29 / 04 / 2024

Manisa Tiyenli'nin yolları yenileniyor!

Manisa Tiyenli'nin yolları yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesi Tiyenli Mahallesi’nin yollarını yeniliyor. Kilit parke taşı ile yenilenen yollar, vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılanıyor.




Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara Tiyenli Mahallesi’nin altyapı çalışmalarının ardından üst yapı yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Tiyenli Mahallesi’nin yolları kilit parke taşı döşenerek, yenileniyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı ve aynı zamanda Yol Şube Müdürlüğü görevini yürüten Fevzi Demir, yollardaki yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Tiyenli Mahalle Muhtarı Reşat Doğan ile yolları gezen Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, ekiplerin mahalleye 12 bin metrelik kilit parke taşı döşeyeceğini söyledi. Demir, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin altyapı ve üst yapı çalışmalarını organize bir şekilde sürdürdüğünü söyledi.

Tiyenli Muhtarı Doğan, Teşekkür Etti

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin içme suyu deposunda, içme suyu ve kanalizasyonda mahallenin tüm ihtiyaçlarını giderdiğini ve altyapı anlamında Tiyenli’nin eskisinden çok daha sağlıklı olduğunu belirten mahalle muhtarı Reşat Doğan, “Kilit parke taşı döşemelerinin ardından, köhne yollarımız bile sevgi yolu gibi oldu. Eskiden toz toprak olan yollar şimdi çok daha güzel gözüküyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum” diye konuştu. 



Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön