29 / 06 / 2024

Koleksiyon Simurg

Koleksiyon Simurg

Koleksiyon, yeni markası Simurg ile, KOBİ ve STK’ların oluşturduğu yaratıcı ekonomileri bir kültür öğesi olarak ele alıp farklı ve katılımcı açılımlarla destek vermeyi amaçlıyor

Simurg Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simurg Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Demirkol ve Zafer Bekiroğlu ortaklığında kuruldu.

Konut sektöründe kurallar değişiyor! Mücevher arazilere koleksiyon konut yapıyorlar

Homer Yapı, metrekare, beton kalitesi gibi olgularla hareket eden klasik konut sektörüne, hayat tarzı, bir arada huzurlu yaşam felsefesi ve koleksiyon değerinde yapılar gibi kavramsal açılımlar getiren yeni bir faaliyeti başlattı.

Koleksiyon Mobilya'dan arsa yatırımı

Koleksiyon Mobilya Tekirdağ'daki fabrika lokasyonunda olası bir kapasite artırımında kullanılmak üzere 26 dönümlük araziyi yaklaşık 5.5 milyon liraya satın alacağını duyurdu.

Simurg Bilişim İnşaat Turizm Gıda Enerji Petrol Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simurg Bilişim İnşaat Turizm Gıda Enerji Petrol Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mustafa Ateş tarafından kuruldu.

Simurg Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Simurg Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeren Yörük Kemetoğlu tarafından kuruldu. 

Simurg Dekorasyon Müteahhitlik ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!    

Simurg Dekorasyon Müteahhitlik ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kevser İzci tarafından kuruldu.

Simurg Seyahat Organizasyon Yapımcılık Animasyon Limited Şirketi kuruldu!

Simurg Seyahat Organizasyon Yapımcılık Animasyon Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ammar  Gündüz ve Seyit Ali Demirer ortaklığında kuruldu. 

Koleksiyon İstanbul’daki ilk outlet mağazasını açıyor!

Yaşam alanlarında fark yaratan tasarımlarla hayata dokunan Koleksiyon, Türkiye’deki 15. Mağazasını outlet konseptiyle Koleksiyon Tarabya Kampüsü içerisinde açacak. 

Koleksiyon yurt içindeki 14. mağazasını Tekirdağ’da açtı!

Koleksiyon, Tekirdağ’daki fabrikasının yanına 1000 metrekarelik yeni bir mağaza açtı. Bu mağaza ile Koleksiyon, yurt içindeki 14’üncü mağazasını açmış oldu..

Koleksiyon, Mahall Bomonti projesi için özel bir daire hazırladı!

Detaylı, zarif ve incelikli tasarımlara sahip mobilyalarıyla yaşanılası mekanlar yaratan Koleksiyon, Türkerler Holding tarafından geliştirilen Mahall Bomonti İzmir gayrimenkul projesi için çok özel bir daire hazırladı.

Simurg Müteahhitlik Ve Yapı İnşaat Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Simurg Müteahhitlik Ve Yapı İnşaat Hizmetleri Anonim Şirketi Muttalip Karakaya ve Mehmet Can Karakaya ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mahall Bomonti İzmir’e Koleksiyon dokunuşu!

Detaylı, zarif ve incelikli tasarımlara sahip mobilyalarıyla yaşanılası mekanlar yaratan Koleksiyon, Türkerler Holding tarafından geliştirilen Mahall Bomonti İzmir gayrimenkul projesi için çok özel bir daire hazırladı.

Almanya Koleksiyon Düsseldorf mağazası açıldı!

Koleksiyon, mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Koleksiyon' yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Koleksiyon Simurg Haberi

Koleksiyon Simurg

Bu noktadan hareketle, Simurg serisinde ofisler için birçok farklı mobilya seçeneği ile yaratıcı ekonomilere verimlilik ve uygun maliyetli ürünler  sağlanmasını hedeflenmektedir.  Bu çözümler arasında Simurg markası bünyesinde özel olarak tasarlanıp üretilmiş ofis koltukları, yönetici masaları, dolap sistemleri, çalışma koltukları, kanepeler ve sehpalar ile kafe ve restaurantlara  yönelik alternatifler de bulunuyor.

Koleksiyon markasının kalitesi ve tasarım çizgisindeki ürünlerini satın alma sürecinde ise tüketiciye ek finansman avantajlarla sunuluyor. Bunlardan en önemlileri arasında ise uygun fiyatlandırma ve hızlı teslimat süreleri gösteriliyor.

Simurg Hakkında

Koleksiyon’un 2012 yılı itibariyle yarattığı yeni markası Simurg, ismini bir efsaneden alıyor.

“Simurg (Zümrütü Anka- Phonix), külleriden doğabilen, istek, aşk, yetenek, gayret vadilerini aşabilen gezgin kuşların efsane olmuş  hikayesidir.

Kaf dağına doğru var etme yolculuğuna çıkan kuşlardan bülbül gülün aşkına, papağan tüylerinin rengine, kartal...