02 / 05 / 2024

Manisa yol yenileme çalışmaları

Manisa yol yenileme çalışmaları

Manisa’nın Akhisar ilçesi Akkocalı Mahallesi’nde yoğun yağışın ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından anında müdahale edildi. Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler yolda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması amacıyla çalışma başlattı.

Soma'nın yolları onarılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’nın Muzaffer Tezcan Caddesi’nde Gediz A.Ş tarafından yapılan alt yapı çalışmalarının ardından vatandaşların mağduriyet yaşamaması amacıyla yolda bakım ve onarım çalışması yaptı.

Manisa'nın yolları yeni yüzüne kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli’de Dibekdere Mahallesi’ni karayoluna bağlayan güzergâhta, bakım onarım ve yama çalışmalarını sürdürdü. Kış mevsimi öncesinde yol, mevsim şartlarına uygun hale getirildi.

Manisa Cephanelik Yolu yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kış mevsimi öncesinde il genelinde olduğu gibi Turgutlu’da da sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir de, ilçe ziyaretinde asfaltlaması devam eden Selvilitepe Mahallesi Cephanelik Yolunu inceledi.

Manisa Şehzadeler'in yolları yenileniyor!

Manisa’nın il genelinde ağır kış şartlarından dolayı bozulmalar olan ve vatandaşlar için çileye dönüşen yollarda asfalt çalışması gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçesi Aşağı Çobanisa ve Hacıhaliller Mahallesi’ni birbirine bağlayan yolda sıcak asfalt çalışmasına başladı.

Manisa Akçapınar'ın yolları yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi Akçapınar Mahallesi’nde altyapı çalışmalarının ardından, yolları yenilemek için kilit parke taşı döşeme işlemlerine başladı. Mahalleye 30 bin metrekarelik kilit parke taşı döşenecek.

Adiloba yoluna Manisa Büyükşehir'den neşter!

Ağır kış şartlarından dolayı bozulmalar olan ve yıllardır bakımsız olması nedeniyle bölge sakinlerini canından bezdiren Saruhanlı ilçesi Adiloba yoluna, Manisa Büyükşehir Belediyesi neşter vurdu.

Manisa Tiyenli'nin yolları yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesi Tiyenli Mahallesi’nin yollarını yeniliyor. Kilit parke taşı ile yenilenen yollar, vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılanıyor.

Manisa'da 3 mahallenin yolları yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yürüttüğü parke taşı döşeme çalışmaları, kış mevsimi öncesi hız kazandı. Turgutlu ilçesinde de yürütülen çalışmalarda Çepnidere, Sinirli ve Yakuplar Mahallelerinde yollar yepyeni bir görünüm kazanacak.

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında düşüşe yol açtı!

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında da düşüşlere yol açtı. 10 yıl önce 12 milyar dolar olan pazar bugün 6 milyar dolara kadar geriledi.

Üsküdar'ın yolları yenileniyor!

Üsküdar Belediyesi, daha rahat bir kent yaşamı amacıyla bazı mahallesi ve caddelerde yol yenileme çalışmaları yürütüyor...

Manisa Salihli ve Turgutlu'da yapılan yol çalışması TBMM'de!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Salihli ve Turgutlu ilçeleri arasında yapılan yol çalışmasını meclis gündemine taşıdı..

Manisa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde özel bir elektrik dağıtım firması tarafından elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları nedeniyle kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Manisa Köprübaşı'nda kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında Köprübaşı’nın 5 mahallesinde başladığı altyapı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Manisa Sabuncu Sokak yenileniyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesi Sabuncu Sokakta yenileme çalışmaları başlattı

Avcılar'ın yolları yenileniyor!

Yol yatırımlarına devam eden Avcılar Belediyesi ilçe genelindeki yol yenileme, asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Manisa Cumhuriyet Mahallesi'nde ikinci etap çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kula ilçesinin Cumhuriyet Caddesi’nde ikinci etap yol çalışmaları başlatıldı.

Şanlıurfa Eyyübiye yeni yollarına kavuşuyor!

Şehir merkezi ve ilçelerinde yeni caddeler ve bulvarlar açan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda yol yenileme çalışmalarını da sürdürüyor

TCDD'den Karakuyu - Bozanönü arası yol yenileme ihalesi!

TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü, Afyonkarahisar Karakuyu - Bozanönü arasındaki yolları yenileyecek. Yol yenileme çalışmalarının 4 ay süreli aylık 44 işçi ile yapılması işi 7 Mart 2017'de ihale edilecek.

Bursa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bölgede kent yenileme kapsamında yol çalışmaları ve inşaat çalışmalarını sürdürüyor.

Manisa Beyler'de altyapı çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesinin Beyler Mahallesi’ndeki altyapı yenileme çalışmalarını başlattı.

Gebze'de beton yol uygulamaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir, köy yollarını beton yol haline getiriyor.

Manisa yol yenileme çalışmaları Haberi

Manisa yol yenileme çalışmaları

Akhisar’da yoğun yağışların ardından Akkocalı Mahallesi’nde yol çökmesi yaşandı. Vatandaşların bildirmesi üzerine Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler bölgeye giderek çalışma başlattı. Çalışmaları yakından takip eden Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, çöken yolun en kısa zamanda yeniden trafiğe açılması için ekiplerin seferber olduğunu söyledi. Yolda şans eseri herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını ve Fen İşleri Daire Başkanlığı’na ait iş makinelerinin bölgede çalışma başlattığını dile getiren Ensivri, “Yol şu anda kontrollü olarak trafiğe açık. Ekiplerimiz kısa sürede çalışmalarını tamamlayıp yolu eski haline getirecektir. Mahalle Muhtarımız ve ekiplerimizle birlikte gerekli önlemler alındı” dedi. 




Manisa Büyükşehir...