02 / 05 / 2024

Koloğlu Gayrimenkul adres 

Koloğlu Gayrimenkul adres 

Koloğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Kol tarafından kuruldu.

Koloğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koloğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Kol tarafından kuruldu.

Emiroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emiroğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Kadem Emiroğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 25 Mart'ta Bakırköy, Ataköy 1.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Celal Koloğlu, inşaat sektöründeki teftiş faaliyetlerini anlattı!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Başkanı Celal Koloğlu, kayıt dışı istihdamın yüzde 33 seviyelerinde olduğunu belirterek, "Denetimler kayıt dışı ekonomiyle mücadelede etkin bir araç" dedi.

Musaoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musaoğlu Gayrimenkul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kerim Musaoğlu ve Abdulsamed Musaoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Maltepe'de kuruldu.

Ekincioğlu Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ekincioğlu Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, İmdat Ekincioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 9 Kasım'da Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Sülün Caddesi 'nde kuruldu.

Habeşoğlu Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habeşoğlu Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Çabuk tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Esenyurt, Piri Reis Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.

Oltan ve Köleoğlu Gayrimenkul Yönetim ve Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Oltan ve Köleoğlu Gayrimenkul Yönetim ve Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ertuğrul Doğan Şube Müdürlüğünde 100 milyon TL sermaye ile 22 Ekim'de Beşiktaş, Levazım Mahallesi'nde açıldı.

Tahincioğlu Gayrimenkul 3 yılda 5 proje hayata geçirecek!

350 milyon lira yatırım değerine sahip Nidapark Başakşehir projesini satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, 3 yıl içinde 10 milyar lira toplam satış değeri olan 5 proje hayata geçireceklerini açıkladı.

Tahincioğlu Gayrimenkul rotasını Başakşehir'e çevirdi!

İstanbul’un merkezlerinde proje üreten Tahincioğlu Gayrimenkul, rotayı Başakşehir’e kırdı. Başakşehir’in zamanla merkez olacağını söyleyen Tahincioğlu “Nidapark projemizi 2017’de teslim edeceğiz” dedi.

Eroğlu Gayrimenkul projelerini Cityscape'te görücüye çıkardı!

Eroğlu Gayrimenkul, dünyanın en önemli gayrimenkul etkinliklerinden biri olan Cityscape Global’da, projelerini yatırımcılarına tanıttı. Fuara bu yıl, 300’e yakın yerel, bölgesel ve uluslararası gayrimenkul şirketi ve 61 Türk firması katıldı.

Kayaoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kaya tarafından 100 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da kuruldu.

Eroğlu Gayrimenkul, Cityscape Fuarı’na katılıyor!

Eroğlu Gayrimenkul, dünyanın en önemli gayrimenkul etkinliklerinden biri olan Cityscape Global’da, projelerini yatırımcılarına tanıtıyor. Şirket Seyrantepe’deki Skyland İstanbul ve Bursa’nın yeşil ilçelerinden Nilüfer’deki Harmony Towers projelerini tanı

Ahmetoğlu Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmetoğlu Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Ahmetoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

Koloğlu Gayrimenkul adres  Haberi

Koloğlu Gayrimenkul adres 

Koloğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Kol tarafından kuruldu.

Koloğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...