08 / 07 / 2024

komüt müteahhitleri biraraya getirdi

komüt müteahhitleri biraraya getirdi

Konya'daki müteahhitlerin birleşmesi ile kurulan Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) iftarda buluşturdu. Yatağanlı Osmanağa'da gerçekleşen iftara çok sayıda müteahhit, sektör temsilcisi, inşaat malzemesi satıcısı katıldı.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Girdi maliyetlerindeki artış müteahhitleri ayaklandırdı! Fiyat farkı ödemesi yapılsın!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), girdi maliyetlerindeki artışa değinerek İnşaat sektörünü zor durumda bırakan maliyetlerin müteahhitleri zor durumda bıraktığını açıkladı.

Komşu gürültüsüne karşı en etkili çözüm: Binalarda ses yalıtımı!

Pandemi sürecinde evlerde daha fazla vakit geçirilmesi sebebiyle, binalarda gürültüye karşı duyarlılığın yükseldiğini söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ses yalıtımına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türk müteahhitleri için Ortadoğu ve Afrika fırsatı!

TMB, '2021'in Başında Endişe ve Umut Bir Arada' başlığı ile İnşaat Sektörü Analizi Raporu'na göre Türk müteahhitleri Ortadoğu ve Afrika'da toplam 40'ar milyar dolarlık proje üstlenecek.

Türk müteahhitleri yurt dışında 14,4 milyar dolarlık proje üstlendi!

Türkiye’yi yurtdışında temsil eden Türk müteahhitleri, koronavirüs pandemisine rağmen geçtiğimiz yurt dışında 14,4 milyar ABD Doları tutarında proje üstlendi.

Türk müteahhitleri için Ukrayna fırsatı!

Ukrayna 5 yılda 25 milyar dolarlık altyapı yatırımı yapacak. Ülke inşaat malzemeleri üreticileri ve ihracatçıları ile Türk müteahhitleri açısından ciddi bir fırsat oluşturuyor.

Kötü komşuyla mücadele yolları!

Gürültü yapan, rahatsız eden komşunuzun bu hareketleri Kat Mülkiyetleri Kanunu’ndaki sınırları aşıyorsa ve ‘çekilmez bir hal’ aldıysa katlanmak zorunda değilsiniz. İşte kötü komşuyla mücadele yolları...

Mansur Yavaş müteahhitleri tehdit mi etti?

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş rüşvet iddiaları hakkında açıklama yapmaya çalıştıkça daha da zora düşüyor. Yavaş “150 projede imar rantı var” diye konuşarak müteahhitleri tehdit ediyor.

Cafer Gürcafer: Hükümet tüm kesimlerin huzurunu gözetmeli!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, Ramazan Bayramı dolasıyla mesaj yayınladı. Gürcafer mesajında, bayramın büttün insanlığa huzur getirmesi temennisinde bulundu. 

NG Gayrimenkul Mahalle Kemalpaşa'nın tanıtımı yapıldı!

Komşuluk ilişkilerinin, dostluğun, yardımlaşmanın inancıyla dizayn edilen “Mahalle Kemalpaşa” projesi hayata geçiyor. NG Gayrimenkul projesi "Mahalle Kemalpaşa"nın tanıtımı yapıldı. 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği'nden yardım çağrısı!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, ülkede yaşanan sel felaketi nedeniyle, üyelerine yardım çağrısında bulundu.

Kararname bekleyen kamu müteahhitleri, temsili cenaze namazı kıldı!

Adana'da 7 aydır fiyat farkı ve tasfiye kararnamesi bekleyen kamu müteahhitleri, ’Fiyat farkı ve tasfiye kararnamesi bekleyen kamu müteahhitliği ölmüştür’ yazılı tabutun önünde temsili cenaze namazı kıldı.

Türk müteahhitleri Afrika’da milyar dolarlık işler alıyor!

Yurt dışında inşaat taahhüt işleri üstelenen Türk müteahhitleri Afrika’da milyar dolarlık işler için anlaşmalar sağlıyorlar. 

komüt müteahhitleri biraraya getirdi Haberi

komüt müteahhitleri biraraya getirdi

Konya'daki müteahhitlerin birleşmesi ile kurulan Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) iftarda buluşturdu. Yatağanlı Osmanağa'da gerçekleşen iftara çok sayıda müteahhit, sektör temsilcisi, inşaat malzemesi satıcısı, hazır beton sektörü temsilcileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı. KOMÜT Başkanı Ekrem Demirci ve başkan yardımcıları misafirler ile yakıııdan ilgilendi. Kısa bil' konuşma yapan Başkan Demirci, "KOMÜT olarak yeni kurulmamıza rağmen sektörümüzdeki birlikteliği çok şükür sağladık. Meslektaşlarımızın gayreti üzerine kısa sürede etkin ve emek bir STK olduk. Bu noktada bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Bugün de siz değerli dostlarımızla iftarda bir araya geliyoınz. Yaklaşan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı öncesi bir araya gelip hasbihal etmek bizlere büyük mutluluk verdi. Şimdiden hepinizin Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı'nı şahsım ve KOMÜT adına tebrik ediyor, katılımlarınızdan dolayı...