07 / 05 / 2024

kocasinan jandarma konağı restorasyon çalışmaları

kocasinan jandarma konağı restorasyon çalışmaları

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, 2 asırlık tarihi Jandarma Konağı’nI restore ediyor.

Kayseri Kocasinan'daki Jandarma Konağı restore ediliyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, 2 asırlık tarihi Jandarma Konağı’nI restore ediyor.

Rize Hükümet Konağı ve Jandarma Binası ihalesi bugün!

Rize İyidere Hükümet Konağı ve Jandarma Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Rize Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Rize İli İyidere İlçesi Hükümet Konağı ve Jandarma Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Rize Hükümet Konağı ve Jandarma Binası 26 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Rize İyidere Hükümet Konağı ve Jandarma Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Rize Hükümet Konağı ihalesi 26 Nisan'da!

Rize İli İyidere İlçesi Hükümet Konağı ve Jandarma Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi ihalesi 26 Nisan'da yapılacak.

Rize İyidere Hükümet Konağı ihalesi 22 Nisan'da!

Rize İyidere Hükümet Konağı ve Jandarma Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

Rize Hükümet Konağı 22 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Rize İli İyidere İlçesi Hükümet Konağı ve Jandarma Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Rize İyidere Hükümet Konağı ihalesi 22 Nisan'da!

Rize İli İyidere İlçesi Hükümet Konağı ve Jandarma Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kayseri Cırgalan semt konağına kavuşuyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi Cırgalan Mahallesi’ne semt konağı inşa ediyor

Kayseri Kayabaşı Semt Konağı hizmete açıldı!

Kocasinan Belediyesi tarafından yaptırılan Kayabaşı Semt Konağı'nın açılışı yapıldı. 680 metrekare kapalı alanda inşa edilen semt konağı yaklaşık 800 bin TL’ye maloldu.

Melikgazi'deki Jandarma Konağı turizm merkezi oluyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç,Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından tarihi yapılarda gerçekleştirilen restorasyon ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Ziya Gökalp Semt Konağı hizmete açıldı!

Kocasinan Belediyesi açılış kurdelelerini bir bir kesmeye başladı. Yeşil Mahalle'den sonra Ziya Gökalp Semt Konağı da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın da katıldığı törenle açıldı.

Yozgat Hüzni Baba Tarih Edebiyat ve Musiki Konağı restore edildi!

Konağın açılış törenine Yozgat Vali Vekili Yavuz Güner, İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Belediye Başkanı Kazım Arslan, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

kocasinan jandarma konağı restorasyon çalışmaları Haberi

kocasinan jandarma konağı restorasyon çalışmaları

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi tarafından Güneşli Mahallesi’nde yer alan  yaklaşık 2 asırlık tarihi Jandarma Konağı’nda başlattığı restorasyon çalışmalarına devam ediyor. Kocasinan Belediyesi'nde yer alan habere göre, çalışmaları denetleyenKocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, restorasyon çalışmaları tamamlandığında binanın aslına uygun olarak yepyeni bir görünüme kavuşacağını ve Jandarma Karakol Binası olarak hizmet vereceğini dile getirdi.

Binanın 19.yüzyıldan kalan tarihi bir mekan olduğunu söyleyen  Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak kültür mirasımıza yeni bir taşınmaz daha kazandırıyoruz. Güneşli Mahallemizde bulunan jandarma konağının restorasyon çalışmaları başladı. Envanterimizde kayıtlı bulunan kültür varlıklarımızı yaşatma ve onları yenileyip farklı fonksiyonlar kazandırarak bizden sonraki kuşaklara aktarma noktasında gayretimizi sürdüreceğiz. Çalışmalar tamamlandıktan sonra bu tarihi yapı yıllar öncesinde olduğu gibi aslına uygun şekilde Jandarma Karakol Binası olarak hizmet...