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Mehmet Özhaseki'den Çetin Arık'ın Güneşli Mahallesi imar değişikliği iddialarına tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'ndeki imar değişikliği iddialarına yanıt verdi.

Kocasinan Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı'nda imar konuşuldu!

Kocasinan Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde yapılacan meclis toplantısında 12 gündem maddesi konuşularak karara bağlandı.

Kocasinan Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Kocasinan Belediyesi, 2020 yılın ilk meclis toplantısında imar ağırlıklı gündem maddelerini masaya yatırdı.

Kocasinan Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Kocasinan Belediyesi, yılın son meclis toplantısında imar ağırlıklı gündem maddelerini masaya yatırdı.

Kocasinan nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Bahçelievler İlçesi, Kocasinan Mahallesi, 5 pafta, 7996 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17 Aralık 2018 tasdik tarihli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Kocasinan Belediyesi'nin imar çalışmaları devam ediyor!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, seçim çalışmaları kapsamında Yeşil Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Bahçelievler Kocasinan Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Bahçelievler İlçesi'ne bağlı Kocasinan Mahallesi, 4252 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Kayseri Kocasinan'da imar çalışmaları başladı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından mahallelerde bulunan imarsız yapılar ortadan kaldırılıyor. Hayata geçirilen projeler ilçenin çehresini değiştiriyor.

Yenibosna Kocasinan Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

İBB, Bahçelievler Yenibosna Kocasinan Mahallesi'nde turizm tesis alanları planı notu değişikliğine ilişkin plan tadilatını bugün askıya çıkardı.

Bahçelievler Kocasinan özel sağlık tesis alanı imar planı askıda!

İstanbul Bahçelievler İlçesi, Kocasinan Mahallesi, 4252 parsele ilişkin Özel Sağlık Tesis Alanı amaçlı 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Kocasinan Belediye Meclisi'nde imar planları görüşüldü!

Kocasinan Belediyesi, Şubat ayı toplantısını gerçekleştirdi. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde gerçekleştirilen meclis toplantısında 32 gündem maddesi görüşülerek, karara bağlandı.

Kayseri Kocasinan'da 2 mahallenin dönüşüm planı hazır!

Kocasinan Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısında Ziya Gökalp ve Yenidoğan Mahallelerinde 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarının ortak işbirliği kapsamında Büyükşehir Belediyesi’nce yapılmasına karar verildi.

Kocasinan imar Haberi

Kocasinan imar

Kentsel dönüşüm çalışmalarında önemli bir aşamayı geride bıraktıklarının altını çizen Başkan Mustafa Çelik," Kasım 2013 tarihinde Ahi Evran Mahallemizde hazırlayacağımız Kentsel Dönüşüm Projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bölgenin riskli alan ilan edilmesiyle ilgili başvuruda bulunmuştuk. Geçtiğimiz hafta Ankara'ya giderek Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce Bey'le görüştük. Projemizi tüm detaylarıyla anlattık. Kendisi de projeyi çok beğendiğini söyledi. Projenin sosyal konut tarzında değil de adeta lüks konut projesi kapsamında hazırlandığını belirtti. Gerek kal yükseklikleri, gerekse sosyal donatıları ve yeşil alanları açısından değer verdikleri bir proje olduğunu söyleyerek 'kısa sürede biz projeyi onaylarız' dedi. Hakikaten dediği gibi de oldu ve bıı hafta içerisinde bizim proje başvurumuz onaylandı" müjdesini verdi. 


BAŞBAKANLIK'AOLUR' YAZISINI HAZIRLADI 


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bakanlar Kurulu imzasından sonra Başbakanlıktı...