16 / 05 / 2024

Kocatepe Kafe istanbul şubeleri

Kocatepe Kafe istanbul şubeleri

TÜRK kahvesinin simge markalarından ‘Kocatepe’ ikinci kez el değiştirdikten sonra hızlı bir yükseliş yaşıyor. 4 şubeye kadar düşen Kocatepe kafe restoran sayısını iki yılda 35’e yükseldi.

Kocatepe Kahve Evi 2 yılda 35 şube açtı!

TÜRK kahvesinin simge markalarından ‘Kocatepe’ ikinci kez el değiştirdikten sonra hızlı bir yükseliş yaşıyor. 4 şubeye kadar düşen Kocatepe kafe restoran sayısını iki yılda 35’e yükseldi.

AMT Kafe Hediyelik Eşya Emlak Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

AMT Kafe Hediyelik Eşya Emlak Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ahmet Ulucay Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Eylül'de kuruldu.

Pelikan Kafe ve Sosyal Tesisleri’nin yapımı devam ediyor!

Çiğli Belediyesi tarafından projelendirilen, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile yapılan ve önemli prestij projeler arasında gösterilen Pelikan Kafe ve Sosyal Tesisleri’nin yapımı son hızla devam ediyor.

Yeni Denizli Valisi Şükrü Kocatepe kimdir?

Şükrü Kocatepe, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Denizli Valisi olarak atandı. Peki, Yeni Denizli Valisi Şükrü Kocatepe kimdir? İşte Yeni Denizli Valisi Şükrü Kocatepe..

İstanbul EDITION’a ‘En İyi Lüks Otel Ödülü’ verildi!

EDITION markasının Avrupa’daki ilk oteli, The Istanbul EDITION; Luxury Lifestyle Awards tarafından düzenlenen uluslararası yarışmada ‘Lüks Otel’ kategorisinde birinciliği elde ederek, ödüllerine bir yenisini daha ekledi...

Güneşli'de benzersiz bir proje: Divan Suites İstanbul G-Plus

Türkiye'nin otelcilik ekolü Divan Grubu, Mar Yapı işbirliğiyle, İstanbul'un yükselen yatırım merkezi Güneşli'de önemli bir projeyi hayata geçirdi. Divan Suites istanbul G-Plus, 120 Standart Oda, yer alıyor.

Ajda Pekkan kafe-lokanta-bar zinciri kuruyor!

Şarkılarıyla sevenlerini coşturan Ajda Pekkan, artık midelerine de hitap edecek. Ünlü yıldız, şarkıcılık moda tasarımı, yazarlık derken şimdi de yeme-içme işine el attı. Posta'nın haberine göre, Pekkan 'Ajda' adıyla kafe-lokanta-bar zinciri kuracak.

Fortis İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda yükseliyor!

Gate inşaat tarafından hayata geçirilecek olan Fortis istanbul projesi Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan Aslan Tır Garajı arazisinde inşa edilecek. Fortis İstanbul projesi 391 adet daire ve 18 adet dükkandan meydana geliyor.

Çiğli Akvaryum Kafe ve Restoran hizmete girdi!

Çiğli Belediyesi tarafından yapılan ilk kafe olması sebebiyle ayrı bir öneme sahip olan Akvaryum Kafe ve Restoran hizmete girdi. Akvaryum Kafe sabah 08:30’dan akşam 24:00’a kadar Çiğlililere hizmet verecek.

Quasar İstanbul yaşam merkez olmayı hedefliyor!

Türkiye ve dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi olan Quasar istanbul, İsviçre'nin kalite, mükemmeliyet ve konfor anlayışını Türk misafirperverliği ve kültürel zenginliğiyle buluşturarak lüks yaşam merkezi olmayı hedefliyor.

Conrad İstanbul en iyi konferans oteli!

Conrad istanbul, tüm dünyadaki seyahat acentelerinin oylarıyla belirlenen Dünya Seyahat Ödüllerinin (World Travel Awards) Avrupa finalinde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye'nin En İyi Konferans Oteli seçildi.

Martı İstanbul Hotel teknik altyapıya sahip toplantı salonlarıyla ön planda!

Martı Istanbul Hotel, doğal gün ışığı alan, kullanışlı tasarıma sahip ve genel kurullardan canlı yayınlara kadar her tür organizasyondaki gereksinimlere cevap verebilen teknik altyapıya sahip toplantı salonlarıyla ön plana çıkıyor.

Türkiye Polimer Konferansı İstanbul'da yapılacak!

Plastik Sanayicileri Federasyonu (PLASFED) tarafından düzenlenen Türkiye Polimer Konferansı istanbul'da yapılacak. PLASFED'ten yapılan açıklamaya göre, federasyon tarafından gerçekleştirilecek. Fuar, 27 ile 28 Ekim 2014 tarihlerinde yapılacak.

Kocatepe Kafe istanbul şubeleri Haberi

Kocatepe Kafe istanbul şubeleri

TÜRKİYE’nin dünyaya armağan ettiği ‘Türk kahvesi’nde asırlık markalarımız var. Onlardan biri olan Kocatepe, son yıllarda yaşadığı sıkıntılarla iki kez el değiştirdi. Ankaralı Hüseyin Gazi Toraman ve eniştesi Prof. Dr. Kemal Üreten’in birkaç yıl önce 4 şubeliyken aldıkları Kocatepe’de kafe restoran sayısı 35’e yükseldi. Yılsonunda 40 olacak. Markanın üretimini ise işadamı Hasan Yıldırım satın aldı ve o da hem marka için hem de perakende için üretimi yeniden ayağa kaldırdı. Hüseyin Gazi Toraman şöyle anlatıyor Kocatepe’deki son gelişmeleri:


ENİŞTE KAYINBİRADER

“Ankara Beypazarlıyız. 1974 doğumluyum ve TED Ankara mezunuyum. Üniversitede İngilizce öğretmenliği okudum ama mesleğimi hiç yapmadım. 2000 yılından beri ticaretle uğraşıyorum. Önce, OSTİM’de bir ortakla inşaat ve pvc pencere işi yapıyorduk. 2005 yılında aile ayrıldım ve eniştem ile inşaat işleri yaptık. Şu anda...