07 / 07 / 2024

Kocasinan yenilenen yollar

Kocasinan yenilenen yollar

Modern belediyecilik anlayışıyla hizmet atağını sürdüren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın çehresini baştan aşağı değiştirerek, daha yaşanabilir mekanlar sunmak için son baharda da projelere hız verdi.

Yeni Opel Corsa, Ekim'de Türkiye yollarında olacak!

Otomotiv devi Opel’in,Türkiye ve daha birçok ülkede en çok satışu yapılan B segmentindeki modeli olan Corsa, yenilenen yüzüyle önümüzdeki Ekim ayında hem içten yanmalı motor seçenekleri hem de elektrikli versiyonuyla Türkiye yollarında olacak. 

Kocasinan'da kentsel dönüşüm daireleri hak sahiplerine teslim ediliyor!

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yenilenen daireler hak sahiplerine teslim edilmeye başladı. 

Beytepe Sağlık Kampüsü imar yolları basın toplantısı yarın!

TMMOB Şehir Plancıları Odası, Beytepe Sağlık Kampüsü çevresindeki yollar için yenilenen imar planlarnı basına yarın anlatacak.

Ahmet Çolakbayrakdar: Kocasinan'a yeni yollar yapılacak!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri’nin en büyük asfalt şantiyesini inceledi. Çolakbayrakdar, “Yeni Kocasinan’ın ihtiyaçlarına dönük yatırımlar yapıyoruz.” diye konuştu.

Kocasinan Fatih Mahallesi'ndeki pazar yeri yenilendi!

Kocasinan Belediyesi Fatih Mahallesi’nde 2 bin metrekare kapalı alana sahip pazar yerini yeniledi. Her türlü iklim şartlarına dayanıklı yeni nesil çatı uygulamasıyla yenilenen pazar yeri, yeni haliyle daha estetik ve daha dayanıklı hale dönüştü.

Kocasinan'ın yeni yolları hizmete girdi!

Kocasinan Belediyesi, Beyazşehir Mahallesi’ndeki Çınarbaşı ve Koçkaya Caddesi’ndeki alternatif yolun ikinci etabını tamamlayarak vatandaşın hizmetine sundu.

Kocasinan'daki yıpranmış yollar yenileniyor!

Modern belediyecilik anlayışıyla hizmet atağını sürdüren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın çehresini baştan aşağı değiştirerek, daha yaşanabilir mekanlar sunmak için son baharda da projelere hız verdi.

Manisa Matdere ve Yaraşlı'ya yeni yol yatırımları!

Ahmetli ilçesi Matdere ve Yaraşlı Mahallelerinde, Manisa Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü kilit parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı. Yenilenen yollar, mahallelere hem güzellik, hem de konfor kattı.

Kocasinan Himmetdede'nin yolları yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Himmetdede Mahallesi’nde asfalt yenileme ve yol genişletme çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi.

Kayseri Kocasinan'a modern yollar!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Mimarsinan Mahallesi Nefi Caddesi’nde alt yapı çalışmalarının tamamlandığını belirterek, yoğun bir şekilde asfalt çalışmalarının başladığını duyurdu.

Manisa Tiyenli'nin yolları yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesi Tiyenli Mahallesi’nin yollarını yeniliyor. Kilit parke taşı ile yenilenen yollar, vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılanıyor.

Kayseri Kocasinan'da yeni yollar açılıyor!

Kocasinan Belediyesinin yol atağı devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Bulvarı ile Horasan Caddesi arasında yapımı devam eden‘Taşkın Koruma Kanalı’ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Kayseri Kocasinan'da yollar yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ''Yollarda konfora uygun özel asfalt kullanılmakla birlikte şu ana kadar toplam 7 sokak ve caddenin kaldırımları yenilendi. Söz konusu çalışmada, 8 metre genişliğinde bin 522 metre uzunluğunda yol çalışması yapıldı.'' dedi.

Kocasinan yenilenen yollar Haberi

Kocasinan yenilenen yollar


Modern belediyecilik anlayışıyla hizmet atağını sürdüren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın çehresini baştan aşağı değiştirerek, daha yaşanabilir mekanlar sunmak için son baharda da projelere hız verdi. Yıpranan cadde ve sokakları yenileme çalışmalarıyla vatandaşın takdirini kazanan Başkan Çolakbayrakdar,  Fevzi Çakmak Mahallesi’nde başlatılan yol, kaldırım ve yenileme çalışmalarını inceledi.


Başkan Yardımcısı Ali Bulu ile birlikte Fevzi Çakmak Mahallesinde çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, bölge sakinleri tarafından sevgiyle karşılandı. İnceleme sonrası konuşma yapan Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın her bir mahallesinde çalışmaların yoğun bir şekilde  devam ettiğini vurguladı.


Fevzi Çakmak Mahallesi’nin, Kayseri’nin köklü mahallerinden biri olduğuna vurgu yapan Başkan Çolakbayrakdar, “Yenileme çalışması kapsamda birçok cadde ve sokakta değişim ve dönüşüm devam ediyor. Bununla kalmayıp Fevzi Çakmak Mahallemizin bütün cadde ve sokakları hem kaldırım hem yol...