03 / 05 / 2024

KOMATEK 2015 kimler katılıyor

KOMATEK 2015 kimler katılıyor

ASCENDUM Makina iş makinaları sektörünün en önemli fuarı olan KOMATEK 2015 fuarında ziyaretçileriyle bir araya gelecek. ASCENDUM’un ziyaretçilerine bir de sürprizi olacak: Volvo H serisi yükleyici ilk kez ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

İşte Türkiye'nin 2015 emlak vergisi rekortmenleri!

Türkiye'nin vergi rekortmeni 2015 yılı için 45 milyon 157 bin 918 lira vergi tahakkuk ettirilen Semahat Sevim Arsel oldu. Peki kimler ne kadar emlak vergisi ödeyerek listeye adını yazdırdı? İşte Türkiye'nin 2015 emlak vergisi rekortmenleri...

CNR Emlak 2015 Fuarı'na kimler katıldı?

‘CNR Emlak 2015 Fuarı'nda yer satın alan küçük firmalar, yerleşim planındaki büyük şirketleri fuar alanında göremeyince şaşkınlık yaşadı.

Emlak vergisini kimler ödemez 2015?

Türkiye sınırları içerisinde evi, işyeri, arsa ve arazisi olan kimseler 1319 sayılı kanun gereğince emlak vergisi mükellefi oluyor. Emlak vergisinde meskenler için muafiyet uygulaması bulunuyor. Peki, emlak vergisini kimler ödemez 2015?

Kimler emlak vergisini daha az öder?

2015 yılı emlak vergisi ödeme dönemi 1 Haziran'a kadar devam ediyor. Emlak vergisi mükellefi olan gayrimenkul sahiplerinden bazıları emlak vergisini indirimli olarak ödeyebiliyor. Peki, kimler emlak vergisini daha az öder?

Mirasçılık belgesi harcı 2015!

Bir kimsenin vefatı halinde, yakınlarına kendisinden miras kalması durumunda; bu mirasçıların kimler olduğunu gösteren belgeye mirasçılık belgesi deniyor. Peki, mirasçılık belgesi harcı 2015 ne kadar?

Emlak vergisi bedelleri 2015!

Emlak vergisi, Türkiye'deki tüm gayrimenkuller için ödenen vergiler arasında yer alıyor. Peki, kimler ne kadar vergi ödeyecek? Emlak vergisi nasıl hesaplanır? İşte emlak vergisi bedelleri 2015..

Kentsel dönüşümde kimler kira yardımı alır?

Kentsel dönüşümde riskli evini anlaşma yolu ile yıkan hak sahiplerine kira yardımı yapılıyor. Peki, 2015 yılı kira yardımı şartları nelerdir? Kentsel dönüşümde kimler kira yardımı alır?

KOMATEK 2015 Fuarı açıldı!

Türkiye iş Makinaları Distribütörleri ve imalatçıları Birliği'nin (İMDER) desteğiyle Ankara'da düzenlenen Uluslararası iş ve inşaat Makine Teknoloji ve Aletleri KOMATEK 2015 Fuarı açıldı. Fuara İMDER Başkanı Halil Tamer Öztoygar katıldı.

ASCENDUM Makina KOMATEK 2015 Fuarı'na katılacak!

ASCENDUM Makina iş makinaları sektörünün en önemli fuarı olan KOMATEK 2015 fuarında ziyaretçileriyle bir araya gelecek. ASCENDUM’un ziyaretçilerine bir de sürprizi olacak: Volvo H serisi yükleyici ilk kez ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

ADV Kule Vinç 6-10 Mayıs'ta KOMATEK 2015 Fuarı'na katılacak!

ADV Kule Vinç 6 - 10 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan KOMATEK 2015 14. Uluslararası İş ve İnşaat Makina, Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarı’nda A1- Holünde ADV Standında yer alacak.

2015 yılında kimler emlak vergisi ödeyecek?

Gayrimenkuller için senede 2 eşit taksit halinde ödenmesi gereken emlak vergisinin ilk taksitleri Mart, Nisan ve Mayıs; ikinci taksitleri ise Kasım ayında ödeniyor. Peki, 2015 yılında kimler emlak vergisi ödeyecek?

KOMATEK 2015 Fuarı 6 Mayıs'ta başlayacak!

Halil Tamer Öztoygar, KOMATEK 2015' in İMDER'in destek verdiği ve önemsediği en önemli fuar olduğunu belirterek, "KOMATEK 2015'i 35 bin kişinin ziyaret etmesini bekliyoruz" dedi.

2015'te kimler emlak vergisi ödemeyecek?

Sıfır oranlı emlak vergisi avantajı, milyonlarca “emekli, ev hanımı, işsiz, gazi ve engelli” vatandaşlar için 2015’te de devam ediyor. Peki kimler emlak vergisi ödemeyecek?

KOMATEK 2015 kimler katılıyor Haberi

KOMATEK 2015 kimler katılıyor

ASCENDUM standının ana temasını “Yarını İnşa Etmek” olarak belirlediklerini söyleyen ASCENDUM Makina Pazarlama ve Satış Destek Müdürü Ebru Nihan Celkan, ziyaretçileri için hazırladıkları standın ürün çeşitliliğini ve bu çeşitliliğin faydasını anlatıyor.


ASCENDUM Makina tüm sektör profesyonellerini bir araya getirecek olan KOMATEK 14. Uluslararası İş ve İnşaat Makina, Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarı’nda ziyaretçileriyle buluşmaya hazırlanıyor. İş makinaları sektörünün en önemli fuarı olan KOMATEK 2015, bu yıl 6-10 Mayıs tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi 1 no’lu alanda gerçekleştirilecek. Fuarın en önemli oyuncusu olan ASCENDUM Makina “Yarını İnşa Etmek” temasıyla yer alırken tüm markalarıyla fuarda hazır bulunacak. ASCENDUM’un ziyaretçilerine bir de sürprizi olacak: Volvo H serisi yükleyici ilk kez ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. 


Tüm markalarıyla iş makinaları şöleni


ASCENDUM Makina’nın KOMATEK 2015’te sergileyeceği yeniliklerden bahseden...