16 / 05 / 2024

kombassan dolum tesisi

kombassan dolum tesisi

Kombassan'ın iştiraklerinden KONGAZ A.Ş.'nin Burdur'un Bucak ilçesindeki Likit Petrol Gazı dolum tesisi 640 metreküp depolama ve günlük 80 ton üretim kapasitesine sahip...

Kırıkkale Bahşili'de 14.2 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt tesisi ve arsa!

Kırıkkale İcra Dairesi, Kırıkkale Bahşili'de yer alan  akaryakıt dolum tesisi ve arsayı 14 milyon 202 bin 465 TL bedelle satışa çıkardı.

Adıyaman'da 6.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Adıyaman İcra Dairesi, Adıyaman İl, Merkez İlçesi'nde bulunan LPG dolum tesisi ve binasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 514 bin 481 TL olarak belirlendi. 

Adıyaman'da 6.5 milyon TL'ye icradan satılık LPG dolum tesisi ve binası!

Adıyaman 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Adıyaman ili, Merkez ilçesi, Karapınar Mahallesi 914 ada 4 parselde yer alan LPG dolum tesisi ve binasını 6 milyon 514 bin 481 TL'ye icradan satıyor...

Adıyaman'da 5.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Adıyaman İli, Merkez ilçesi, Karapınar Mahallesi'nde yer alan LPG dolum tesisi ve binası vasıflı gayrimenkul 5 milyon 130 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Malatya Doğanşehir'e çöp dolum tesisi yapılacak!

Malatya Doğanşehir ilçesinde yapılan modern çöp dolum tesisleri, ilçenin çöp sorununu rahatlatacak. Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Büyükşehir Belediyesinin de desteği ile harekete geçti.

Kocaeli yeni otobüs garajı tamamlandı!

Büyükşehir’in hizmete aldığı yeni nesil otobüsleri için Körfez’de yapılan garaj ve CNG dolum tesisi tamamlandı.

İzmir'de Bornova Kaynak Suyu Dolum Tesisi'nin temeli atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Homeros Vadisi kaynaklarından gelen kaynak suları şişeleyerek "uygun fiyatla" İzmirlilerin evlerine taşıyacak, saatte 1500 damacana kapasiteli tesisin temelini attı.

Kırklareli'nde asfalt dolum tesisi inşaatı başladı!

Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, asfalt dolum tesisi inşaatının başladığını bildirdi. Eser, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köylere en iyi şekilde hizmet etmek için yatırımlarının sürdüğünü söyledi.

Kocaeli'de Doğalgaz dolum tesisi kuruluyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından doğalgazlı otobüslerin ikmalinde kullanılacak Körfez Doğalgaz Dolum Tesisi için yapım ihalesi gerçekleştirildi. Körfez ilçede yapılacak Doğalgaz Dolum Tesisi ihalesine 7 firma katıldı.

Körfez'de doğalgaz dolum tesisi kurulacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez Doğalgaz Dolum Tesisi yapım ihalesi gerçekleştirildi. Tesiste 8 saatte 100 araca dolum yapılabilecek. Ayrıca belediye doğalgazlı otobüs sayısını da artıracak.

CNG tesisinin ihalesi yapıldı!

Doğalgazlı otobüslerin ikmalinde kullanılacak Türkiye’nin en modern ve emniyetli sıkıştırılmış doğalgaz (CNG) dolum tesisi için ihale yapıldı.

Çankaya Altınşehir Evleri fiyat listesi!

Çankaya Altınşehir Evleri toplam 192 adet daireden meydana geliyor. 8 blok şeklinde yükselen proje Trabzon-Rize karayolu, petrol ofisi dolum tesisi önünden 140 metre güneyinde yer alıyor.

Pınar Su, İnegöl'de su dolum tesisi yapacak!

Pınar Su, İnegöl'de yeni bir ambalajlı su dolum tesisi yatırımı yapacak. Pınar Su, Bursa'nın İnegöl ilçesinde sahip olduğu taşınmaz üzerinde yeni bir ambalajlı su dolum tesisi yatırımı yapma kararı aldı.

kombassan dolum tesisi Haberi

kombassan dolum tesisi
Kombassan Holding şirketlerinden KONGAZ A.Ş.'nin yeni dolum tesisi törenle açıldı. Kombassan'ın iştiraklerinden KONGAZ A.Ş.'nin Burdur'un Bucak ilçesindeki Likit Petrol Gazı dolum tesisi 640 metreküp depolama ve günlük 80 ton üretim kapasitesine sahip. Tesisin 3.5 milyon TL yatırımla 15 bin metrekarelik alanda kurulduğunu belirten KONGAZ Genel Müdürü Osman Keleş, 200 tüplü bayi ve 42 otogaz bayisi mevcut olan şirketlerinin yeni dolum tesisleri sayesinde Akdeniz ve Ege Bölgesi'nde geniş bir pazara sahip olacağını...