07 / 05 / 2024

Kola

Kola

Kolaya zam mı geldi? vatandaşlar bu sorunun cevabını arıyor. Son zamanlarda gıda ürünlerine gelen zamlar kolayı da mı vurdu? İşte yanıtlar!

Kola ve gazlı içeceklere üçüncü zam... 2.5 litre kola 45 TL oldu

Katma değer vergisi (KDV) oranlarının yükselmesinden sonra kola ve gazlı içeceklere yeni zam geldi. 2.5 litrelik kolanın fiyatının 45 TL olduğunu duyurdu.

Kolaya ve gazlı içeceklere zam geldi! İşte yeni fiyat listesi...

Kolaya ve gazlı içeceklere bir kez daha zam geldi. Kola, Temmuz ayında zamlanmış ve 2.5 litresi 40 TL olmuştu. Kolanın fiyatı aynı ay içerisinde bir kez daha değişti. İşte detaylar...

Coca Cola ve diğer içeceklerde fiyat artışı devam ediyor! Bakın ne kadar olmuş?

Gıda ürünlerine yapılan zam dalgası hız kesmiyor. Türkiye'nin en çok tüketilen içecek markalarından biri olan Coca Cola, yeni bir fiyat artışıyla gündeme geldi. Firma, 330 ml kutu kola fiyatında zam yaparak tüketicileri üzdü.

2,5 litrelik kolaya zam geldi! Mayıstan itibaren kola bu fiyata satılacak! Görenler şok olacak

Gıda fiyatları artmaya devam ediyor. Zamlar dur durak bilmezken son olarak da aralık ayında zam yapılan kola mayıstan itibaren bir zam daha geleceği açıklandı. Bu fiyatı görenler şok olacak.

Apsis Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Apsis Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Nıkolaı Khomutov ve Stanıslav Voınov ortaklığında kuruldu.

Migros’ta 9’lu Coca Cola Kola 27 TL 9’lu Sprite 27 TL Faıry deterjan 27 TL! İşte 17 Ocak 2023 fiyat listesi…

Migros yeni bir kampanyayı daha duyurdu. Gördüğünüze İnanın Kampanyası kapsamında 9’lu Coca Cola Kola 27 TL, 9’lu Sprite 27 TL, Faıry deterjan 27 TL! İşte 17 Ocak 2023 kampanyalı fiyat listesi…

Kolaya yılbaşı öncesi dev zam! 2,5 lt kola ne kadar olacak? İşte A101, Migros, Carrefoursa 20 aralık 2022 fiyat listesi

Yeni yıla haftalar kala zamlar peş peşe geliyor. Son olarak Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, kola ürünlerine yeni bir zam daha geldiğini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Peki Cola fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Mne Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mne Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Nıkola Perovıc tarafından kuruldu.

Zam dalgasından Coca Cola ürünleri de nasibini aldı! Üst üste 5. kez zam geldi (11 Mayıs Coca Cola fiyat listesi)

Gıda fiyatlarındaki yüksek enflasyon her ürüne neredeyse ay geçmeden zam gelmesine neden oluyor. Son dönemde üst üste zam gören ürünlerden bir tanesi de kola oldu. Coca Cola ürünlerine üst üste beşinci kez am geldi

Kolaçoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolaçoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Kolaç, Habip Kolaç, Orhan Kolaç ve Şemsettin Kolaç ortaklığında kuruldu.

İstanbul'un en önemli konusu deprem!

İstanbul’un en ön plandaki konusunun deprem olduğunu dile getiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Deprem kuşağı üzerindeki her kenti derinden ilgilendiren böylesi önemli bir konuya, hep birlikte el ele kol kola çözüm bulmak mecburiyetimiz var” dedi.

Marina Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marina Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Selam Kolaç ve Yusuf Asım Paksoy ortaklığında kuruldu.

Mehmet Özhaseki: Ankara’ya güzel hizmetler yapacağız!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, “25 arkadaşımızla kol kola girdik hizmet için huzurunuzdayız. Biraz benim ağabeyliğimle Ankara’ya güzel hizmetler yapacağız. Dersimize çalıştık” diye açıklama yaptı.

Kola Haberi

Kola

Kola her yemeğin, tatlının veya tuzlunun yanına severek içilen bir içecektir. Bu sevilen içeceğe zam gelip gelmediği araştırılmaya başlandı. Son zamanlarda yaşanan zamlar kolayı da mı vurdu? En son geçtiğimiz ay gelen zam haberinin ardından kolaya yeni bir zam daha mı geldi? İşte aranan bu sorunun yanıtını sizler için haberimizde derledik.

KOLAYA ZAM MI YAPILDI?

Gelen yeni bilgilere göre tüm dünyada ve ülkemizde de severek içilen kolaya zam geldi. Yapılan bu zamla birlikte 1 litre kolanın fiyatı 15 lira, 2,5 litre kolanın fiyatı da 20 liraya yükseldi.

KOLAYA EN SON NE ZAMAN ZAM YAPILMIŞTI?

Kolaya en son geçtiğimiz ay zam yapılmıştı. Tekel Bayiiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, kolaya gelen zamlı fiyatları açıklamıştı. Yapılan zamla birlikte 2.5 litre kolanın fiyatı 20 TL olduğu duyurulmuştu....