17 / 05 / 2024

Kocasinan Örnekevler altyapı

Kocasinan Örnekevler altyapı

Kocasinan’ı daha modern ve daha yaşanılabilir şehir haline getirmeye gayret gösteren Kocasinan Belediyesi’nin, Örnekevler Mahallesi’nde yaptığı yol ve kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

TOKİ Kayseri Kocasinan 318 konut ihalesi bugün!

Kayseri İli Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi Oto Sanatkârlar Odası 4 Etap 318 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a 318 yeni konut!

Kayseri İli Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi Oto Sanatkârlar Odası 4 Etap 318 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi halesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a 318 yeni konut! İhalesi 2 Nisan'da!

Kayseri İli Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi Oto Sanatkârlar Odası 4 Etap 318 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Kocasinan Kentsel Dönüşüm Ofisi ihalesi yarın!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a 317 yeni konut müjdesi!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Şeker Mahallesi 4. Etap 317 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan 437 konut ihalesi bugün!

Kayseri ili Kocasinan ilçesi Şeker mahallesi Oto Sanatkarlar Odası 3. etap 437 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a 437 konut!

Kayseri ili Kocasinan ilçesi Şeker mahallesi Oto Sanatkarlar Odası 3. etap 437 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan 437 konut ihalesi 2 Şubat'ta!

Kayseri ili Kocasinan ilçesi Şeker mahallesi Oto Sanatkarlar Odası 3. etap 437 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi 2 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi yarın!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a kentsel dönüşüm ofisi ve otel!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan 535 konut ihalesi yarın!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Karpuzatan mevkii 535 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi"" (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kayseri Kocasinan 535 konut ihalesi 16 Haziran'da!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Karpuzatan mevkii 535 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi 16 Haziran 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kocasinan Örnekevler altyapı Haberi

Kocasinan Örnekevler altyapı


Kocasinan’ı daha modern ve daha yaşanılabilir şehir haline getirmeye gayret gösteren Kocasinan Belediyesi’nin, Örnekevler Mahallesi’nde yaptığı yol ve kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçe genelinde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmamak için çalışan Kocasinan Belediyesi, pek çok mahallede asfalt ve kaldırım yenilemesi gerçekleştiriyor.


Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, farklı mahallelerde eşzamanlı olarak çalışan Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin, Örnekevler Mahallesi’ndeki tüm sokak ve caddelerle birlikte yaya yolları, otoparkları bazalt kaplama beton parke ile yenilediğini ifade etti.  “Yollarda konfora uygun özel asfalt kullanılmakla birlikte şu ana kadar toplam 7 sokak ve caddenin kaldırımları yenilendi.” diyen Başkan Çolakbayrakdar şu bilgileri verdi. “Söz konusu çalışmada, 8 metre genişliğinde bin 522 metre uzunluğunda yol çalışması yapıldı. Bu çerçevede 4 bin 383 ton...