03 / 05 / 2024

komatek inşaat makinaları

komatek inşaat makinaları

Konatek, 2013 iş ve inşaat makinaları sektörünün en etkin pazarlama aracı oluyor...

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Gündüz tarafından kuruldu.

Enerka Hafriyat İnşaat İş Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enerka Hafriyat İnşaat İş Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kazancı ve Ertan Kazancı ortaklığında kuruldu.

Adres 34 İnşaat İş Makinaları Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Adres 34 İnşaat İş Makinaları Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Muharrem Güneş tarafından kuruldu.

Cozma İnşaat İş Makinaları Petrol Ürünleri Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Cozma İnşaat İş Makinaları Petrol Ürünleri Ticaret Limited  Şirketi Kartal’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Satıcı kuruldu.

Miranlar Mühendislik İnşaat İş Makinaları Madeni Yağlar Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Miranlar Mühendislik İnşaat İş Makinaları Madeni Yağlar Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 712 bin TL sermaye bedeli ile Şehmus Malkoç tarafından kuruldu.

Gökmedrese Yol İnşaat İş Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökmedrese Yol İnşaat İş Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Tarakcı tarafından kuruldu.

Emr 21 İnşaat İş Makinaları Otomotiv Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emr 21 İnşaat İş Makinaları Otomotiv Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Şenyiğit tarafından kuruldu.

Karmak İnşaat filosuna 20 adet araç ekledi!

Karmak inşaat Volvo Trucks Türkiye distribütörü olan Temsa Makinaları'ndan 20 adet kamyon satın aldı. Araç teslimat töreni 25 Nisan Cuma günü gerçekleştirildi.

Akmira Harita İnşaat İş Makinaları Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akmira Harita İnşaat İş Makinaları Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mervenur Kılıç tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tetra Medya İnşaat İş Makinaları Turizm Ve Kimya Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tetra Medya İnşaat İş Makinaları Turizm Ve Kimya Ticaret Sanayi Limited Şirketi Murat Ataş tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı açılıyor!

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim'de başlayacak. Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı açılıyor.

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı 4-7 Ekim'de!

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim'de başlayacak. Fuar 7 Ekim'e kadar devam edecek.

Sarpıncık RES Projesi'nde inşaat başladı!

ÇALIK Rüzgar Enerjisi Elektrik Üretim Ltd. Şti. Sarpıncık RES Projesi'nin inşaat çalışmalarına başlandı. Büyük iş makinalarıyla girilen, zeytinliklerin de bulunduğu Kızılcadağ mevkiinde inşaat hızla devam ediyor.

komatek inşaat makinaları Haberi

komatek inşaat makinaları


Komatek Fuarı 1992 yılından bu yana Ankara'da düzenleniyor, fuar Türkiye'de düzenlenen en geniş alana yayılmış ihtisas fuarı olma özelliği taşıyor. Fuarın birinci hedefi ticareti arttırmakve yeni makinalardan haberdar...