05 / 05 / 2024

komyapı sivas teslim

komyapı sivas teslim

Komyapı tarafından Sivas'ta tamamlanan, 902 TOKİ konutunun anahtar teslim töreni, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Törende 90 gün gibi kısa bir sürede Mevlana Kültür Merkezi inşaatının da tamamlanacağı da belirtildi.

Sivas'ta 4 Eylül Stadyumu yerine millet bahçesi!

Sivas'ta bulunan eski 4 Eylül Stadyumu'nun yerine millet bahçesi inşa edildi. Millet bahçesinin yapımı 6 ay içerisinde tamamlanarak belediyeye teslim edildi.

TOKİ Sivas Kangal'da 96 konut sahiplerine teslim edildi!

Sivas Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, Kangal Belediyesi ve TOKİ tarafından inşa edilen 96 konutun sahiplerine teslim edildiğini söyledi.

TOKİ Sivas Divriği 2. Etap'ta teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Divriği projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor. Projedeki konutların fiyatları 89 bin 429 TL ile 170 bin 914 TL arasında değişiyor.

TOKİ Sivas Akıncılar'da teslimler sona eriyor!

TOKİ Sivas Akıncılar projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor. Proje için en düşük taksit bedeli 297 TL olarak belirlendi.

Sivas Vefa Konutları'nın kaba inşaatı bitti!

Sivas Belediyesi tarafından Kılavuz Mahallesi'nde inşa edilen Vefa Konutları'nda son aşamaya gelindi. Toplamda 400 konutun yapıldığı projede daireler Kurban Bayramı öncesi teslim edilecek.

TOKİ 10 ildeki 4 bin 600 konutu teslim etti!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ardahan, Amasya, Afyonkarahisar, Bolu, Gaziantep, İstanbul, Karaman, Kırıkkale, Sivas ve Yozgat’ta inşa ettiği toplam 4 bin 600 konutu hak sahiplerine teslim etti.

TOKİ'den Sivas Divriğ'e yeni konutlar geliyor!

TOKİ tarafından Sivas Divriğ'e inşa edilen 610 konutluk yeni projenin inşaatı devam ediyor. Projenin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Sivas Akıncılar’da 146 aile yeni konutlarına kavuştu!

TOKİ tarafından Sivas’ın Akıncılar İlçesi’nde inşa edilen 146 adet yeni konut hak sahiplerine teslim edildi.

Şarkışla'da TOKİ evleri hak sahiplerine teslim ediliyor!

TOKİ tarafından Sivas Sarkışla'da hayata geçirilen evler, hak sahiplerine teslim ediliyor.

Sivas İmranlı TOKİ'de son teslim günü bugün!

Sivas İmranlı Belediye Projesi'nde satışı yapılan 276 adet konutun teslim İşlemleri 07-16 Aralık Tarihleri arasında yapılıyor.

TOKİ Sivas İmranlı'da teslimler başlıyor!

Sivas İmranlı Belediye Projesi'nde satışı yapılan 276 adet konutun teslim İşlemleri 07-16 Aralık Tarihleri arasında yapılacak.

Sivas Oto Küçük Sanayi Sitesi dükkanları teslim edildi!

Sivas Oto Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından 4 Eylül Sanayi Sitesi’nde yapımı tamamlanan 52 dükkân için anahtar teslimi ve 100 dükkân için de temel atma töreni gerçekleştirildi.

Sivas Termal Yaşam Merkezi devremülk fiyatları!

Sivas Termal Yaşam Merkezi, Yıldızeli ilçesi Sıcak Çermik mevkiinde inşa ediliyor. Projede inşa edilen devremülkler yılbaşında teslim edilecek.

komyapı sivas teslim Haberi

komyapı sivas teslim

Komyapı tarafından Sivas'ta tamamlanan, 902 TOKİ konutunun anahtar teslim töreni, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın katılımıyla gerçekleştirildi. 


Sivas Fidan Yazıcı oğlu Kültür Merkezi' nde gerçekleştirilen törene "Milli Savunma Bakam ismet Yılmaz'ın yanısıra Sivas Valisi Alim Barat, Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin Sivas Belediye Başkam Sami Aydın, TOKİ Finansal Daire Başkam Ayhan Karaca ve Kombassan Holding Yönetim Kumlu Başkan Yardımcısı Ali Rıza Alaboyun, Komyapı Genel Müdür Yardımcısı İsmet Yalçın, protokol üyeleri ve hak sahipleri katıldı. Konutlarımızın ev sahiplerine hayırlı uğurlu olmasını diliyor, bu hizmetin buraya kadar gelmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. ' dedi. Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin. Sivas Belediye Başkam Sami Aydın. TOKİ Finansal Daire Başkam Ayhan Karaca ve Komyapı Genel Müdür Yardımcısı İsmet Yalçın da anahtar teslim töreninde birer konuşma...