18 / 05 / 2024

Köklü Orman Ürünleri inşaat nerede

Köklü Orman Ürünleri inşaat nerede

Köklü Orman Ürünleri Ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi Tic. Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Çatalca'da 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Gürbüzer tarafından kuruldu.

Dmt Norm Door Orman Ürünleri İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dmt Norm Door Orman Ürünleri İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Köklü ve Murat Koçalan ortaklığında kuruldu.

Mrtdgr Makine Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Mrtdgr Makine Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Atmaca tarafından kuruldu.

Ayliz Metal Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Ayliz Metal Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Atmaca tarafından kuruldu.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Kılıç tarafından kuruldu.

Cesaslar İnşaat Orman Ürünleri Temizlik Reklam Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Cesaslar İnşaat Orman Ürünleri Temizlik Reklam Elektrik Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Karakaş tarafından kuruldu.

Kafkaslar Peyzaj İnşaat Orman Ürünleri Ve Turizm Madencilik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Kafkaslar Peyzaj İnşaat Orman Ürünleri Ve Turizm Madencilik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Naide Taşkın tarafından kuruldu.

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Oğur tarafından kuruldu.

İnce 34 Orman Ürünleri İnşaat Nakliye Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnce 34 Orman Ürünleri İnşaat Nakliye Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adem İnce tarafından kuruldu.

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Beşiktaş'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Vgi İnşaat Metal Tekstil Orman Ürünleri Hırdavat Plastik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Vgi İnşaat Metal Tekstil Orman Ürünleri Hırdavat Plastik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşahir’de 750.000,00 TL sermaye bedeli ile Veysi Gökçek tarafından kuruldu.

Köklü Orman Ürünleri inşaat nerede Haberi

Köklü Orman Ürünleri inşaat nerede

Köklü Orman Ürünleri Ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi Tic. Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Çatalca'da 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Köklü Orman Ürünleri Ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi Tic. Limited Şirketi İstanbul Şubesi konusu:
Her türlü orman ürünlerinin ham mamul yarı mamul olarakyurtiçinden ve yurtdışından temin edilemsi bunların işlenmesiyarı mamul veya mamul haline getirilerek veya işlenmeden yurtiçine ve yurtdışına satılması,pazarlanması ve 26.4.2013 tarihinde tescil edilen tadil metninde yazılı olan diğer işler,

Köklü Orman Ürünleri Ve İnşaat Malzemeleri Pazarlama Sanayi Tic. Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Subaşı Mah.Eski Edirne Asfaltı Sk.No:2223...