06 / 07 / 2024

Kocasinan Yenimahalle yatırımları

Kocasinan Yenimahalle yatırımları

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yenimahalle meydanında başlatılan düzenleme ve yenileme çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Altındağ ve Yenimahalle yatırımları masaya yatırıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankara Yenimahalle ve Altındağ yatırımlarını masaya yatırdı.

Kocasinan dev yatırımlarla cazibe merkezi oldu!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, inşaatı devam eden Kayseri Bölge Hastanesi’ni inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, dev yatırımlar ve projeler ile Kocasinan’ın, her alanda cazibe merkezi haline dönüştüğünü belirtti.

Yaşar Şentepe, Ankara Yenimahalle'deki yatırımlarını anlattı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın ev sahipliğinde 2 bine yakın mahalle sakininin bir araya geldiği iftar programı düzenlendi. İlçe genelinde yapılan çalışmaları da anlatan Başkan Yaşar Şentepe’de bu dönem yapılacak hizmet ve yatırımların da müjdesini verdi.

Fethi Yaşar inşaatı devam eden yatırımları denetledi!

Hizmette sınır tanımayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Belediyesi’nin inşaatı devam eden yatırımlarını denetledi, çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yaşar’a Başkan Yardımcı Yaşar Neslihanoğlu da eşlik etti.

Fethi Yaşar, Yenimahalle'de inşaatı süren yatırımları denetledi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Belediyesi’nin inşaatı devam eden yatırımlarını denetledi. Yaşar, Biz Yenimahalle’yi Ankara’nın en gözde yerleşim yerlerinden biri yapmaya kararlıyız," dedi.

GTO Turizm Yatırımları ve İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

GTO Turizm Yatırımları ve İşletmeciliği Anonim Şirketi, Halil Karaağaç Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 12 milyon TL sermaye ile 11 Haziran' da Bakırköy, Yenimahalle Mahalle'de kuruldu.

Yenimahalle yatırımları devam ediyor!

İlçeyi baştan sona devasa yatırımlarla donatarak hizmet yarışında hep bir adım önde olan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yapımı devam eden dev yatırımları yerinde inceledi.

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Kocasinan Yenimahalle yatırımları Haberi

Kocasinan Yenimahalle yatırımları


Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın, ‘Yeni Kayseri Kocasinan’da kurulacak, Kocasinan Kayseri’nin yeni yüzü olacak’ hedefiyle yürüttüğü yenileme çalışmaları, bölgenin dört bir tarafında devam ediyor.


Yenimahalle’nin yeni haliyle daha modern bir görünüme kavuşacağını ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, hizmet atağını sürdürdüklerine dikkat çekti.


“Kocasinan’ımızın köklü mahallelerinde yol yenileme, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları yapıyoruz.” diyen Başkan Çolakbayrakdar, “Yeni mahalle sakinlerine yakışır bir meydan oluşturuyoruz. Zaman içinde aşınan ve yıpranan malzemeler nedeniyle mahalle meydanının yenilenmesi gerekiyordu. Bu çerçevede Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimin çalışmalarıyla,  daha geniş ve daha kullanışlı bir meydan oluşturuluyor.” diye konuştu.


Başkan Çolakbayrakdar sözlerini “Çalışmalar tamamlandığında Yeni Mahalle daha modern bir görünüme ve daha sağlıklı bir alt yapıya kavuşmuş olacaktır.” diye tamamladı.



Kocasinan...