23 / 05 / 2024

koleksiyon mobilya yeni ürünü

koleksiyon mobilya yeni ürünü

Koleksiyon Mobilya’nın “Bizim Evimiz” teması altında kısa bir süre önce sunduğu yeni ev kreasyonu, taşıdığı yenilikçi izler kadar bünyesindeki sihirli sehpaları ile de dikkat çekiyor...

Koleksiyon Mobilya'dan arsa yatırımı

Koleksiyon Mobilya Tekirdağ'daki fabrika lokasyonunda olası bir kapasite artırımında kullanılmak üzere 26 dönümlük araziyi yaklaşık 5.5 milyon liraya satın alacağını duyurdu.

Kelebek Mobilya’dan Ankara’da 2 yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, başkent Ankara'da 2 yeni mağaza açtı.

Kelebek Mobilya, 2021’in ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, 2021 yılının ilk çeyreğinde 19 yeni mağaza açtı.

 CaddeYıldız Mobilya 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı!

Mobilya sektöründe yaklaşık 30 yıllık tecrübesiyle öne çıkan CaddeYıldız Mobilya, 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı...

Kelebek Mobilya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda 29 yeni mağaza açacak! 

Mobilya sektörünün köklü markalarından Kelebek Mobilya, bu sene 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı 29 yeni mağaza açılışıyla kutlayacak.

İstanbul'a yeni nesil mobilya OSB'si geliyor!

MÜSİAD Mobilya Sektör Kurulu Başkanı Altunbaş, İstanbul’da yeni nesil bir mobilya OSB’si kurmak için çalıştıklarını söyledi...

Çetmen Mobilya'nın hedefi 250 yeni mağaza açmak!

Geçen sene 32 yeni mağaza açarak 50 mağazaya ulaşan Çetmen Mobilya, 250 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

İzmir’de yeni Mobilya İhtisas Sanayileri kurulacak!

Başbakan Binali Yıldırım, Karabağlar Mobilyacılar Sitesi’nde incelemelerde bulundu. Yıldırım, İzmir’de yeni Mobilya İhtisas Sanayileri’nin kurulması için çalışmaların başlayacağını müjdeledi.

Koleksiyon Mobilya’dan Bahar Fırsatları kampanyası!

Koleksiyon, birbirinden şık ve fonksiyonel tasarımlarıyla yaşam ve çalışma alanlarını yenilemek isteyenlere Bahar Fırsatları kampanyasını sunuyor.

Aldora Mobilya yenilikçi yaşam sunuyor!

Aldora Mobilya yeni ev konseptleri ile yenilikçi yaşam sunuyor. Aldora Mobilya'nın Stella Koltuk Takımı ile evlerinizde rahatlık olacak.

Loda Mobilya Sahra Yemek Odası lezzeti keyfe dönüştürüyor!

Loda Mobilya, Sahra Yemek Odasını kullanıcıları ile buluşturuyor. Yeni koleksiyon en nadide yemek takımlarınızı muhafaza etmenize yardımcı oluyor.

Loda Mobilya'dan yeni yemek odası koleksiyonu!

Loda Mobilya evlere sıcak ve modern bir atmosfer kazandırmaya hazırlanıyor. Loda Mobilya’nın yeni koleksiyonu Form Yemek Odası görücüye çıktı.

İder Mobilya’dan 5 yeni mağaza!

İder Mobilya, yeni mağaza yatırımlarıyla büyümesini sürdürüyor. Mehmet Pınarbaşı, “İder Mobilya olarak, 2017 yılı ciro bazında en az yüzde 20 büyüme bekliyoruz. " dedi.

koleksiyon mobilya yeni ürünü Haberi

koleksiyon mobilya yeni ürünü



Koleksiyon Mobilya’nın “Bizim Evimiz” teması altında kısa bir süre önce sunduğu yeni ev kreasyonu, taşıdığı yenilikçi izler kadar bünyesindeki sihirli sehpaları ile de dikkat çekiyor. Geometrinin en dengeli hali olan kareden esinlenilerek tasarlanan “Sihirlikare” sehpa serisi, insanoğlunun 8 bin yıllık geçmişinde önce barınaklarda başlayan, daha sonra tapınak ve kentlerde kendini geliştiren kült bir ögeye göndermeler yapmasıyla öne çıkıyor. Tüm Koleksiyon mağazalarında beğeniye sunulan “Sihirlikare”, farklı sayı ve renk seçenekleriyle değişik kombinasyonlar yapmaya imkan vererek her kullanıcının evinde kendine özgü bir düzen ve ifade yaratmasına olanak sağlıyor.


Koleksiyon Mobilya’nun kurucusu mimar Faruk Malhan’ın imzasını taşıyan “Sihirlikare” sehpa serisi mükemmeliyet, sağlamlık, devamlılık ve ebediliği simgeleyen ve aynı zamanda geometrinin en dengeli hali olarak kabul edilen kare formundan esinleniyor. 2 farklı modelden oluşan...