02 / 05 / 2024

Koçtaş 2016 tasarımları

Koçtaş 2016 tasarımları

Koçtaş okulların açılmasıyla birlikte çocuklarının odalarında yenilik yapmak isteyenler için birbirinden avantajlı fırsatlar sunuyor. İşte Koçtaş’ın hazırladığı birbirinden farklı tarzdaki çocuk odaları.

Koçtaş’ta Simfer 4552 çift camlı midi fırın fiyatı resmen dibi gördü!

Koçtaş, evinde lezzetli yemek yapmak isteyenler için Simfer 4552 çift camlı midi fırını cazip fiyatıyla satışa çıkardı. 9 aya varan taksit seçeneğinin de bulunduğu midi fırının Koçtaş’ın internet sitesinden alımlarında kargonun ücretsiz olduğu öğrenildi.

Fossil fark yaratan tasarımlarıyla Saat ve Saat’te yüzde 10 indirimle satışta! İşte 27 Eylül 2022 Fossil fiyat listesi

Fark yaratan tasarımlarıyla her kesimden zevke hitap eden Fossil, yeni modeli FES5197 ile detaylara önem veren zevk sahibi kadınları etkisi altına alıyor. İşte FES5197 modeli ve diğer Fossil modellerinin fiyat listesi.

Koçtaş masa ve masa takımlarında indirim kampanyası başlattı! İşte 15 Eylül 2022 Koçtaş kampanyalı fiyat listesi 

Türkiye’nin en büyük yapı marketlerinden Koçtaş indirim kampanyası başlattı. Masa ve masa takımlarını kapsayan kampanyada ürünler uygun fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Fırsatı kaçırmayın. 

New York'ta gökdelen tasarımları sıra dışı!

New York'ta gökdelen tasarımları sıra dışı tasarlanıyor. BD’de bir mimarlık şirketinin projesi gökdelenlerin ‘dikine inşa’ özelliğini değiştirdi.

Addo Furniture, İSMOB'ta yeni tasarımlarını tanıtacak!

Uluslar arası tasarım anlayışı ile ofis mobilyaları sektöründe özgün ve modern tasarımlara imza atan Addo Furniture, 2017’ye ‘yeni nesil ofis’ dinamiklerini yansıtan özel tasarımlarıyla giriyor.

Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması başladı!

Şirket açıklamasına göre, Koçtaş'ın 2010 yılından bu yana devam ettirdiği ve üniversitelerin mimarlık, iç mimarlık, endüstri ürünleri tasarımcılığı bölümü öğrencilerinin bireysel ya da ekip olarak başvurabileceği Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışmasının 7'ncisi başladı.

Koçtaş'tan çocuk odalarına özel tasarım!

Koçtaş okulların açılmasıyla birlikte çocuklarının odalarında yenilik yapmak isteyenler için birbirinden avantajlı fırsatlar sunuyor. İşte Koçtaş’ın hazırladığı birbirinden farklı tarzdaki çocuk odaları.

Cosentino Group, Milano Design Week’te tasarımlarını sergileyecek!

Doğal taş üretiminde dünyanın önde gelen firması Cosentino Group, iki yılda bir düzenlenen ve sektör profesyonellerinin ziyaretçi akınına uğrayan Milano Design Week’te tasarımları Silestone® ve Dekton® serileriyle bu yıl yine göz dolduracak.

Ankastre setleri en uygun fiyatlarla Koçtaş'ta!

Koçtaş’ta satışa sunulan 3’lü Candy Inox ankastre seti, montaj dahil 799.90TL’lik cazip fiyatı ve tasarımıyla mutfaklara şık ve modern bir hava katıyor.

6. Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması sonuçlandı!

6. Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması sonuçlandı.Koçtaş'tan yapılan açıklamaya göre şirketin 2010 yılından bu yana devam ettirdiği ve bu yıl altıncı kez düzenlediği Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu.

NG Kütahya Seramik tasarımları ile Unicera'da!

Dünya pazarındaki lider kuruluşlarından NG Kütahya Seramik, 2016 koleksiyonları ve trend belirleyen tasarımları ile Unicera Fuarı'nda. NG Kütahya Seramik, 120x240 cm, 120x120 cm ve 60x160 cm ebatlarındaki koleksiyonları ile öne çıkıyor.

Yataş Grup, İSMOB'da yeni tasarımlarını sergiledi!

Bu yıl 12. kez düzenlenen İSMOB, Beylikdüzü TÜYAP'ta başladı. Yataş Grup, İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İSMOB) Enza Home ve Yataş Bedding markalarının en yeni tasarımlarını sergiledi.

Koçtaş 6. Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması başvuruları sürüyor!

Her yıl içeriği ve kapsamı daha da geliştirilen Koçtaş “6. Açık Fikir İç Mekân Tasarım Yarışması”na başvurular devam ediyor. Başvurular 30 Aralık 2015’te sona eriyor.

Koçtaş 2016 tasarımları Haberi

Koçtaş 2016 tasarımları


Ev gelişme sektörünün lideri Koçtaş,okul sezonun başlamasıyla birlikte okulun yolunu tutan çocukların odalarına farklılık katacak,yepyeni ürünleri ayrıcalıklı kampanyalarla sunuyor. Kitaplıklardan aydınlatmalara, çalışma masalarından metal kutulara kadar yüzlerce ürünü avantajlı fiyatlarıyla Koçtaş mağazalarında bulabilirsiniz.





Okulların açılmasıyla birlikte çocuklarının odalarınıdeğiştirmek isteyenler içingardırop, karyola, şifonyer ve çalışma masası ile 4 parçadan oluşan BYZ genç odası 749,90 TL’den satışa sunuluyor. Üç kapılı iki çekmeceligardırop 349,90 TL’lik, Zenn beyaz kitaplık 199,90 TL’lik, Magi çalışma masası ise 270TL’lik cazip fiyatlarıyla odalarına yenilik katmak isteyenleri...