04 / 05 / 2024

Komyapı Yükseltepe'deki Vadikent projesinin temelini bugün atıyor!

Komyapı Yükseltepe'deki Vadikent projesinin temelini bugün atıyor!

Kombassan'ın inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketi Komyapı, Başkent Ankara'nın Keçiören ilçesinde Belediyece Kentsel Dönüşüm kapsamında değerlendirilen Yükseltepe'deki Vadikent projesinin temelini bugün atıyor. Projede, 1.600 konut inşa edilecek...




KOMBASSAN'IN inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketi Komyapı, Başkent Ankara'nın Keçiören ilçesinde Belediyece Kentsel Dönüşüm kapsamında değerlendirilen Yükseltepe'deki Vadikent projesinin temelini bugün atıyor. Projede, 1.600 konut inşa edilecek. Vadikent ile ilgili konuşan Kombassan inşaat Grup Koordinatörü Mustafa Asım Güney "Sektörün büyümesinin en önemli unsurlarından biri kentsel dönüşüm projeleri olacaktır" dedi. Mustafa Asım Güney, Vadikent projesi ile Ankara'da son derece prestijli bir işe imza atarak bölgenin gelişmesine katkıda bulunacaklarının da altını çizdi. 


4.500 konut projesi gündemlerinde KOMBASSAN inşaat Grup Koordinatörü Güney, "Türkiye'nin ilk bilim merkezi projesinin müteahhitliğini yapıyor olmanın gururunu yaşıyoruz.Yurt içi ve yurt dışında birçok projeyi hayata geçirdik, halen yapımını yürüttüğümüz ve yeni başlayacaklarımızla beraber 4.500 konutluk proje inşaatlarımız devam etmektedir" diye konuştu. 


Akşam Gazetesi


Geri Dön