29 / 04 / 2024

Konut sektöründe kurallar değişiyor! Mücevher arazilere koleksiyon konut yapıyorlar

Konut sektöründe kurallar değişiyor! Mücevher arazilere koleksiyon konut yapıyorlar

Homer Yapı, metrekare, beton kalitesi gibi olgularla hareket eden klasik konut sektörüne, hayat tarzı, bir arada huzurlu yaşam felsefesi ve koleksiyon değerinde yapılar gibi kavramsal açılımlar getiren yeni bir faaliyeti başlattı.



Konut sektöründe kurallar değişiyor. Metrekare, beton kalitesi gibi kavramlarla hareket eden klasik konut sektörüne, hayat tarzı, bir arada huzurlu yaşam felsefesi ile koleksiyon değerinde yapılar gibi kavramsal açılımlar getiren yeni bir oyuncu Bursa’da faaliyete başladı. 

Merkeze yakın ama keşmekeşinden uzak ormanlık arazilerin içinde üst düzey hayat tarzı öneren Homer Yapı’nın öncelikli hedefi koleksiyonluk yapılar inşa etmek. 

Türkiye’nin en güzel şehirleri arasında yer alan tarih ve doğal güzellik merkezi Bursa’da faaliyetlarıni sürdüren Homer Yapı, mücevher değerindeki arazilerde müşterilerine seçkin bir hayat imkanı sağlıyor.

Konut sektöründe kurallar değişiyor! Mücevher arazilere koleksiyon konut yapıyorlar

Barınma ihtiyacıyla beraber sağlam zemini, temiz havası ve manzarasıyla seçkin ev sahiplerinin bir arada olduğu yaşam alanları üretmeyi planlayan Homer Yapı hedef kitlesine metrekareden öte metreküp anlayışı ile bir hayat tarzını sunuyor.

Yeşil Bursa’nın en yeşil bölgelerinden olan Gümüştepe de villa, malikâne,  penthouse gibi bağımsız birimlerin olduğu 5 proje birden inşa eden şirketin politikasında öncelikli hedef olarak "ev alma komşu al" mottosu belirlendi.

Az sayıda ve yüksek kalitede inşa edilen konutlar için gelen alıcıları dikkatle seçen, komşuluk ilişkilerinin ön planda tutan Homer Yapı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Emir Bayazıtoğlu konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 


Geri Dön