20 / 05 / 2024

kombi bakımının önemi

kombi bakımının önemi

İGDAŞ Teknik Şefi Nusret Alkan, "Hem emniyet hem de doğalgazın tasarruflu kullanımı için kombi, şofben ve sobanın yıllık en az bir kere yetkili servislerince bakımlarının yaptırılması lazım" dedi.

Kiracı mı? Ev sahibi mi? Kombi bakımını kim öder? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında her anlamda yaşanan sıkıntılar devam ederken, evde yaşanan sıkıntılı bir surumda da masrafların kim tarafından ödeneceği maalesef sorun olabiliyor. Kiralık bir evde kombi bozulursa bakımının masrafını kim öder? 

Evde bakım desteği alan engelli ve yaşlı yakınlarına resmen sigorta müjdesi geldi! AK Partili o isim tek tek açıkladı! 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu yaptığı açıklamada yaşlı ve engelli yakınının bakımını üstlenen kişilerin çalışma hayatı sürecine dahil olamadığını kaydederek, bu kişilere devletin kısmi sigorta imkanı sağlayacağını dile getirdi.

Kişisel bakımınız için Braun'dan alabileceğiniz müthiş ürünler! İşte 12 Ocak 2023 fiyat listesi...

Bakımlı olmak günümüz dünyasında çok önemli. Ancak güzellik merkezine gitmek her zaman mümkün olmuyor. Bu durumda kişisel bakımı evde yapmak çok cazip bir seçenek haline geliyor. İşte Braun'un hayatınızı kolaylaştıracak, güzelliğinize güzellik katacak ürünleri ve fiyatları..

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası alanlar inanamadı! Hemen zamlı maaşlara bakın! Peş peşe hesaplandı!

65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım parası için yapılacak yeni yıl zammı dört gözle bekleniyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım parası 2023'te kaç lira olacak? Şimdi yeni maaşlara bakın! 

Hesabınıza 3 bin 340 TL yatmış olabilir! Evde bakım maaşı yatan iller!

Evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? Hemen hesaplarınızı kontrol etmeye başlayın! 3 bin 340 TL yatmış olabilir! İşte evde bakım maaşı yatan iller!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı Ocak'ta kaç TL olacak? Hemen bu rakamlara bakın! Peş peşe hesaplandı!

65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım parası için yapılacak yeni yıl zammı merakla araştırılıyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım maaşı kaç TL olacak? Hemen bu rakamlara bakın!

Evde bakım maaşı yattı mı 13 Aralık 2022? Hesabınıza 3 bin 340 TL yatmış olabilir! Hemen kontrol edin!

Aralık ayının gelmesiyle beraber evde bakım maaşı araştırmaları hızlandı. Peki evde bakım maaşı yattı mı 13 Aralık 2022? Hesabınıza 3 bin 340 TL yatmış olabilir! Hemen kontrol edin!

65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım maaşında zam depremi! Ocak maaşları peş peşe hesaplandı! Şimdi bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım parası Ocak zammı sık sık gündeme geliyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım parası ne kadar zamlanacak? Ocak maaşları peş peşe hesaplandı! Şimdi bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında Ocak sürprizi! Zamlı maaşlar kalem kalem hesaplandı! Şimdi bakın!

Asgari ücret zammı ile sosyal yardımların da tutarları değişecek. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında Ocak sürprizi! Zamlı maaşlar kalem kalem hesaplandı! Şimdi bakın!

Aralık ayı evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller listesi açıklandı mı? Hemen buraya bakın!

Evde bakıma ihtiyacı olan yaşlı veya engelli kişilere dönük olarak ödenen evde bakım paralarının yatırılıp yatmadığı araştırılıyor. Aralık ayı evde bakım parası şehir şehir araştırılıyor. Peki, evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? İşte bütün ayrıntılar...

Aralık ayı evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım maaşları ne kadar olacak? İşte bütün ayrıntılar...

Evde bakım maaşı yatan iller, aralık ayının gelmesiyle, hak sahiplerinin odaklandığı konulardan oldu. . Peki, aralık ayı evde bakım maaşı yatan iller hangileri ve evde bakım maaşı ne kadar olacak? İşte, o konu hakkında bilgiler...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında Ocak zammı ışığı yandı! Maaşlar kaç liraya yükselecek? Şimdi bakın! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında Ocak zammı ışığı yandı! Maaşlar kaç liraya yükselecek? Şimdi bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammı peş peşe duyuruldu! Şimdi yeni hesaplanan maaşlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammı peş peşe duyuruldu! Şimdi yeni hesaplanan maaşlara bakın!

kombi bakımının önemi Haberi

kombi bakımının önemi

İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret AŞ (İGDAŞ) Teknik Şefi Nusret Alkan, "Hem emniyet hem de doğalgazın tasarruflu kullanımı için kombi, şofben ve sobanın yıllık en az bir kere yetkili servislerince bakımlarının yaptırılması lazım" dedi.


AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Alkan, doğalgazın doğru kullanıldığında en güvenli yakıt olduğunu belirterek, doğru kullanım anlamında dairelere ve ticari mahallere doğalgazın ilk verildiği andaki şartların sürdürülebilir olması gerektiğini vurguladı.


Gaz açıldıktan sonra kullanıcı tarafından tesisatlara İGDAŞ'ın bilgisi dışında kesinlikle müdahale edilmemesi gerektiğini ifade eden Alkan, şöyle konuştu:


"Cihaz yeri değişikliği, boru tesisatının güzergah değişikliği gibi değişikliklerin abonenin kendi inisiyatifiyle yapılmaması gerekir. Bunlar yapılmadığı takdirde ve gerekli yıllık periyodik bakımların da yapılması durumunda doğalgazla ilgili herhangi bir olumsuzluğun yaşanması ihtimali yok denecek kadar azdır. Yakıt cihazlarımız olan kombi,...