18 / 05 / 2024

kombossan holding ihale

kombossan holding ihale

Kombassan Holding, ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri 17 Nisan Cumartesi günü saat 14.00'da ihale ediyor...

İstanbul’un ikinci cruise limanı için ihale hazırlığı!

İstanbul, 5 Nisan’da açılması planlanan Galataport limanını beklerken, ikinci bir cruise limanı için de ihale hazırlığı başladı. Global Ports Holding’in CEO’su İstanbul’daki liman ihalesine hazır olduklarını açıkladı.

Türkiye'den 5 inşaat firması dünyada en fazla ihale alan ilk 10 firma arasında!

Dünya Bankası verilerine göre, Limak Holding, Cengiz Holding, Kolin, Kalyon ve MNG Holding dünyada en fazla ihale alan ilk 10 firma arasında yer aldı.

DAP Holding'ten yatırım atağı!

2018’i yatırım yılı ilan eden DAP Holding, dev yatırımlara hız kesmeden devam ediyor. Bir haftada 2,9 milyar liralık ihale kazanan firma dev projelerine hız verecek.

Çalık Holding, Basra’da liman projesi kazandı!

Çalık Holding’e ait iki şirket, Basra’da önemli bir ihale aldı. Şirketler Gap İnşaat ve Çalık Enerji, Basra Limanı’nın yenilenmesi ve rehabilitasyonu ihalesini kazandı...

Sümer Holding'in Diyarbakır'daki fabrika binası yıkılıyor!

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğüne ait Diyarbakır'da yer alan fabrika binası yıkılıyor. Yıkımda çıkacak hurdalar ise ihale ile satılıyor..

Esas Holding'den Bursa'ya 100 milyon dolarlık yatırım!

ESAS Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı, Esas Holding olarak kazandıkları ihale kapsamında yapacakları Balıkesir'deki Alışveriş Caddesi'ne 100 milyon Dolarlık bir yatırım yapacaklarını bildirdi.

ÖİB Sümer Holding'in Malatya'daki 5 arsasını satışa çıkardı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Malatya Yeşilyurt'ta bulunan Sümer Holding A.Ş.'ye ait 5 arsanın satışı 20 Mayıs 2015 tarihinde ihale edilecek.

Öztürk Holding 740 milyon dolar bütçeli Double Karayolu projesine imza attı!

300 milyon tüketiciye hitap edebilecek bir pazara sahip olan Kamerun'unda Öztürk Holding 1 yıldır yürüttüğü ihale sürecini sonuçlandırarak 740 Milyon dolar bütçeli Double Karayolu Projesi'ne imza attı.

Çalık Holding: Şehrizar Konakları'nın arazisi için ihale 2007'de yapıldı!

Çalık Holding, Şehrizar Konakları arazisine ilişkin bir açıklama yaptı. Holding'ten yapılan açıklamada, söz konusu arazinin yaklaşık 45 yıl önce köprünün inşaası şırasında 1970 yılında yapıldığına dikkat çekildi.

Sümer Holding Kütahya ve Konya'da 2 adet gayrimenkul satacak!

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğü 'nden: Sümer Holding Konya'da bulunan dükkan ve Kütahya'da bulunan hisseli arsayı satışa çıkardı, ihale 27 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleştirilecek...

TMSF Toprak Holding'in villalarını ihale ile satıyor!

Toprak Holding'den devralınan Kuşadası'nda yer alan 1 adet malikane ve 6 adet villa TMSF tarafından ihale yoluyla satılıyor...

Sümer Holding 'in taşınmaz ihalesi 30 Mayıs'a kadar ertelendi!

Sümer Holding'e ait Ankara'da yer alan taşınmazların ihale tarihi için son gün 30 Mayıs olarak belirlendi...

Kombassan Holding gayrimenkul ihalesi 17 Nisan'da! 15 ay vade!

Kombassan Holding, ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri 17 Nisan Cumartesi günü saat 14.00'da ihale ediyor...

kombossan holding ihale Haberi

kombossan holding ihale
Kombassan Holdin ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri olan İstanbul Nish İstanbul'da 78 metrekare ile 176 metrekare arasında 10 adet iş yerini 440 bin TL'den, 260 metrekare iş yerini 1 milyon 375 bin TL'den, Antalya Cikcilli Alanya Konakları'ndaki 88 metrekare ile 135 metrekare arasında 52 adet daireyi 98 bin TL'den (krediye uygun, peşin), Antalya Alanya Şekerhane'deki 1,200 metrekare ve 2 bin 250 metrekare 2 adet binasını 4 milyon 500 bin TL'den, Antalya Alanya Atatürk Caddesi'ndeki 600 metrekare iş yerini 800 bin TL'den, Antalya Alanya Alkom 8 Sitesi'ndeki 29 metrekare ve 656 metrekare 2 adet iş yerini 300 bin TL'den, İzmir Mavişehir Karya Konutları'nda 178 metrekare meskeni 270 bin TL'den (peşin), İzmir Kemalpaşa OSB'de toplam 66 bin 420 metrekare 8 adet tarlasını 8...