22 / 05 / 2024

Koçyiğit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Koçyiğit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Koçyiğit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kenan Koçyiğit, Nejdet Koçyiğit, Ufuk Koçyiğit tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 8 Kasım'da Kemerburgaz, Mithatpaşa'da kuruldu

Mesfur İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Mesfur İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Koçyiğit ve Furkan Karagülle ortaklığında kuruldu.

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Arcenin Mühendislik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arcenin Mühendislik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Koçyiğit tarafından kuruldu.

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Seda Yiğit tarafından kuruldu.

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Soyyiğit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soyyiğit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Soyyiğit tarafından kuruldu.

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  1 milyon500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Yağar tarafından kuruldu.

Kamelya Otelcilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamelya Otelcilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmet Koçyiğit  ve Sergen Koçyiğit tarafından kuruldu.

Serkoç İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkoç İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Koç ve Serhat Dayan ortaklığında kuruldu.

Özeryiğit Yapı Malzemeleri Elektrik Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özeryiğit Yapı Malzemeleri Elektrik Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sinan tarafından kuruldu.

Yiğit Marcus Aral emlak zengini çıktı!

Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin'in sevgilisi  Yiğit Marcus Aral'ın emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Miami'de malikane sahibi olan Aral, emlak ve kripto yatırımları yapıyor.

Ke Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ke Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Koçaslan ve Emrah Gülbayraktar ortaklığında kuruldu.

Bilgeler Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bilgeler Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Timur Babayiğit tarafından kuruldu.

Koçyiğit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Koçyiğit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Koçyiğit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kenan Koçyiğit, Nejdet Koçyiğit, Ufuk Koçyiğit tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 8 Kasım'da kuruldu. 


Koçyiğit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane toplu konut kooperatif binaları fabrika tatil köyleri ve her tülrü turizm tesisleri dernek ve vakif binaları hastane inşaatlarını yapmk satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Koçyiğit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Kemerburgaz, Mithatpaşa, Abdulhamit Han Caddesi,...