04 / 05 / 2024

Kocasinan Ortayol projesi

Kocasinan Ortayol projesi

Kocasinan Belediyesi tarafından yapılan Ortayol Projesi'nin tanıtımı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız 'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Çok sayıda davetli ve vatandaşlar ile katılım gerçekleşti.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları son gaz! Şehrin geleceği garantiye alınıyor!

Kocasinan Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki 2. etabın temeli atıldı ve inşaat çalışmaları son gaz devam ediyor. 

TOKİ Kayseri projesi için düğmeye bastı! Kocasinan'a 618 konutluk dev proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Kocasinan'da 618 konutluk dev proje inşa edecek. Kocasinan TOKİ projesi 599 milyon 4 bin 898 TL'ye mal olacak.

TOKİ Kayseri projesi için son dakika müjdesi geldi! Kocasinan'a tam 618 yeni konut geliyor! 

TOKİ Kayseri projesi için son dakika müjdesi geldi... Kocasinan'a tam 618 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

Kayseri'de geçici ruhsatı alınmış, projesi hazır 112 daire 6 dükkan satılıyor!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri'de Geçici Ruhsatı Alınmış Projesi Hazır 112 Daire 6 Dükkan için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde teslimler başlıyor. Uğurevler Mahallesi’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri 11 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek. 

Kocasinan Yunusemre Mahallesi'ndeki 2'nci etap konutları tanıtıldı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından, kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde Yunusemre Mahallesi'ndeki 2’nci etap konutların tanıtımı yapıldı. Kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçirilmesinin sabır isteyen zor bir süreç olduğuna vurgu yapan Başkan Çolakbayrakdar, açıklama yaptı.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yeşil Mahalle dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Peki Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

TOKİ Kayseri Kocasinan 535 konut başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kayseri Kocasinan Karpuzatan projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Kayseri Kocasinan Erkilet projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Kocasinan Erkilet projesinin ihalesini 7 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Kayseri Kocasinan Yunus Emre'de anahtar teslimleri başladı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 336 konutun anahtar teslimi başladı.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Kocasinan Kentsel Dönüşüm Ofisi ihalesi yarın!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi yarın!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Kocasinan Ortayol projesi Haberi

Kocasinan Ortayol projesi

Ortayol Projesi'nin tanıtımına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut, Vali Orhan Düzgün, AK Parti Milletvekilleri Yaşar Karayel ve İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı. 


Törende konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Yol medeniyettir. İktidara geldiğimizden bu yana bütün yolları tek tek elden geçiriyoruz. Yıllar yılı trafik kazalarında vatandaşımızı tek şeritli yollarda yitirdik. Adeta ömürler tükendi. 12 yıl öncesine kadar Türkiye'de bölünmüş yol uzunluğu 6 bin 100 kilometreydi biz 12 yılda 17 bin bölünmüş yol inşa ettik. 12 yılda 117 kilometre uzunluğunda tünel kazmış olduk. Kayseri'de büyük bir sorun olan Mimarsinan kavşağı da bizim için sıkıntı noktasıydı bu da giderildi....