02 / 05 / 2024

Koçtaş fırsatları

Koçtaş fırsatları

Koçtaş'ta tatil fırsatlarla geldi. Koçtaş’ın 12 Şubat’a kadar geçerli olacak yarı yıl tatili fırsatları ile, yaşam alanlarınızı küçük dokunuşlarla güzelleştirebilir ya da dilerseniz tamamen yenileyebilirsiniz.

Koçtaş'ta dev sonbahar fırsatları devam ediyor!

Koçtaş'ta dev sonbahar fırsatları devam ediyor. Evini ve hayatını güzelleştirmek isteyenlerin adresi Koçtaş, yeni sezon dekorasyon ürünlerinin de içerisinde bulunduğu birçok üründe yüzde 70’e varan indirimler sunuyor.

BİM 12 Mart 2024 salı aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! BİM'de seçili ürünlerde indirim fırsatları!

BİM market 12 Mart 2024 salı aktüel ürünler kataloğunu internet sayfasında yayımladı. BİM'de 12 Mart'ta, deterjandan, gıdaya birçok seçili üründe fırsatlar sizleri bekliyor! İşte 12 Mart 2024 ürünleri.

ŞOK'ta çarşamba fırsatları belli oldu! 24 Ocak 2024 indirimli aktüel ürünler kataloğu!

ŞOK'ta bu hafta 24 Ocak ile 31 Ocak 2024 tarihleri arasında geçerli olacak Çarşamba fırsatları belli oldu. Peki yarın Şok'ta neler var? Hangi ürünler indirimde? İşte  2024 indirimli aktüel ürünler kataloğu.

Parkova Residences'ta yaşam başladı! Son fırsatları kaçırmayın!

Belen İnşaat tarafından Kocaeli'nin Çayırova ilçesinden hayata geçirilen Parkova Residences'ta yaşam başladı. Hemen teslim fırsatlarıyla son dairelerin satışları devam ediyor. 

Koçtaş’ta Simfer 4552 çift camlı midi fırın fiyatı resmen dibi gördü!

Koçtaş, evinde lezzetli yemek yapmak isteyenler için Simfer 4552 çift camlı midi fırını cazip fiyatıyla satışa çıkardı. 9 aya varan taksit seçeneğinin de bulunduğu midi fırının Koçtaş’ın internet sitesinden alımlarında kargonun ücretsiz olduğu öğrenildi.

Koçtaş’ta vantilatör fiyatları resmen dibi gördü! Opp Ayaklı 40 cm Beyaz Vantilatör’de büyük fırsat!

Ev yapı malzemeleri konusunda öncü firmalardan Koçtaş, yaz aylarının da gelmesiyle vantilatör satışlarına hız verdi. Koçtaş, Opp Ayaklı 40 cm Beyaz Vantilatör’ü satışa çıkardı.

Profilo BD2155WFNN Üstten Donduruculu Buzdolabı bakım ve ek garanti fırsatlarıyla satışta!

Beyaz eşya sektöründe en çok tercih edilen markalardan biri olan Profilo, BD2155WFNN Üstten Donduruculu Buzdolabı’nı bakım ve ek garanti fırsatlarıyla beraber satışa sundu.

Foça Port'ta lansmana özel fırsatlar! Denize sıfır konutlar satışa çıktı!

Sertürk İnşaat tarafından hayata geçirilen Foça Port projesinde lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Proje deniz sıfır konumda yükseliyor.

Koçtaş'ta elektrikli süpürgelere indirim geldi! İşte 8 Mart 2023 güncel fiyat listesi…

Koçtaş, en son teknolojiyle donatılan elektrikli süpürge modellerinde indirim fırsatı sunuyor. Peki, Koçtaş’ta indirime giren elektrikli süpürgeler hangileri, fiyatları ne kadar? İşte indirime giren ürünlerin fiyat listesi…

Alya Konutları Merkezefendi ön lansman fırsatlarıyla satışta! 467 konutluk yeni proje!

Alya Konutları Merkezefendi ön lansman fırsatlarıyla satışa çıktı. Projede 467 adet konut ve 15 adet dükkan yer alıyor.

Kartal Crown Rezidans lansman fırsatlarıyla satışta! Kartal'a sismik izolatörlü yeni konutlar geliyor!

Kartal Crown Rezidans lansman fırsatlarıyla satışa sunuldu. Karagülle İnşaat imzasıyla yükselen projede konut teslimleri Ağustos 2024'te yapılacak. İşte ayrıntılar...

Koçtaş’ta kaçırılmayacak fırsatlar başladı! TV Ünitesi 809 TL! İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta kaçırılmayacak fırsatlar başladı! TV Ünitesi 809 TL’den başlayan fırsatlarla sizlerle… İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi ve ürünlerin özellikleri…

Koçtaş’ta hazır mutfak dolaplarında fırsat günleri başladı! İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta hazır mutfak dolaplarında fırsat günleri başladı! Mevcut fiyatlara yüzde 15 indirim de sepette yapılıyor. İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi…

Muhteşem yılbaşı fırsatları başladı! Blue Diamond'ta yüzde 50 indirim! 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Blue Diamond'ta muhteşem yılbaşı fırsatları başladı. Tüm pırlanta takılarda net yüzde 50 indirile satışa sunuldu. Peki  Blue Diamond'ta pırlanta takılar ne kadar? İşte  Blue Diamond 29 Aralık 2022 fiyat listesi.

Koçtaş fırsatları Haberi

Koçtaş fırsatları

Koçtaş’ın 12 Şubat’a kadar geçerli olacak yarı yıl tatili fırsatları ile, yaşam alanlarınızı küçük dokunuşlarla güzelleştirebilir ya da dilerseniz tamamen yenileyebilirsiniz.


Koçtaş, aklınızdaki küçük ev güzelleştirme fikirlerini hayata geçirebilmeniz için yarı yıl tatili döneminde kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.


Koçtaş’ın 12 Şubat’a kadar geçerli olacak yeni kampanyasında odanızın havasını değiştirecek perdelerden, duvar kağıtlarına; düzeninizi sağlayacak rengarenk saklama kutularından, evinize tarz katacak aydınlatmalara kadar pek çok ürün cazip indirim fırsatları ile sizi bekliyor. Ayrıca, öğrenciler için en güzel hediye olacak, gardırop, yatak ve çalışma masasından oluşan genç odası setleri genç odalarını baştan aşağı yenilemek için sadece 639,90 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Evini yenilemek isteyenler için ise yer döşemeleri, boya ve boya ürünleri, takım çantaları ve el aletleri de kampanyanın öne çıkan ürünleri arasında...