29 / 04 / 2024

Kombassan Holding mermer sektörü

Kombassan Holding mermer sektörü

Kombassan Holding, sağlık ekipmanları ve mermer sektörlerinden çıkarken beş alana odaklanma kararı aldı. Holding, tarım, turizm, makine, kağıt ve inşaat-yapı sektörlerinde büyümeye hız verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Kombassan Holding mağdurlarıyla görüştü!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kombassan Holding mağdurlarıyla TBMM'de görüştü. Mağdurlar için "Alın teri ile kazandıkları paralar var onların hakkı teslim edilmiyor" dedi...

Kombassan Holding inşaatta kapasite artıracak!

Konya'da faaliyet gösteren Kombassan Holding dikey büyümeyi hedefliyor. Firma, rulman, makine-vinç, kağıt, inşaat, pvc kapı pencere ve turizmde kapasite artıracak.

Kombassan Holding'in 5 şirketi İSO 2. 500'de!

Kombassan Holding grup şirketlerinin İSO 2014 yılı İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesinde yer alması hakkında Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.

Kombassan Holding'in yeni yönetimi belli oldu!

Kombassan Holding'in yeni yönetimi yapılan olağan genel kurulda seçildi. Kombassan Holding yönetiminde, Torku Konyaspor Başkanı olan Ahmet Şan'a yer verilmedi.

Komyapı markalı projelerinde gelişecek!

Kombassan Holding'in inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketi Komyapı önemli projelere imza atarken, süresinden önce tamamladığı projeler ile de takdir toplamaya devam ediyor .

Bera Ankara'ya Yılın Turizm Yatırımı Birinciliği

Bera Ankaıa'ya bir ödül daha. Ekovitrin Dergisinin gerçekleştirdiği "Yılın Starları Anketi"'nde, 'Yılın Turizm Yatırımı' dalında birinciliği Kombassan Holding bünyesinde "HELAL HİZMET' anlayışıyla faaliyet gösteren Bera Ankara kazandı.

Kombassan Holding inşaat-yapı sektörlerinde hız kazanacak!

Kombassan Holding, sağlık ekipmanları ve mermer sektörlerinden çıkarken beş alana odaklanma kararı aldı. Holding, tarım, turizm, makine, kağıt ve inşaat-yapı sektörlerinde büyümeye hız verdi.

Ankara Vadikent Konutları'nda 250 bin TL'den başlıyor!

Kombassan Holding'in inşaat alanındaki faaliyetlerini yürütmek amacıyla kurulan Komyapı AŞ tarafından Keçiören'de yapılan Vadikent Konutları, 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor..

Keçiören Vadikent Konutları 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kombassan Holding'in inşaat alanındaki faaliyetlerini yürütmek amacıyla kurulan Komyapı AŞY tarafından Keçiören'de yapılan Vadikent Konutları, 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Bera Ankara Otel ödül aldı!

Bera Ankara Otel, Asya ülkeleri turizmcilerinin referans olarak kabul ettiği www.lianorg.com sitesinden ödül aldı. Bera Otel, Kombassan Holding bünyesinde Aralık 2013'ten bu yana "Helal Hizmet" anlayışıyla faaliyet gösteriyor.

Kombassan Holding 2014 yılı faaliyet ödüllerini yayınladı!

Kombassan Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kombassan Holding 2014 yılı faaliyetlerinden dolayı aldıkları ödüller hakkında açıklama yayınlandı.

Türkiye'nin ilk Helal Uygunluk Belgesi Bera'ya verildi!

Kombassan Holding'in turizm alanında faaliyet gösteren şirketlerinden Bera Ankara, turizm sektöründe Türkiye'nin ilk "Helal Uygunluk Belgesi"ni aldı. Holding'in Bera Oteller Zinciri 'nin 4 halkası bulunuyor.

Kombassan SPK bilgi güncellemesini yayınladı!

Kombassan Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kombassan Holding SPK'nın II-15.1 Özel Durumlar Tebliğinin 23. Maddesinin 7. Fıkrası gereğince bilgi güncellemesini yayınladı.

Kombassan Holding mermer sektörü Haberi

Kombassan Holding mermer sektörü

Makine ve kağıt sektörlerindeki faaliyetleri hakkında bilgi veren Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin, holdingin 2014 cirosunun 1.2 milyar lira olduğunu anımsattı. Şahin, “Makine sektörümüz holding cirosunun yüzde 15’lik bölümünü oluşturuyor. Makine bütçemizde 180 milyon TL’lik paya sahip” diye konuştu. İki yıl önce hayvancılık sektörüne de yatırım yaptıklarını anımsatan Şahin, “Geçtiğimiz yılki deneme üretimlerinden önemli bir kârlılıkla çıktık. Hayvancılığın gelecek vaat eden bir sektör olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle hız verdik” dedi. “Hayvancılıkta işi öğrendik, ekibi oturttuk” diyen Şahin, “1.700 baş hayvanla çalışmalar ilerliyor. Hayvan sayısını 10 bin başa çıkarma hedefindeyiz” dedi. Şahin, ayrıca tüm bu alanlara ek olarak makine sektörünün içinde savunma sanayine de projeler geliştirmeye başladıklarını anımsattı. Şahin, bu yıl 25’inci yıllarını kutlayacaklarını da dile getirdi. 


Kombassan Holding...