12 / 05 / 2024

Koçtaş mağazaları açılış

Koçtaş mağazaları açılış

Türkiye genelinde koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında mağazalarını kapatan Koçtaş, tüm mağazalarını yeniden hizmete açtı...

Evini yenileyecekler bu habere dikkat! Şahane Eylül indirimi Koçtaş’ta! Tüm fiyatlar indi…

Yapı ve malzeme ürünlerinin satışını yapan Koçtaş yapı marketleri Eylül ayı itibariyle pek çok ürünü indirime soktu.

İmar barışı mağdurları açlık grevinde!

Son dönemde sık sık gündeme gelen yapı kayıt belgesi mağdurları seslerini yetkililere duyurmak için açlık grevine başladı...

Les Benjamins Avrupa ve Amerika'da mağaza açacak!

Sokak giyim markası Les Benjamins, iki yıl içerisinde Berlin, New York ve Los Angeles'ta da yeni mağaza açılışları gerçekleştirecek. 

Pereja, İstanbul'da yeni mağaza açacak!

Yatırımlarına devam eden Pereja bu yıl hem İstanbul'da hem diğer illerde yeni mağazalar açacak...

FLO Fas'ta mağaza açılışını gerçekleştirdi!

Ayakkabı sektörünün önemli oyuncularından FLO yurt dışı yatırımlarına devam ediyor. Mağa Fas'ta bulunan Borj Fez Mall'da açtığı 981 metrekarelik yeni mağazasıyla yurtdışındaki mağaza sayısını 104'e çıkarttı.

Koçtaş mağaza sayısını 3 kat artıracak!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, önümüzdeki 3 yıllık süreçte mağaza sayısını 3 kat artırmayı hedefliyor.

Başakşehir Avrasya cadde mağazaları açık artırmada büyük ilgi gördü!

Başakşehir Avrasya projesinde yer alan 47 adet cadde mağazası açık arttırmayla satışa sunuldu. Hafta sonu gerçekleştirilen açık artırmada mağazaların tamamına yakını birkaç saat içinde satıldı.

H&M Home mağaza açılışlarını hızlandırdı!

H&M, Türkiye'deki yatırımlarına dolu dizgin bir şekilde devam ediyor. H&M Home mağazalarının açılışı hızlandı. Bu konseptteki ilk mağaza Capitol AVM'nin yanında hizmete girdi.  

Doğtaş Kelebek Nijerya ve Güney Afrika'da mağaza açacak!

Bir süre önce Londra, Filistin, Türkmenistan, Karadağ ve Özbekistan’da yeni mağazalar açan Doğtaş Kelebek, bu ayın sonuna kadar Nijerya ve Güney Afrika mağazalarını devreye alacak.

Doğtaş Kelebek Nijerya ve Güney Afrika’da mağaza açacak!

Londra, Filistin, Türkmenistan, Karadağ ve Özbekistan’da açtığı mağazalarıyla hedef büyüten Doğtaş Kelebek, bu ayın sonuna kadar Nijerya ve Güney Afrika’da yeni mağazalar açacak.

Evidea Bursa CarrefourSA AVM mağazası açılıyor!

7 Mayıs'ta Meydan İstanbul'da, 1 Haziran'da AtlasPark AVM'de yeni mağazalarının kapılarını açan Evidea, yakında Bursa CarrefourSA AVM mağazasını da hizmete sunacak...

Kartal Yuvası mağazaları yeniden açıldı!

Yeni tip koronavirüs salgını sürecinde kapalı olan Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası mağazaları açıldı.

Hüseyin Altaş: BMD üyeleri markalar kira anlaşmazlığı sebebiyle mağazaları açmayabilir!

AYD Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) üyelerinden kira pazarlığı sebebiyle mağazalarını açmak istemeyenler olabileceğini söyledi...

Koçtaş mağazaları açılış Haberi

Koçtaş mağazaları açılış

Koçtaş, bugün itibarıyla tüm mağazalarını yeniden hizmete açtı. Koçtaş'ın yaptığı açıklamaya göre, Türkiye genelinde koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında, 19 Mart tarihinde AVM mağazalarını, 24 Mart tarihindfe ise tüm mağazalarını geçici olarak kapatma kararı alan Koçtaş, 4 Mayıs tarihinde mağazalarını kademeli olarak açmaya başlamıştı. İlk etapta 51 mağazasını hizmete açan Koçtaş, hazırlıkları tamamlanan mağazalarını açmaya devam etti.

AVM'lerin açılmasıyla beraber AVM mağazalarını da açmaya başlayan Koçtaş, bugün itibarıyla tüm mağazalarında müşterilerine hizmet veriyor.

Müşterilerin evlerinde ihtiyaç duyabilecekleri ürünleri sağlamak ve ustaların malzeme ihtiyaçlarını karşılamak için haziran ayında 11.00-20.00 saatleri arasında açık olacak mağazalarda, hijyen ve temizlik standartları en yüksek seviyede uygulanarak çalışanların ve tüm müşterilerin sağlığına da özen gösteriliyor.

- "Alışverişi kolaylaştıran her türlü çözüm yoğun ilgi görecek"

Yapılan açıklamada görüşleri yer...