07 / 05 / 2024

Koloğlu Batı Park adres

Koloğlu Batı Park adres

Koloğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Koloğlu Batı Park Ankara projesinde daireler tek tip olarak 128 metrekareye sahip 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Koloğlu Batı Park Ankara teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Ankara Koloğlu Batı Park' da daireler 260 bin TL' den başlıyor!

Koloğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi olan Koloğlu Batı Park projesi Ankara İl'i Törekent İlçe' sinde yer alıyor. Projenin yarın temel atma töreni gerçekleşecek. Ankara Koloğlu Batı Park' da daireler 260 bin TL' den başlıyor.

Aşçıoğlu Selenium Park'ta lansman avantajları! İşte Zeytinburnu Selenium Park fiyat listesi!

Selenium Park projesi lansman fiyatlarıyla alıcılarını bekliyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon teraslı dairelerin fiyatları 6 milyon 800 bin TL'den başlıyor.

Aşçıoğlu Selenium Park nerede?

Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Samsun'daki sosyal tesisler için yıkım kararı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Batı Park alanındaki sosyal tesislerin yıkılacağını söyledi. Söz konusu karar Samsunspor taraftarının tepkisini çekti.

Koloğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koloğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Kol tarafından kuruldu.

Kenan İmirzalıoğlu: Batı ülkelerinin durumuna düşmememizin sebebi, sağlık yatırımları!

Sevilen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu,  kovid-19’a karşı verilen mücadele için yaptığı açıklamada, sağlık alanında yapılan yatırımlara övgü yağdırdı. 

Ev alırken kriterler değişti!

İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu, vatandaşların ev alırken, dış cephe estetiği, büyüklük gibi unsurlardan ziyade binanın yapı ve malzeme kalitesini sorgulaması gerektiğinden bahsetti.

Kastamonu'da spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme!

Kastamonu Turhan Topçuoğlu Şehir Parkı yakınındaki spor salonu inşaatının çelik çatısında çökme meydana geldi.

Celal Koloğlu'ndan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu yaptığı açıklamada "Milletin zaferiyle sonuçlanan hain darbe girişimi, bir ve beraber olduğumuzda ne kadar güçlü, ne kadar büyük ve ne kadar güzel bir ülke olduğumuzu ortaya koymuştur." dedi.

Menemen şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddiası!

AK Parti Menemen Belediye Meclis Üyesi Yusuf Demircioğlu, şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddia edildi.

Celal Koloğlu'ndan iş dünyasına 'umutsuzluğa kapılmayın' mesajı!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu yaptığı açıklamada "İş dünyası olarak bize düşen birlik olmak, umutsuzluğa kapılmadan çalışmalarımızı sürdürmek ve istihdamın korunması için gereken hassasiyeti göstermektir" dedi

Celal Koloğlu'dan Ekonomik İstikrar Kalkanı paketine destek!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu,  "Devletimiz, koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışma hayatı için son derece kıymetli tedbir ve teşvikleri içeren düzenlemeleri de ivedilikle hayata geçirdi." dedi.

İNTES'ten 'Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi'ne destek!

İNTES Başkanı Celal Koloğlu, Ekonomik İstikrar Kalkanı olarak adlandırılan paket ile ayrılacak 100 milyar liralık kaynağın süreçten etkilenen öncelikli sektörler başta olmak üzere iş dünyasını rahatlatacağını söyledi.

Konut alırken banyoyu değil kalitesini sorgulayın!

Konut satın alacak vatandaşlara önerilerde bulunan Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Başkanı Celal Koloğlu yaptığı açıklamada konut alacak ya da kiralayacak vatandaşların binanın yapı ile malzeme kalitesini sorgulaması lazım dedi.

Koloğlu Batı Park adres Haberi

Koloğlu Batı Park adres

Koloğlu Batı Park projesinde toplam 324 adet daire yer alıyor. Projedeki daireler 128 metrekareye sahip 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Koloğlu Batı Park projesinde spor salonları, 2 bin metrekare yeşil alan, yürüme yolları yer alıyor. Projede toplam 5 blok şeklinde yükseliyor.


Koloğlu Batı Park projesi kentsel dönüşüm projesi olarak  Ankara  İl'i Törekent İlçe' sinde yer alıyor. Projedeki daireler zemin artı 16 kattan oluşuyor.


Koloğlu Batı Park projesi Ulus’a 25 kilometre, Kızılay’a 27 kilometre, Törekent metrosuna 250 metre, otobüs durağına 200 metre, Optimum AVM’ye 5 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.


Koloğlu Batı Park Ankara teslim tarihi Mayıs 2016 olarak planlanıyor. Projedeki daireler 260 bin TL ile 340 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Koloğlu Batı Park Ankara projesinde lansmana özel yüzde 8 indirim...