02 / 05 / 2024

Koçdağ Mühendislik Müşavirlik İnşaat Tekstil Mobilya Ticaret Limited Şirketi

Koçdağ Mühendislik Müşavirlik İnşaat Tekstil Mobilya Ticaret Limited Şirketi

Koçdağ Mühendislik Müşavirlik İnşaat Tekstil Mobilya Ticaret Limited Şirketi, Sertaç Koçdağ tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Aralık'ta Bağcılar, Yavuz Selim Mahallesi'nde kuruldu

Dml Proje Mühendislik Müşavirlik Enerji Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dml Proje Mühendislik Müşavirlik Enerji Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin sermaye bedeli ile Mustafa Kerim Özdemir tarafından kuruldu.

Gen Harita Mühendislik Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gen Harita Mühendislik Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nur Günaydın tarafından kuruldu.

Biga Müşavirlik Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Biga Müşavirlik Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy’de 10.000,00 TL sermaye bedeli ile Alper Ağdaşan tarafından kuruldu.

Sc Desıgn Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sc Desıgn Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cesim Özcan ve Saygı Koçak ortaklığında kuruldu.

Tuna İstanbul Mühendislik Müşavirlik Yapı Proje Limited Şirketi kuruldu!

Tuna İstanbul Mühendislik Müşavirlik Yapı Proje Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Tuna tarafından kuruldu.

Mz Müşavirlik Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mz Müşavirlik Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Malik Zahid Aymak tarafından kuruldu.

Mrc Archıtects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mrc Archıtects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Defne Güven Meriç tarafından kuruldu.

Mev Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Mev Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Adalet Merve Ergen ve Volkan Ergen ortaklığında kuruldu.

Ünallar Mühendislik Müşavirlik Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ünallar Mühendislik Müşavirlik Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ünal tarafından kuruldu.

Denge Proje Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denge Proje Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Hamarat tarafından kuruldu.

Megaton Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Jeoteknik İnşaat G.Menkul Tur.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Megaton Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Jeoteknik İnşaat G.Menkul Tur.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Özcan, Ekin Tolga Özcan ve Olcay Özcan ortaklığında kuruldu.

Sencro Uluslararası Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sencro Uluslararası Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Akkar tarafından kuruldu.

Point Project Mühendislik Müşavirlik Ve Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Point Project Mühendislik Müşavirlik Ve Taahhüt Hizmetleri Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Balcı tarafından kuruldu.

Koçdağ Mühendislik Müşavirlik İnşaat Tekstil Mobilya Ticaret Limited Şirketi Haberi

Koçdağ Mühendislik Müşavirlik İnşaat Tekstil Mobilya Ticaret Limited Şirketi

Koçdağ Mühendislik Müşavirlik İnşaat Tekstil Mobilya Ticaret Limited Şirketi, Sertaç Koçdağ tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta kuruldu. 


Koçdağ Mühendislik Müşavirlik İnşaat Tekstil Mobilya Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Koçdağ Mühendislik Müşavirlik İnşaat Tekstil Mobilya Ticaret Limited Şirketi adres: Bağcılar, Yavuz Selim Mahallesi, 26/12B Sokak,...