15 / 05 / 2024

Konut sektöründe kurallar değişiyor! Mücevher arazilere koleksiyon konut yapıyorlar

Konut sektöründe kurallar değişiyor! Mücevher arazilere koleksiyon konut yapıyorlar

Homer Yapı, metrekare, beton kalitesi gibi olgularla hareket eden klasik konut sektörüne, hayat tarzı, bir arada huzurlu yaşam felsefesi ve koleksiyon değerinde yapılar gibi kavramsal açılımlar getiren yeni bir faaliyeti başlattı.



Amaclarının huzurlu bir ortamda yaşam alanları oluşturmak olduğunu kaydeden Bayazıtoğlu, "Bizden ev alanların birbirleri ile ilişkilerinin en iyi seviyede olmasını arzu ettiğimiz için müşteri profilimizi ona göre belirliyoruz" dedi.

Müşteri memnuniyetine dikkat çeken Bayazıtoğlu, "Müstakbel alıcılar, bizden ev alan kişilere de anlatılıyor. Herkesin bir arada mutlu olabileceği ailelere satış yapılıyor. Evlerin hep bir sanat eseri gibi tasarlanıp hem geleneksel hem modern yapılar oluşturuyoruz" diye ifade etti.

Konut sektöründe kurallar değişiyor! Mücevher arazilere koleksiyon konut yapıyorlar

“MÜZAYEDELİK EVLER HEDEFLİYORUZ"

Homer Yapı’nın felsefesinde sanatçı, sanat ve koleksiyonerlik ruhunun olduğunu kaydeden Bayazıtoğlu, tek amaçlarının geleceğe miras bırakılacak anıt yapı özelliğinde projeler üretmek olduğuna dikkat çekti.

Bayazıtoğlu, dünyada müzayedelere konu olan konutların, tarihi yapıların modern çağda da inşa edilebileceği düşüncesinden yola çıktıklarını vurgulayarak, amaçlarının müzayedelerde alıcıların dikkatine sunulabilecek evler üretmek olduğunu söyledi.

Bir çatı ve duvar değil kavramsal olarak üst düzey konutlar amaçladıklarına dikkat çeken, Bayazıtoğlu, "Alıcının gururla gösterebileceği ve uzun vadede bir sanat eseri gibi prim yapabilecek değerler inşa ediyoruz. Klasik müteahhitlik anlayışını ret ediyoruz. Hedefimiz konut sektöründe yap satçı anlayışın dışına çıkarak konut sahiplerinin kendilerini bulacakları, öyküsü olan projeler üretmeye odaklandık" diye konuştu.

Konut sektöründe kurallar değişiyor! Mücevher arazilere koleksiyon konut yapıyorlar

EVLER ÜÇ KAT PRİM YAPTI

Bursa Gümüştepe’de toplam 5 projede rezidans, villa, penthouse ve malikane olmak üzere 58 bağımsız birimin yapını sürdüren Homer Yapı, daha inşaat tamamlanmadan müşterilerine yüksek prim kazandırdı. 

Proje başlangıç değer 7 milyon olan bir rezidansın 1 sene sonra 20 milyon TL'ye çıktığını söyleyen Homer Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Emir Bayazıtoğlu, “Tabii bu değer artışında enflasyon düzeltmesi de var. Ancak yatırımcı bizden bu yapıları alarak birikimlerini enflasyona karşı da korumuş oldu. Müşterilerimiz hem seçkin bir hayat tarzına ulaştı hem de parasının değerini korumuş oldu" diye belirtti.

Sylvana İstanbul satışa çıktı! Yeni proje! 

İCS Vivere Göktürk konutlarında yüzde 50 peşinat ve 18 aya varan vade fırsatı! Yeni proje!

Alya Bella villalarında teslimler başladı!


Geri Dön