21 / 05 / 2024

Koçoğlu İnşaat iletişim

Koçoğlu İnşaat iletişim

Çukurova Havalimanı’nı 357 milyon euro bedel ve yap-işlet-devret modeliyle üstlenen Koçoğlu İnşaat, iflas erteleme istedi. Çukurova Havalimanı’nı 357 milyon euroya üstlenen Koçoğlu İnşaat kredi bulamayınca iflas erteleme istedi. Mahkeme kayyum atadı.

Koçoğlu İnşaat iflas erteleme davası 6 Kasım'da!

Turizm, inşaat, enerji ve ulaşım sektörlerinden aktif olarak yer alan Koçoğlu Grubu'nun firmalarından Koçoğlu İnşaat Sanayi Tarım ve Hayvancılık Ticaret Anonim Şirketi iflas erteleme davası 6 Kasım'da yapılacak.

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Kapıcıoğlu Sahilada Adatepe iletişim!

Kapıcıoğlu Sahilada Adatepe iletişim numarası 444 74 48 olarak belirlendi. Maltepe Metrosu'na 16 dakika yakınlıkta olan projede metrekare birim fiyatları 7 bin TL'den başlıyor.

Savcı Oğlu İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savcı Oğlu İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Gül ve Selami Gül ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Esenyurt, Balıkyolu Mahallesi'nde kuruldu.

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada Residence fiyat!

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada Residence projesinde metrekare birim fiyatı 7 bin liradan başlıyor. Maltepe'de inşa edilen Sahilada projesinde 290 rezidans daire yer alıyor...

Kırıcıoğlu İnşaat Elektrik Metal Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırıcıoğlu İnşaat Elektrik Metal Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kırıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Bakırköy City Beyaz İnşaat iletişim!

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde inşa edilen projede toplam toplam 165 daire ve 33 ticari ünite yer alıyor. Bakırköy City Beyaz İnşaat iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 40 29 olarak belirlendi.

Sahilada Kapıcıoğlu İnşaat satış ofisi!

Sahilada Kapıcıoğlu İnşaat satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Maltepe'de yer alan Sahilada Rezidans projesinde metrekare satış fiyatı 7 bin liradan başlıyor...

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada fiyat!

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada projesi 290 rezidans daireden meydana geliyor. Maltepe'de yer alan Sahilada Rezidans projesi 24 ayda tamamlanarak, sahiplerine teslim ediliyor...

Aşçıoğlu İnşaat'tan Selenium Ataköy'e kardeş!

Türkiye’nin ilk rezidansını inşa eden Aşçıoğlu İnşaat’ın patronu Yaşar Aşçıoğlu Ataköy’deki projesini büyütüyor. Ataköy Selenium’un yanında yeni bir yer aldıklarını belirten Aşçıoğlu “Burada 1.000 konuta ulaşacağız. Proje aşamasındayız” dedi.

Kapıcıoğlu İnşaat Maltepe Sahilada nerede?

Maltepe Sahilada'da 1+1'den dublekse kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Proje 10 dönüm arsa üzerinde yükseliyor. Peki Kapıcıoğlu İnşaat Maltepe Sahilada nerede?

Keleşoğlu İnşaat Deniz İstanbul fiyat!

Keleşoğlu İnşaat Deniz İstanbul fiyat listesi 520 bin liradan başlıyor. Beylikdüzü Yakuplu'da yer alan Deniz İstanbul projesinde 60 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor...

Keleşoğlu İnşaat Deniz İstanbul projesi!

Keleşoğlu İnşaat Deniz İstanbul projesi toplamda 4 bin 500 adet daireden oluşuyor. Keleşoğlu İnşaat Deniz İstanbul'un lansmanı 1 Aralık'ta gerçekleşecek.

11. Mahalle Gül İnşaat iletişim!

Toplam 28 bin 918 metrekare alana yayılan projede daireler 2+1'den 5+1'ye kadar farklılık gösteriyor. 11. Mahalle Gül İnşaat iletişim bilgisine göre telefon numarası 0212 855 88 96 olarak belirlendi.

Koçoğlu İnşaat iletişim Haberi

Koçoğlu İnşaat iletişim

Bugüne kadar 4.5 milyar liralık proje üstlenen Türkiye’nin en büyük inşaat şirketlerinden Koçoğlu İnşaat, sıkıntılı günler geçiriyor.


İstanbul’dan sonra ikinci büyük olacak Çukurova Havalimanı’nı 357 milyon euro bedel ve yap-işlet-devret modeliyle üstlenen Koçoğlu İnşaat, iflas erteleme istedi. İnşaat ve Sanayi İşverenleri Sendikası’nın (İNTES) Başkanlığı’nı 4 dönem yapan Şükrü Koçoğlu’nun sahip olduğu inşaat devi, Ankara 11. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne borçlarını ödeyemediğini bildirdi. Mahkeme de şirkete kayyum atadı. Bu kararla şirket hacizlere karşı koruma altına alınmış oldu. Tarsus’a inşa edilecek 15 milyon yolcu kapasiteli Çukurova Havalimanı’nın temelini Mayıs 2013’te atan Koçoğlu İnşaat, kredi bulamayınca zor günler geçirmeye başlamıştı. Kredi alamadığı için havalimanı inşaatını durduran şirket, 3-4 grupla ortaklık görüşmeleri yapıyordu. Havalimanı inşaatının 36 ayda bitmesi planlanıyor.


Deniz Baykal’ın damadı battı


TÜRKİYE’NİN en büyükleri arasında...