18 / 05 / 2024

komyapı vadikent temel atma töreni

komyapı vadikent temel atma töreni

Kombassan'ın inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketi Komyapı, Başkent Ankara'nın Keçiören ilçesinde Belediyece Kentsel Dönüşüm kapsamında değerlendirilen Yükseltepe'deki Vadikent projesinin temelini bugün atıyor. Projede, 1.600 konut inşa edilecek...

Vadikent Konutları’nda yüzde 25 indirim fırsatı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından başlatılan Enflasyon ile Topyekün Mücadele Programı'na destek verdiğini açıklayan Komyapı, 30 Kasım tarihine kadar Vadikent Konutları'nda yüzde 25 indirim uygulayacağını ifade etti.

Komyapı Vadikent ile Keçiören'de konut anlayışını değiştiriyor!

Komyapı Genel Müdür Yardımcısı Mensuri Seher, başta İstanbul ve bir çok şehirde binlerce konut, inşa ettiklerini belirtti. Yurtdışında da bir çok bölgede ülkemiz adına prestijli projelere imza atıklarını ifade eden Seher, Ankara'ya da Keçiören'deki Vadikent projesiyle giriş yaptıklarını söyledi

Ankara Vadikent Konutları'nda 250 bin TL'den başlıyor!

Kombassan Holding'in inşaat alanındaki faaliyetlerini yürütmek amacıyla kurulan Komyapı AŞ tarafından Keçiören'de yapılan Vadikent Konutları, 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor..

Keçiören Vadikent Konutları 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kombassan Holding'in inşaat alanındaki faaliyetlerini yürütmek amacıyla kurulan Komyapı AŞY tarafından Keçiören'de yapılan Vadikent Konutları, 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

İlhan Kartal, Temel Karadeniz'i ziyaret etti!

Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal ve Şirket Müdürleri 2 hafta önce gerçekleşen yerel seçimlerde Küçükçekmece halkının seçtiği Başkan Temel Karadeniz’i makamına giderek tebrik ziyaretinde bulundu.

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinin temel kriterleri!

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi nasıl hayata geçecek? Fikirtepe kentsel dönüşüm çalışmalarının temel kriterleri nelerdir? Fikirtepe kentsel dönüşüm projesi nasıl tasarlandı? Fikirtepe’de emsal kaç? Fikirtepe nasıl bir kent haline gelecek? İşte cevaplar…

Eskişehir'de imara açılan yolların alt temel dolgu çalışmaları başladı!

Yol İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri, imara açılan ve Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluğunda olan yollarda yeni araç ve ekipmalarıyla alt yapı kurumlarının çalışma yapabilmeleri için yol alt temel dolgusu çalışmalarını sürdürüyor.

Şaadet Temel: Bölgede projesini ilk tamamlayan firma vizyonunu koruyacağız!

Fikirtepe bölgesinde ilklere imzasını atan Anka Evim Kadıköy Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet TEMEL “Bölgede projesini ilk tamamlayan ve en iyi tamamlayan firma olma vizyonumuzu koruyacağız” dedi.

TANAP'ın temel yıl sonunda atılacak!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev arasındaki Bakü zirvesinde TANAP projesi masaya yatırıldı. Toplamtıya Enerji Bakanı Taner Yıldız da katıldı. TANAP'ın temel yıl sonunda atılacak.

Ankara Keçiören Vadikent nerede?

Ankara Keçiören Vadikent nerede? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. 1.600 konutluk Ankara Keçiören Vadikent Evleri'nde daireler 24 ay sonra sahiplerine teslim ediliyor...

Temel Karadeniz kimdir?

AKP Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz kimdir? Temel Karadeniz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte AKP Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz'in biyografisi...

Eşme'de 38 tesisin açılış ve temel atma töreni yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Uşak'ın Eşme ilçesinde toplu açılış ve temel atma törenine katılan Eroğlu, Türkiye'nin dört bir yanında millete hizmet ettiklerini söyledi. DSİ tarafından 21 tesisin açılışı ve 17 tesisin temeli atıldı...

Temel Karadeniz Küçükçekmece projelerini anlattı!

Temel Karadeniz Küçükçekmece projelerini anlattı. AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Temel Karadeniz, 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesinde Küçükçekmece için hazırladığı projeleri vatandaşlarla paylaştı.

komyapı vadikent temel atma töreni Haberi

komyapı vadikent temel atma töreni


KOMBASSAN'IN inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketi Komyapı, Başkent Ankara'nın Keçiören ilçesinde Belediyece Kentsel Dönüşüm kapsamında değerlendirilen Yükseltepe'deki Vadikent projesinin temelini bugün atıyor. Projede, 1.600 konut inşa edilecek. Vadikent ile ilgili konuşan Kombassan inşaat Grup Koordinatörü Mustafa Asım Güney "Sektörün büyümesinin en önemli unsurlarından biri kentsel dönüşüm projeleri olacaktır" dedi. Mustafa Asım Güney, Vadikent projesi ile Ankara'da son derece prestijli bir işe imza atarak bölgenin gelişmesine katkıda bulunacaklarının da altını çizdi. 


4.500 konut projesi gündemlerinde KOMBASSAN inşaat Grup Koordinatörü Güney, "Türkiye'nin ilk bilim merkezi projesinin müteahhitliğini yapıyor olmanın gururunu yaşıyoruz.Yurt içi ve yurt dışında birçok projeyi hayata geçirdik, halen yapımını yürüttüğümüz ve yeni başlayacaklarımızla beraber 4.500 konutluk proje inşaatlarımız devam etmektedir" diye konuştu. 


Akşam...