03 / 05 / 2024

komyapı

komyapı

Kombassan Holding'in inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketi Komyapı önemli projelere imza atarken, süresinden önce tamamladığı projeler ile de takdir toplamaya devam ediyor .

Komyapı Yükseltepe'deki Vadikent projesinin temelini bugün atıyor!

Kombassan'ın inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketi Komyapı, Başkent Ankara'nın Keçiören ilçesinde Belediyece Kentsel Dönüşüm kapsamında değerlendirilen Yükseltepe'deki Vadikent projesinin temelini bugün atıyor. Projede, 1.600 konut inşa edilecek...

Komyapı Hazır Beton Prefabrik İnşaat'tan tekzip!

2 Ekim tarihinde www.emlakkulisi.com'un anasayfasında yayınlanan "KOM Yapı iflas etti" haberinde kurumumuzdan kaynaklanan bir karışıklık nedeniyle Komyapı Hazır Beton Prefabrik İnşaat Taahhüt San.ve Tic. A.Ş.'nin logosu ve bilgileri kullanılmıştır. Düzeltir, özür dileriz. 

Konut almak isteyene altın fırsat!

Komyapı A.Ş. Genel Müdürü Mensuri Seher yaptığı açıklamada “Konut almak isteyenler gayrimenkul sektörünün sunduğu altın fırsatları değerlendirmeli” dedi.

Komyapı Keçiören'de kentsel dönüşümün bölge lideri olacak!

Komyapı, Ankara Keçiören’de ‘doğru kentsel dönüşüm misyonu’yla üretim yaparken, 2019’da da kente yaptığı katkıyı ve dönüşümü sürdürecek..

Vadikent Konutları’nda yüzde 25 indirim fırsatı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından başlatılan Enflasyon ile Topyekün Mücadele Programı'na destek verdiğini açıklayan Komyapı, 30 Kasım tarihine kadar Vadikent Konutları'nda yüzde 25 indirim uygulayacağını ifade etti.

Keçiören gayrimenkulde en çok kazandıran bölge olacak!

Komyapı Genel Müdür Yardımcısı Mensuri Seher, "Keçiören Ankara'nın gayrimenkul yatırımı açısından en çok kazandıran bölgesi olacak" dedi

Konya Göztepe Konutları'nın inşaatında sona gelindi!

Komyapı Sille’de bin 500 konutluk yeni bir yaşam alanı hayata geçiriliyor. Bera Holding’in inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketi Komyapı’nın yeni projesi Göztepe Konutları'nda inşaat tüm hızıyla devam ediyor.

Yükseltepe'de konutlar bölgeyi değiştiriyor!

Projeyi anlatan Komyapı Genel Müdür Yardımcısı Mensuri Seher, "Amacımız müşterilerimizin güvenli, konforlu ve hayal ettikleri bir konuta sahip olmaları" dedi.

Komyapı Vadikent ile Keçiören'de konut anlayışını değiştiriyor!

Komyapı Genel Müdür Yardımcısı Mensuri Seher, başta İstanbul ve bir çok şehirde binlerce konut, inşa ettiklerini belirtti. Yurtdışında da bir çok bölgede ülkemiz adına prestijli projelere imza atıklarını ifade eden Seher, Ankara'ya da Keçiören'deki Vadikent projesiyle giriş yaptıklarını söyledi

Konya Ereğli Devlet Hastanesi Nisan'da hizmete açılacak!

Komyapı Genel Müdürü Mehmet Erdem, geçen yıl yeniden ihale edilen Konya Ereğli Devlet Hastanesi ihalesini aldıklarını ve taahhüt ettikleri gibi 750 gün içerisinde tesliminin yapılacağını söyledi.

Komyapı Tepekent Konutları 264 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Toplam 570 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Komyapı Tepekent Konutları 264 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Sivas Komyapı Toki konutlarının anahtar teslimi yapıldı!

Komyapı tarafından Sivas'ta tamamlanan, 902 TOKİ konutunun anahtar teslim töreni, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Törende 90 gün gibi kısa bir sürede Mevlana Kültür Merkezi inşaatının da tamamlanacağı da belirtildi.

Komyapı inşaat sektöründe çıtayı yükseltecek!

Komyapı Genel Müdürü Mehmet Erdem, bu yıl Ankara, Alanya, Karaman ve Konya'da başlanacak yeni projelerle birlikte sektörde çıtayı yükselteceklerini söyledi.

Komyapı Konya Selçuklu'da 1,500 dairelik yeni projeye başlıyor!

Kombassan Holdingin inşaat sektöründe faaliyet gösteren şirketi Komyapı, Sivas, Malatya ve Konya'da toplam 1.885 konutun yer aldığı projeleri tamamlamasının ardından hedef büyüttü..

komyapı Haberi

komyapı

Sivas, Malatya ve Konya'da toplam 1885 konutun yer aldığı projeleri süresinden önce tamamlayan Komyapı, şu anda inşaatı devam eden 5 projede toplam 1615 konut ve 250 yataklı Devlet Hastanesi'nin inşaatını hızla devam ettiriyor. 



Markalı konutlar yaygınlaştı 

Komyapı'nın çalışmaları ile ilgili bilgi veren Komyapı A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Erdem bu yıl Ankara, Alanya, Karaman ve Konya'da başlanacak yeni projelerle birlikte sektörde çıtayı yükselteceklerinin altım çizerek, müşteri beklentilerinde büyük değişimler yaşandığını söyledi. "Önceden üretebilmek yetkinlikti, şimdi ise 'sürdürülebilir ve verimli üretkenlik' büyük önem arz ediyor" şeklinde konuşan Erdem, özellikle son yıllarda markalı konut üretmenin sektörde yaygınlaştığını söyledi. 



Göztepe Konutları Projesi hayata geçiyor 

Konya'nın Selçuklu ilçesi, Sille Ak Mahalle mevkiinde 220 bin metrekare alan üzerinde yeni bir yaşam merkezi oluşturan Komyapı, ilk etapta 474 konutun inşaatını...