02 / 05 / 2024

koleksiyon 14. mağaza

koleksiyon 14. mağaza

Koleksiyon 14. mağazasını Bodrum Konacık Mevkii'nde açtı. 1000 metrekarelik bir alana kurulmuş olan Bodrum mağazası aynı zamanda markanın bayilik kanalıyla devreye giren 11. hizmet noktası olma özelliğini taşıyor

Doğtaş son çeyrekte 14 yeni mağaza açacak!

Yatırımlarına hızla devam eden Doğtaş, yılın son çeyreğinde yurt içinde 14 yeni mağaza açacak ve mağaza sayısını 180’e çıkaracak.

Teknosa Ankara'daki 14. mağazasını Taurus AVM'de açtı!

Teknosa, Ankara Taurus AVM'de mağaza açtı. Bu mağaza ile Teknosa'nın Ankara'daki mağaza sayısı 14 oldu.

Umut Boz: Mağaza sayımızı 50'ye çıkaracağız!

Tekstilde üretim, tedarik ve perakende alanlarında faaliyet gösteren Nova Fashion Group, mağazalaşmaya hız verdi. Halen 14 olan mağaza sayısını 2021'de 50'ye çıkarmayı hedefleyen grubun CEO'su Umut Boz, online'nın payını da artıracaklarını söylüyor...

Koleksiyon yurt içindeki 14. mağazasını Tekirdağ’da açtı!

Koleksiyon, Tekirdağ’daki fabrikasının yanına 1000 metrekarelik yeni bir mağaza açtı. Bu mağaza ile Koleksiyon, yurt içindeki 14’üncü mağazasını açmış oldu..

Decathlon Torium ve Viaport'ta mağaza açıyor!

Mayıs 2010’dan beri Türkiye’de faaliyet gösteren Decathlon İstanbul'da 2 yeni mağaza açıyor. Decathlon, 14 Mart'ta Torium'da  Mart sonunda ise Viaport'ta açılacak..

AVVA, İstanbul Optimum Outlet AVM’de mağaza açtı!

Erkek giyimin trend belirleyen markası AVVA, İstanbul Optimum Outlet AVM’de açtığı yeni mağazası ile zincirine bir halka daha ekledi. Türkiye’deki mağaza sayısını yükseltmeye devam eden marka, 2016 yılında 14 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Boyner 14 mağazasını kapattı!

Boyner Büyük Mağazacılık, 2015 yılı içinde 3 yeni mağaza açılışı gerçekleştirirken, verimlilik artışı sağlamak üzere yapılan çalışmalar çerçevesinde 14 adet mağazanın kapatıldığını belirtti.

Migros bu yıl 200 yeni mağaza açacak!

Migros, bu yıl 150-200 mağaza açarak, çift haneli büyüme hedefliyor. Geçen yıl konsolide satışlarını yüzde 14 artırarak 8 milyar 123 milyon liraya yükselten Migros, 98.5 milyon lira kâr açıkladı.

Amasya Belediyesi'nden satılık 14 mağaza ve arsa!

Amasya Belediyesi'ne ait olup Belediye İş Merkezi'nde bulunan 14 mağaza ve 14 arsa Amasya Belediye Başkanlığı tarafından 24 Mart 2015 günü saat 14:30 ile 16:45 arası ihale ediliyor.

Audi City, Celine ve COS İstinye Park'ta mağaza açacak!

Alışveriş merkezi İstinyePark, 2014'te kişi başına harcama tutarını yüzde 14 artırdı. İstinyePark Genel Müdürü Tolga Engin, bu yıl Chanel, Hermes, Christian Louboutin gibi birçok markanın AVM'de mağaza açtığını söyledi...

Forever New Özdilek Park AVM'de mağaza açtı!

Avustralyalı giyim markası Forever New, Özdilek Park AVM'de mağaza açtı. Yeni koleksiyonunu 200 metrekarelik yeni mağazasında sunacak olan Forever, bu yatırımla mağaza sayısını İstanbul'da 14, Türkiye'de 24'e yükseltti.

Hava Levazım Ana Depo ve Dikimevi Müdürlüğü mağaza deposu ihalesi 11 Ağustos'ta!

3. Hava İkmal Merkezi Komutanlığı Hava Levazım Ana Depo ve Dikimevi Müdürlüğü bünyesinde oluşturulması planlanan mağaza deposu kurulması işi 11 Ağustos 2014 tarihinde saat 14.00'te ihale edilecek.

Demlik 6 mağaza sayısına ulaştı!

Küresel kahve zincirleri her yanı sarınca, “Neden yerli çay markası zincirimiz yok” mottosuyla yola çıkan Demlik, demleme çay satıyor. Marka, 6 mağaza ve 14 ‘demlik’ şeklinde tasarlanmış kioska ulaştı...

koleksiyon 14. mağaza Haberi

koleksiyon 14. mağaza
Koleksiyon 14. mağazasını Bodrum Konacık Mevkii'nde açtı. 1000 metrekarelik bir alana kurulmuş olan Bodrum mağazası aynı zamanda markanın bayilik kanalıyla devreye giren 11. hizmet noktası olma özelliğini taşıyor. Yeni mağaza modern ofis mobilyalarının yanı sıra bölgenin hızla büyüyen konut projelerine uygun mobilya ve tamamlayıcı aksesuarlarıyla zengin bir ürün sunumuna ev sahipliği yapıyor. Koleksiyon böylece önümüzdeki dönem için turizm sektörüne daha da yaklaşarak otel, restoran ve kafe mobilyalarıyla yepyeni açılımlar sunuyor. Perakende alanında büyüme anlayışı doğrultusunda yaz başında yeni ev mobilya gamını tanıtan Koleksiyon bu yeni mağazasıyla Muğla ve çevre illerine de ulaşmayı amaçlıyor.

Ege...