27 / 04 / 2024

Koçtaş'ta elektrikli süpürgelere indirim geldi! İşte 8 Mart 2023 güncel fiyat listesi…

Koçtaş'ta elektrikli süpürgelere indirim geldi! İşte 8 Mart 2023 güncel fiyat listesi…

Koçtaş, en son teknolojiyle donatılan elektrikli süpürge modellerinde indirim fırsatı sunuyor. Peki, Koçtaş’ta indirime giren elektrikli süpürgeler hangileri, fiyatları ne kadar? İşte indirime giren ürünlerin fiyat listesi…



Çiçekten çimentoya, mobilyadan beyaz eşyaya, geniş ürün yelpazesi ile tüketicilerin radarında olan Koçtaş, Danimarka kökenli marka Nilfisk'in elektrikli süpürgelerine yüzde 8'e varan indirim uyguluyor. 

Koçtaş ta elektrikli süpürgelere indirim geldi! İşte 8 Mart 2023 güncel fiyat listesi…

Nilfisk elektrikli süpürgeler, farklı ihtiyaç ve taleplere uygun olarak farklı kapasite, boyut ve tasarımlara sahiptir. Hepsi verimli ve beceriklidir. 

Nilfisk Easy, kablosuz ve torbasız 2’si 1 arada özellikli şarjlı bir üründür. Hassas zemin temizliği için kullanılabilen dikey şarjlı süpürgenin 20 ve 36V modelleri Koçtaş'ta indirimli olarak satılıyor.

Nilfisk One Pet Care, evcil hayvan bulunan evlerin temizliği için uygun bir üründür. Sahip olduğu aksesuarlar süpürmeyi kolaylaştırırken tüm hayvan tüylerini de toplar. Halı ve zeminlerin temizliği için çok amaçlı başlık, evcil hayvan tüylerini süpürmek için mini turbo başlık kullanılır.

Ayrıca koltuk ve yastıklar için döşeme başlığı, ulaşılması zor alanlar için aralık başlığı ve sert zemin başlığı vardır.  Toz torbalı One Pet Care, HEPA 14 filtresi sayesinde havada dolaşan partiküllerin yüzde 99,9’unu içine hapseder. Emiş gücü ayarlanabilir, kolay taşınan ve saklanan kompakt tasarıma sahiptir.

Peki, Koçtaş’ta indirime giren Nilfisk elektrikli süpürgelerin fiyatı ne kadar? Nilfisk One Pet Care toz torbalı süpürge kaç TL?

 


Geri Dön